Hier maak je kennis met Seth en vind je zijn verhaal vol passie en soms donkere, zelfs perverse verlangens. Vol hoge bergen en diepe dalen, vol liefde ook. Voor zijn zieke moeder, maar vooral voor de persoon die zijn hele leven al onlosmakelijk met hem verbonden is.
Passie, hete lust en gedeelde dromen, maar vooral ook liefde, niet onvoorwaardelijk, wel echt, ook als het onmogelijk lijkt of misschien zelfs ronduit fout is.

Het is het waard, Seth is het waard. Liefde, grenzeloos, omdat je daar nu eenmaal geen sticker op kunt plakken.

~

Hij duwt zijn heupen tegen haar aan en ze lacht diep vanuit haar keel.
‘Hoe wil je het… jij bepaalt.’
Zijn stem is hees en donker. ‘Maak me los, dan laat ik je voelen hoe ik het wil.’
Ze maakt hem los, tergend langzaam en als hij een hand vrij heeft, boren zijn nagels zich diep in haar vlees.
‘Schiet op…’
Als hij los is duwt hij haar ruw op het bed en gaat op haar zitten, zijn knieën naast haar hoofd.
‘Mond open.’
Ze kijkt hem aan en hij stoot in haar keel. Hij houdt haar hoofd omhoog zodat hij makkelijk in en uit haar mond kan pompen. Haar ogen beginnen wazig te glanzen als hij haar steeds dieper in haar mond neukt, steeds sneller. Ze opent haar mond wijder zodat hij nog dieper kan en kreunt tegen zijn eikel aan. Hij pompt, duwt haar gezicht tegen zijn buik, laat los als hij weerstand in haar lichaam voelt en stoot zich naar zijn eigen hoogtepunt. Hij trekt zijn lul tussen haar lippen uit en kijkt toe hoe zijn zaad in korte, dikke stralen over haar gezicht spuit. Ze likt met een geile blik in haar ogen langs haar lippen en hij duwt zichzelf er weer tussen. Haar tong glijdt gevoelig langs zijn eikel, haar ogen worden groot als ze merkt dat hij niet kleiner wordt. Hij lacht. Als hij wil zou hij haar nu lang kunnen neuken. In haar kut, in haar kont. Na de eerste ontlading kan hij het soms uren volhouden. Haar geile gekreun zal overgaan in gesmeek. Ze zal kermen dat hij moet stoppen ...

~

Smaakt bovenstaand fragment naar meer? De tabbladen hieronder geven je de gelegenheid door het verhaal van Seth, dat nog maar net is begonnen, te bladeren.

14 februari 2018 zijn we gestart met de publicatie van het 7e seizoen en zijn verhaal en er liggen nog meer verhalen op de plank. Om de week een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Seth zodat je hem nog beter leert kennen en van hem gaat houden.

We beloven je, hij is het waard.

Copyright © 2015 - 2018 Gaisha. Alle rechten voorbehouden.
Show Buttons
Hide Buttons