Nieuwe beelden

Ze wacht bij de deur van de toiletten. Het is er rommelig, in de grote ruimte staat nog een verlaten bureau, kartonnen dozen met papieren. Kabels hangen kaal uit het plafond en liggen los over de vloer. Het perfecte scenario voor een ervaring met opwindende, nieuwe beelden.
Alex komt uit de lift en Donna loopt naar de lege ruimte, ze wenkt het meisje met haar mee te komen.
Alex volgt, en Alex doet.
Donna duwt haar tegen het kale bureau, trekt haar shirt omhoog en draait haar om, pakt haar borsten. Alex kreunt als ze de schokjes in haar buik voelt.
‘Je broek, naar beneden.’
Ze duwt een vinger bij Alex naar binnen. Ze is nat, erg nat. Nog een vinger, en nog één. Met haar andere hand haalt ze Alex haar borsten uit de beha en ze knijpt zachtjes in haar tepel. Alex hijgt en duwt zich verder om haar vingers heen. Donna fluistert in haar oor. Woorden die Alex nog geiler maken.
Het meisje zucht. ‘Dieper Donna, alsjeblieft, dieper.’
Donna beweeg haar vingers sneller, helemaal eruit, er weer diep in. ‘Doe maar net of het een dikke dildo is, in en uit je geile kutje. Een dikke, harde lul, die je elk moment vol kan spuiten, helemaal vol.’
Alex kreunt harder, beweegt haar onderlijf mee in het ritme van Donna en probeert haar orgasme tegen te houden. Nog niet… ze wil nog niet.
‘Dat vind je geil hè… de gedachte dat je hard geneukt wordt. In en uit, in en uit…’
Alex komt klaar, een beetje jammerend. Donna voelt het nog vochtiger worden en ze trekt haar vingers terug, stopt ze in Alex haar mond. Het meisje zuigt, schokkend met haar onderlijf.
‘Nu ik… likken, en je vingers gebruiken. Maak me klaar…’
En Alex doet, volgt de aanwijzingen van Donna, duwt zelfs zonder aarzelen een vinger in haar kontje en proeft haar zoetigheid als ze tegen haar mond klaarkomt, met ingehouden adem.

Nog geen half uur later stappen ze weer uit de lift. Alex rozig, Donna tevreden. Ze kan haar inderdaad alles vragen. Alex zal het doen, zonder aarzelen. Vergenoegd ontvouwen nieuwe beelden in haar hoofd. Beelden die ruw verjaagd worden door het geschreeuw op de afdeling, de aanblik van een woedende, bijna briesende jongeman bij de receptie.
Alex houdt haar adem even in. ‘Shit, Ronnie!’
Het vriendje. Donna glimlacht. Het vriendje vindt het niet leuk dat hij van zijn voetstuk is gevallen.
Norman en Alberto van de afdeling applicaties proberen hem te kalmeren en voorzichtig richting de liften te bewegen.
‘Waar is die vuile pot! Ik wil haar spreken. Ze moet met haar tengels van haar afblijven!’
De wilde ogen blijven hangen op Alex, daarna op Donna. Donna glimlacht vergenoegd als ze zijn gezicht ziet veranderen. De woede verdwijnt voor een moment, maakt plaats voor verbazing, bewondering. Ook hij is onder de indruk van haar, in elk geval voor even. Dan worden zijn ogen weer woest. Hij stormt op haar af.
‘Vuile pot! Vieze, vuile hoer van een pot!’
Norman houdt hem tegen. ‘Kalm aan vriend, en let op je woorden.’
Met een hoofdknik maakt hij Donna en Alex duidelijk dat ze door moeten lopen en samen met Alberto beweegt hij de jongen naar de lift.
‘Tijd voor een koude douche maat, en laat ik niet merken dat je de dames lastig valt.’
Alex loopt met een kleur van schaamte naar het kantoor van Norman, Donna wil naar haar bureau lopen. Het geschreeuw van de jongen verdwijnt langzaam als de lift zich verwijderd.
‘Mevrouw Coredo?’
Verstoort draait ze zich om. ‘Gewoon Donna, zoals ik al eerder heb gezegd.’
‘Ik hou het liever wat formeler, heeft u even?’

Donna heeft niet even, en al helemaal als het haar op zo’n gebiedende toon wordt gezegd. Hij mag dan haar baas zijn, hij heeft helemaal niets over haar te vertellen. Niemand heeft ook maar iets over haar te vertellen.

Show Buttons
Hide Buttons