De verhalen van Gaisha draaien om Valerie, Donna, Zoë, Soumia en Seth de vijf hoofdpersonen van de Gaisha-saga. Vier vrouwen en een man nemen je mee in hun wereld van erotische beleving en ontwikkeling, vol lef en passie en via deze personages ontmoet de lezer diverse karakters die bijdragen aan deze beleving.
Een verhaal is niets zonder hoofdpersoon, maar heeft net zo hard een antagonist nodig. Een rivaal, een medestander en soms zelfs een vijand.
Vanaf nu vind je hier de verhalen van deze antagonisten, de betekenis die zij geven aan de verhalen van Gaisa én aan hun eigen verhalen. Maak kennis met Minggus en Janaila, Mezak, Wouter, Lisi, Juliëtte en nog veel meer.
Neem het zijpad van Gaisha en laat je vervoeren door de verhalen die nog niet verteld zijn.

Net als de verhalen van onze hoofdpersonen, gaan ook de verhalen van de antagonisten verder door middel van sprongen in de tijd, of flashback's. Gaisha is en blijft een saga en dat gegeven vind je terug in alle verhalen. Ook in de verhalen van de antagonisten. Kom dus regelmatig hier kijken. Wie weet heeft het verhaal van jouw favoriete antagonist weer een sprong vooruit gemaakt.

De antagonisten van Gaisha en hun verhalen zijn in het leven geroepen door onze auteur. Ben je nieuwsgierig naar meer van haar werk? Klik dan hiernaast op de afbeelding om naar haar verhalen-site te gaan.

Dewi
Louisa
Overal voor in 
 
 
  
 
  
  
 
  
  
Mezak & Lisi
De belofte van geluk
 
 
  
 
  
  
 
  
  
Jacob
Verboden begeerte
 
 
  
 
  
  
 
  
  
Juliëtte

Copyright © 2015 - 2019 Gaisha / Vlammende verzinsels ~ Alle rechten voorbehouden

Show Buttons
Hide Buttons