Maanlicht

Donna kijkt naar de slapende Alex en rekt zich uit. Haar lijf voelt rozig en bevredigd. Voor iemand die nog nooit eerder met een vrouw is geweest, leert Alex snel en het was geil. Vooral vanwege het volle, romige lijf van Alex. Eigenlijk valt Donna op slanke vrouwen, maar de grote hoeveelheid wit vlees wakkert een begeerte in haar aan die ze niet van zichzelf kent.
Ze stapt uit bed en drinkt de wijn op die is blijven staan. Ze haalt haar camera en zoekt naar de juiste lens. Zonder de flitser te gebruiken maakt ze foto’s van Alex, eerst van haar gezicht, een beetje gevouwen op het kussen, haar mond wat open.
Donna voelt dat ze weer geil wordt terwijl ze de foto’s maakt.
Alex was snel over haar onzekerheid heen geweest en werd alleen maar geiler, en gewilliger. Donna had haar wat van haar speeltjes laten zien. De kleine, harde vibrator. De zachte, maar stevige dildo. Ze had ze allebei gebruikt, eerst voorzichtig, en ze had laten zien hoe ze het zelf prettig vond. De vibrator had ze op Alex haar tepels gezet, langzaam de stand opvoerend, terwijl ze haar met haar vingers klaarmaakte. Daarna had ze haar de dildo in haar kutje geschoven, eerst een beetje, toen steeds verder, en steeds sneller. Alex was nog een keer klaargekomen. De dildo was vochtig glibberig toen ze hem bij zichzelf naar binnen liet glijden en Alex haar gang liet gaan.
Janneke houdt niet zo van speeltjes. Ze vindt het niet prettig wanneer Donna de dildo wil gebruiken, terwijl Donna graag kijkt hoe het materiaal in haar lijf verdwijnt en er weer uit komt, nat en glad.
Alex kon er geen genoeg van krijgen en had gehuild toen Donna haar ook nog met haar tong klaar wist te krijgen. Haar tong op en rond dat zachte kutje, de dildo erin, diep.
Donna begrijpt die tranen niet zo goed. Zij heeft nooit last van tranen. Ze wild alleen maar meer, en vaker. Natuurlijk troostte ze Alex. Ze nam haar in haar armen en zei dat het goed was, dat ze geil was. Donna schudt haar hoofd
Ze had de camera op een statief moeten zetten. Ze heeft het eerder gedaan, ook met Janneke. Ze vindt het prettig om later nog eens terug te kunnen kijken naar de uitdrukking op haar gezicht, vooral wanneer ze klaarkomt. Ze vindt het ook prettig om zichzelf zo te zien.

Alex smakt en gaat op haar rug liggen, haar armen wijd uitgespreid. Haar borsten zijn bloot en ze vallen een beetje opzij. Donna maakt nog een paar foto’s, gaat aan het hoofdeind van het bed staan en drukt af. Het zijn mooie foto’s voor haar collectie. Het meisje heeft een mooie mond, vol. Een mond om te zoenen, in te happen en te bijten.
Donna legt de camera op de bank en voelt hoe vochtig ze is. Ze kruipt over Alex heen en gaat met haar natte vingers langs haar lippen, duwt ze in haar mond als ze uit elkaar gaan. Het meisje kreunt en Donna pakt haar volle borsten, speelt er mee en glijdt langzaam met haar mond richting haar kutje.
Ze zal haar helemaal wakker likken, tot ze weer gek is van verlangen en haar smeekt haar te laten komen, op wat voor een manier dan ook.
Daarna mag ze haar laten komen.

Show Buttons
Hide Buttons