Alleen genot

Alex voelt zich geweldig. Met opgeheven hoofd stapt ze in de lift. Ze wist dat haar leven een positieve draai zou krijgen. Ze wist dat het een kwestie van tijd was voor het saaie, het monotone van haar dagen zich zou keren. Haar hoofd is wakker en haar lijf borrelt en bruist. Ze voelt zich warm, geliefd en vreselijk sexy. Zelfs Ronnie zag het gisteren. Hij vond haar anders. Het had hem verrast, ze zag het in zijn ogen. Die verrassing had snel plaatsgemaakt voor onbegrip, en later boosheid.
Ze had het uitgemaakt en hem verteld dat ze verliefd is op een ander. Op een vrouw. Een prachtige, fantastische en geweldig geile vrouw.
Hij wilde weten wie, ze had haar schouders opgehaald, hem toch verteld wie het was, wat ze deed. Ze wilde dat hij zou weten wie, dat hij Donna zou zien. Hij zal haar ook mooi vinden, en geil, maar ze is van Alex. Alleen van Alex.

Ze loopt haar afdeling op, ziet Donna en Norman in het kleine keukentje staan. Ze praten en lachen. Donna ziet haar en knipoogt. Alex krijgt een kleur, haar maag maakt een buiteling. Norman grinnikt. Snel loopt Alex door naar zijn kantoor. Ze ziet niet dat Norman zich naar Donna buigt, wat in haar oor fluistert. Donna glimlacht, haalt haar schouders op.
‘Wie weet… we zullen zien.’
Hij grijnst. ‘Dat is al bijna een ja… kom op, denk erover na. Jij bent net zo fout als ik ben, misschien nog wel fouter.’
‘Sweet dreams Norman…’
Donna loopt lachend weg. Wat Norman tegen haar zegt, prikkelt haar en het idee windt haar op, maar het is wel fout en nog maar de vraag of ze Alex zo gek krijgt. Donna wil wel, Norman duidelijk ook, maar Alex?

Het hele team zit al in de vergaderruimte. Alex zit aan de grote ronde tafel geanimeerd met een collega te praten. Ze ziet er trots uit, zelfverzekerd. Waar een beetje aandacht en wat liefde al niet goed voor zijn. Donna observeert haar. Ze krijgt haar wel zo gek. Als ze het een beetje goed inkleedt. Zo volgzaam als ze is, tot nu toe, in alles. Donna weet zeker dat het meisje alles voor haar zou doen. Maar nu nog even niet. Eerst wil Donna haar alles leren. In bed en met haar camera. Ze zal haar inwijden en haar meenemen. Alex is gewillig en ze zal haar volgen, daar twijfelt ze geen seconde over.
De beelden van vrijdagnacht en zaterdagochtend zitten weer in haar hoofd. De volle, gretige mond van Alex en hoe ze haar liet doen, alles liet doen. Niet vragen waarom en hoe dan. Gewoon doen.
Zacht, lekker, ontzettend makkelijk en vreselijk geil. Geen ellenlange discussies over houden van, alleen maar genieten.
Alex lacht, Donna ziet haar borsten schudden, de te strakke beha. Ze zal haar leren dat ze zich beter moet kleden, misschien ook een beetje afvallen. Een klein beetje, niet te veel. Donna houdt van het bleke, zachte vlees. Ze kan het goed vastpakken, er lekker in bijten en de kleine, rode vlekjes die verschijnen na bijna iedere aanraking, winden haar vreselijk op. Alex is één en al geilheid, en ze weet het niet eens. Donna zal zorgen dat ze zich er bewust van wordt. Dat ze weet wat ze allemaal met dat lijf kan doen. Met haar, en voor haar. Vooral vóór Donna.
Ze gaat zitten, schuin tegenover Alex, schuift een beetje heen en weer en kijkt naar Norman, knikt naar hem. Hij grijnst.
Hij zal geduld moeten hebben, ze wil Alex best met hem delen, maar eerst wil ze haar nog voor zichzelf.

Show Buttons
Hide Buttons