Gedeeld genoegen

Donna heeft net haar schoenen uitgeschopt als de intercom zoemt. Ze wist dat hij niet achter zou blijven. De opmerking over de foto’s van Alex heeft het hem gedaan. Ze mag Norman misschien niet kennen, maar ze weet wel waar ze zijn aandacht mee kan krijgen.
Hij zegt dat hij fout is. Ze wil weten hoe fout. Ze gelooft hem niet, het zal eerder een grote mond zijn. Een grote mond en veel bravoure. Hij heeft geen flauw idee hoe fout ze zelf is.
Ze drukt op het knopje. ‘Ja…?’
‘Laat maar zien…’
Donna glimlacht. Norman, of een ander, het is haar om het even. Ze houdt van Janneke, en Alex is geil. Allebei zacht en kneedbaar. Het lichaam van een man is veel harder en Donna heeft behoefte aan harder. Het is te lang geleden en lang heeft ze er ook geen behoefte aan gehad. Nu groeit haar behoefte.
Hij staat voor de deur, zijn handen in zijn zakken. De kleuren rond zijn oog zijn nog iets donkerder geworden, zijn neus nog dikker. Het moet een flinke klap geweest zijn.
‘Drinken…?’
‘Eerst die foto’s.’
Donna haalt het sleuteltje van de bureaula onder het beeld van Freya vandaan en pakt de map met foto’s. Norman wil hem uit haar handen pakken. Ze houdt de map van hem weg. ‘Rustig. Alleen de foto’s van Alex…’
‘Je hebt er meer?’
Ze knikt, ziet zijn blik en lacht. ‘Veel meer.’
‘Zien.’
Er zitten ook foto’s van Janneke tussen. Donna wil niet dat hij die ziet. De rest kan haar niet schelen, maar ze wil niet dat hij de foto’s van Janneke ziet. Ze haalt ze eruit, stopt ze in de la, en geeft de map aan Norman.
Hij bladert door de glanzende foto’s. Bij sommige blijft hij wat langer hangen, bij de foto’s van Alex blijft hij heel lang hangen. Hij fluit. ‘Vond ze dat goed?’
‘Alex vindt alles goed.’
‘En jij?’
‘Ik vind niet alles goed…’ Ze kijkt hem uitdagend aan. ‘Maar wel heel veel.’

Norman probeert haar te peilen. Het spelletje van teasen dat ze op het werk met hem kan spelen, hij vindt het geil, maar hij zag het als spel. Donna geilt op vrouwen. De foto’s die hij ziet vertellen hem een ander verhaal. Donna geilt óók op vrouwen. Het idee dat ze Alex met hem zou willen delen, het windt hem op. Nu worden die beelden heel anders. Donna kan veel voor hem betekenen. Hij kan veel voor Donna betekenen. Heel veel. Ze is net als Zoë, een geile hoer.
Hij bedenkt zich. Ze is niet net als Zoë. Donna zal schreeuwen om meer, smeken zelfs. Ze zal het net zo hard willen als hij het wil.

‘Dus… als ik jou nu zou neuken, dan vind je het goed dat ik een filmpje maak?’
‘Wie zegt dat je mij mag neuken?’
‘Dat hoef je niet te zeggen. Ik weet dat je geneukt wil worden. Je wilt hard geneukt worden. En je wilt dat Alex hard geneukt wordt. Je wilt zien dat ze hard geneukt wordt.’
Donna zegt niets, ze kijkt hem alleen maar aan. Hij pakt haar lange haar en draait het om zijn hand. ‘Je wilt het hard, en ruw. Vaak en op wat voor een manier dan ook. Die foto’s zeggen genoeg.’
Ze hoeft niets te zeggen. Norman weet dat het zo is.
Met haar haren om zijn hand duwt hij haar voorover op het bureau, hij opent zijn broek. Donna duwt haar rok omhoog, trekt haar slipje naar beneden, en hij stoot, hard en diep in haar. Hij pint haar vast tegen het bureau. Ze legt haar handen op haar billen en hijgt dat hij sneller moet, dieper, harder.
Zijn vrije hand filmt. Hij filmt hoe hij uit haar glijdt, en weer in haar verdwijnt. Hoe hij haar aan haar haren naar achteren trekt. Hoe ze hem over haar schouder aankijkt. Geil en heet. Smekend om meer.
Wat in zijn hoofd zit, komt uit zijn mond en Donna kreunt. Ze zegt ja op alle beelden die hij met haar deelt..
De map met foto’s ligt opengeslagen op het bureau. Alex ligt op het bed, haar benen wijd. De vingers en de tong van Donna.
Donna heeft gelijk. Ze maakt mooie foto’s.

Show Buttons
Hide Buttons