Klaar voor meer

De hal in het appartementencomplex van Donna en de lift. Alex laat zich zoenen. Gretig ontvangt ze de tong van Donna, haar handen glijden onder haar shirt. Ze laat zich gewillig tegen de wand in de lift duwen en opent haar broek zodat Donna er beter bij kan. Ondertussen zoeken haar eigen handen, ze schuiven de jurk omhoog en vinden de randen van het slipje. Donna hijgt.
‘Zie je wel, geile verhaaltjes in je hoofd. Het werkt altijd.’
De liftdeuren glijden open. Ze trekt Alex mee en blijft haar zoenen, strelen, kneden. Met één hand opent ze de deur naar haar appartement. Binnen sleept ze Alex naar het bed.
Ze wist dat het makkelijk zou zijn, maar zo makkelijk.

Weer fluistert ze en haar woorden zetten nog meer beelden in het hoofd van het meisje. Het shirt gaat uit, de broek. Donna trekt haar jurk over haar hoofd en duwt haar vingers bij Alex naar binnen. Op het ritme van haar woorden beweegt ze in en uit. Zacht bijt ze in haar oor en haar lippen.
Alex kreunt en zucht. Ze beweegt mee met haar heupen en komt trillend klaar. Donna lacht, stopt haar vochtige vingers in de mond van Alex en laat sissend haar adem ontsnappen.
‘Supergeil.’
Ze staat op, trekt haar beha uit.
‘Toilet, schenk jij wat in? Wijn graag.’
Alex kijkt haar na als ze wegloopt. Ze wil meer, veel meer. Meer van Donna, meer van haar woorden, meer van haar handelingen. Ze weet van de speeltjes, alles soorten en maten. Ze wil dat Donna ze op haar gebruikt. Ze wil ze op Donna gebruiken. De hele nacht als het kan, als Donna wil.

Op het toilet tikt Donna een berichtje naar Norman.
‘Ze is er klaar voor, breng condooms mee!’
Haar slipje laat ze op het toilet en naakt loopt ze naar de keuken. Ze pakt de fles wijn uit Alex haar handen, neemt een flinke slok en geeft Alex een zoen. Koel en tintelend loopt het vocht in haar mond. Alex slikt, neemt een slok uit de fles en doet op haar beurt hetzelfde bij Donna. Donna giechelt.
‘Geile donder, je bloeit helemaal op.’
Alex knikt en zet haar mond rond Donna haar tepel. Ze zuigt zachtjes en draait rondjes met haar tong over het harde knopje. Voorzichtig bijt ze erin. Ze weet dat Donna het lekker vindt. Ze weet ook dat het elektrische schokjes in haar buik veroorzaakt.
‘Zullen we wat van je speeltjes gebruiken?’
Donna schudt haar hoofd. ‘Vanavond niet.’
Uitdagend kijkt ze Alex aan. Ze hopt op het aanrecht en spreidt haar benen. Alex heeft geen woorden nodig. Ze laat twee vingers bij Donna naar binnen glijden en likt de binnenkant van haar benen. Donna stuurt haar hoofd door haar zacht bij haar haren te pakken en duwt haar kutje tegen de warme tong en mond van Alex. Tegen de tijd dat Norman er is, zal Alex er helemaal klaar voor zijn. Klaar voor meer.

Alex verliest zich in de warmte van Donna en haar zilte vochtigheid. Ze zuigt, hapt en likt, laat zich sturen en weer tegenhouden. De kramp in haar schouders en nek voelt ze niet. Ze voelt alleen maar Donna en het branden in haar eigen buik, tussen haar eigen benen.
‘Wil je ook komen?’
Donna schudt haar hoofd. Ze is geil, en het bouwt zich op in haar lijf, maar ze wil het vasthouden. Norman is onderweg en ze wil dit gevoel in haar lijf hebben als ze hem binnen laat en hem Alex geeft. Ze wil de blik op Alex haar gezicht zien als ze zich realiseert hoe de nacht er verder uit gaat zien.
‘Nog niet, straks. Eerst jij.’
Donna trekt haar omhoog, tussen haar benen en maakt haar beha los. Achteloos gooit ze het ding achter zich op het aanrecht en stevig rolt ze de stijve tepels tussen haar vingers.. Alex hapt naar adem. Donna bijt in haar oor en fluistert weer.
‘Vinger jezelf. Voor mij, maak jezelf klaar.’
Alex aarzelt geen moment en duwt haar vingers diep in haar eigen vochtigheid. Ze bijt op haar lip als Donna harder aan haar tepels trekt.
Donna weet dat Alex alles voor haar zal doen. Alles wat ze haar zegt te doen, alles wat ze haar vraagt. Ze zal zich laten neuken door Norman, door wie dan ook. Samen zullen ze hun eigen, geile verhalen maken. Foto’s en als Alex er helemaal klaar voor is, misschien zelfs wel filmpjes.

Alex zit alweer vlak bij een orgasme, maar probeert het uit te stellen. Op het moment dat de golven op komen zetten houdt ze haar vingers stil. Ze kermt dat Donna moet stoppen. Iedere keer, steeds een beetje dichterbij, dan weer stoppen. Tot het pijn doet, tot het zich haast niet meer laat tegenhouden.
Ze zit midden in dat gevoel als de bel gaat. Donna duwt haar voorzichtig van zich af en springt van het aanrecht. Alex wil haar tegenhouden. Donna trekt haar mee en duwt haar op de bank. ‘Doorgaan, blijf jezelf vingeren, je benen wijd.’
En weer doet Alex zonder aarzelen. Ze is alweer vergeten dat de bel ging.
Donna opent de deur, kijkt in het grijnzende gezicht van Norman. Ze grijnst terug, laat hem binnen.
‘Weet ze dat ik er ben?’
Ze schudt haar hoofd.
‘Nog niet, maar daar zal nu verandering in komen.’ Ze houdt hem tegen als hij door wil lopen. ‘Wacht ...’
Snel pakt ze haar camera, dan loopt ze voor Norman uit naar de woonkamer. Hij duwt even zijn handen tussen haar benen. Ze slaat zijn hand weg.
‘Eerst Alex, daarna mag je ons allebei.’
Norman kreunt, en grijnst. Bij nader inzien is het nog helemaal niet zo erg dat hij zijn grip op teefje Zoë is kwijtgeraakt. Dit is beter. Vele malen beter.

Alex kijkt op als Donna binnenkomt met de camera in haar handen en ze duwt haar vingers nog dieper bij zich naar binnen. Ja, foto’s, ze wil wel eens zien hoe ze eruit ziet nu, of het net zo geil is als ze zich voelt. Donna lacht.
‘Zie je, ik zei toch dat ze er klaar voor was. Alex, we hebben bezoek.’

Show Buttons
Hide Buttons