Geringd de zijne

Thuis is Seth met die andere man en Seth is kwaad. Donna ziet een ader in zijn nek opzwellen, precies zoals bij haar vader gebeurde als hij kwaad was. Plotseling vraagt ze zich af waar hij vandaan komt. Waar is hij geweest en met wie. Wie was hij voor hij bij haar kwam, wie heeft hij gehad. Een man als hij. Ze weet dat ze zijn eerste niet is. In haar borst trekt het samen als ze zich bedenkt dat ze misschien ook zijn laatste niet is. Ze wil zijn laatste zijn.
‘Waar was je! We zitten hier al uren te wachten!’
Ze rukt haar arm uit zijn hand, trekt rustig haar jas uit en glimlacht naar de man.
‘Je had me kunnen bellen. Ik weet toch niet …’
‘Ik bel niet, en je geeft geen antwoord. Waar ben je geweest.’
‘Wat drinken.’
Donna schudt haar haren los en kijkt hem uitdagend aan.
‘Waar, met wie.’
‘Een man, Yonmar.’
‘Waar ken je die van.’
‘Vandaag ontmoet, hij was bij een uitvaart.’
‘Wat moest hij van je.’
‘Hij wilde me neuken.’
Seth knijpt met zijn ogen, pakt haar weer bij haar arm en trekt haar naar zich toe.
‘En jij?’
Donna kijkt hem aan. Ze houdt haar adem in, glimlacht dan en haalt haar schouders op. Ze duwt zichzelf tegen Seth aan, waarop hij haar meteen weer loslaat. Haar lichaam vlamt. Hij begeert haar. Ze voelt het en ze voelt ook dat hij er bang voor is of … misschien niet bang. Seth is geen man om bang te zijn. Ze weet niet goed wat het dan wel is.
‘Je had hier moeten zijn, op tijd.’
Hij kijkt naar de man en de man knikt, staat op en pakt het kleine koffertje. Seth duwt Donna naar de bank.
‘Je broek uit en liggen.’
‘Ik wil me eerst opfrissen.’
‘Je gaat liggen!’
Donna kijkt hem aan, maakt dan haar broek los en schuift hem langzaam over haar heupen naar beneden. Ze laat hem vallen en stapt uit de pijpen. Met hetzelfde trage tempo wil ze haar slipje uitdoen, Seth geeft haar een zet zodat ze omvalt en op de bank terecht komt.
De twee mannen kijken op haar neer en plotseling schaamt ze zich. Het gevoel komt vanuit het niets en is hevig. Boos kijkt ze naar Seth.
‘Laat hem opschieten ja!’
Het schijnt de man niet te kunnen schelen dat ze doet of hij er niet is. Wat haar betreft is hij er ook niet. Ze hoeft niets met hem en voor Seth is hij duidelijk een voorwerp. Iemand die hij gebruikt om zijn doel te bereiken, wat dat doel ook moge zijn. Ze blijft Seth boos aankijken als hij haar benen uit elkaar schuift en de man ertussen laat plaats nemen. Het is alsof hij haar weggeeft, alsof ze er niets toe doet. Alsof het hem niets zou kunnen schelen als ze zich door Yonmar had laten neuken, of door ieder ander. Donna wil dat het hem wel iets kan schelen.
Het plaatsen van de ring kost maar een paar minuten en zodra de man opstaat trekt Donna een deken over zich heen. Haar schaamtegevoel is gegroeid en ze vindt het niet prettig. Ze heeft zelden schaamte gekend.
Seth wijst met een knik van zijn hoofd naar Donna.
‘Zou je haar neuken?’
‘Nee, dat denk ik niet.’
‘Waarom niet?’
‘Iedereen neukt haar.’
Seth knikt. ‘Ja, dat denk ik ook. Er is een woord voor dat soort vrouwen.’
‘Dat geloof ik ook.’

Donna kijkt van de een naar de ander. Het is of ze stukje aan het opvoeren zijn. Ingestudeerde tekst om een reactie bij haar uit te lokken. Om te zien wat de woorden met haar doen. Ze doen haar niets en Seth bekijkt het maar. Ze laat zich niet door iedereen neuken en al zou ze dat wel doen … Dat bepaalt ze dan nog altijd zelf. Als zij haar niet willen. Er zijn genoeg anderen die dat wel willen en het kan hem duidelijk niets schelen.
Ze staat op en duwt Seth aan de kant. Hij pakt haar pols.
‘Over zes weken de volgende, door haar tepels. Kan dat ook hier?’
De man knikt. ‘Over zes weken. Zorg dat ze er is.’
Seth omklemt haar pols. ‘Vanaf vandaag is Donna nooit meer te laat, toch Donna?’
‘Je bent gek en als je denkt dat ik nog meer gaten in mijn lijf laat prikken dan ben je gestoord. Ik ga douchen.’
Hij laat haar met een lachje los en ze laat de twee mannen staan. Hij is echt gestoord. Wat wil hij van haar? Ze mag niets aan hem vragen, hem niet aanraken. Hij praat over haar alsof ze een … Ze weet niet wat ze van hem is. Ze weet wel dat ze graag iets van hem wil zijn en als hij wil dat ze zo’n soort vrouw is … Ze kan alles zijn wat hij wil dat ze is.

Als ze onder de douche vandaan komt, is de andere man weg en staat Seth naakt in de woonkamer. Hij heeft de deuren van het balkon wagenwijd open gezet en het is koud in de kamer. Donna voelt haar huid reageren en ze trekt de handdoek wat steviger om zich heen. Ze heeft geen zin om hem uit te dagen en geen zin om hem nog langer te smeken. De schaamte die ze eerder voelde heeft de lust in haar lichaam gedoofd. Lust en schaamte gaan moeilijk samen.
‘Ik ga naar bed.’
‘Nee, nog niet. Ik wil de ring zien. Kom hier.’
‘Je hebt hem al gezien. Ik ben moe.’
‘Kom hier.’
Donna zucht en loopt naar hem toe. Hij haalt de handdoek van haar lichaam, zakt door zijn hurken en trekt voorzichtig haar schaamlippen uit elkaar. Zijn pink glijdt door het ringetje en hij trekt er zachtjes aan.
Ze voelt zijn ademhaling warm tegen haar kutje blazen.
‘Die ring is van mij Donna en daardoor is je kut ook van mij.’
‘Je hebt er anders nog bijzonder weinig gebruik van gemaakt…’
Hij trekt harder aan de ring.
‘Dat hoeft ook niet en toch is je kut van mij.’
‘Dus je gaat me nog steeds niet neuken?’
Hij staat op, trekt haar naar de bank en duwt haar voorover met haar hoofd op de rugleuning en haar billen naar achteren. Tussen haar benen door zoeken zijn vingers de ring en weer haakt hij zijn pink erdoor.
‘Die ring is van mij.’
‘Maar je gaat me niet neuken.’
Hij trekt harder, tot Donna kreunt dat hij haar pijn doet.
‘Wil je zo graag geneukt worden dan?’
Donna knikt. Ze wil al dat hij haar neukt sinds de avond dat hij met haar mee ging.
‘Zeg dat je geneukt wilt worden.’
‘Ik wil geneukt worden.’
Hij laat het ringetje los, pakt allebei haar polsen en trekt haar armen naar achter. Ze voelt de spieren in haar schouders trekken.
‘Dus het is waar, jij bent zo’n soort vrouw. Een vrouw die alleen maar geneukt wil worden met een kut die gevuld moet worden. Vingers, een tong, een lul. Geil, heet, zaad.’
Donna draait met haar billen en zet haar benen verder uit elkaar. Ze hijgt, wil dat hij het doet. Ze voelt hem tussen haar benen, hij komt een klein beetje bij haar naar binnen. Het is niet genoeg. Ze draait nog meer.
‘Het is wat jij bent Donna, zo’n soort vrouw. Goedkoop, omdat iedereen jou mag neuken. Zolang ze de juiste ogen hebben en de juiste blik. Zolang ze de juiste woorden zeggen. Jij bent zo’n vrouw. Het is wat jij bent. Een putta.’
Donna haar ademhaling bevriest in haar keel en de kou trekt vanaf haar rug naar boven. Haar hoofd schiet omhoog. Ze probeert Seth aan te kijken, hij duwt haar terug in de bank.
‘Wat zeg je!’
‘Een putta, dat is wat jij bent. Mijn putta.’
‘Waarom zeg je dat!’
Hij lacht. ‘Omdat het zo is. Het is Italiaans, het betekent …’
‘Ik weet wat het betekent! Hou op!’
‘Dan weet je ook dat het zo is en dat je het altijd geweest bent. Een putta. Voor altijd mijn putta.’
Hij houdt haar polsen stevig vast en stoot hard bij haar naar binnen, op het ritme van zijn uitgesproken woorden. De stoten rukken haar weg van waar ze is en de woorden brengen haar terug naar het kleine meisje dat nog niet wist wat de woorden betekenden.

Show Buttons
Hide Buttons