Over de drempel

Donna dwaalt door de overvolle kamers van het huis. De keuken is zo vol dat mensen op het aanrecht zijn gaan zitten. De woonkamer lijkt een andere kamer, zo groot is de dansende massa. Het huis kraakt en steunt onder de hoeveelheid mensen. Ze kijkt naar de trap, de treden worden gebruikt als zitplaats en overal staan glazen. Ze verbeeldt zich dat haar vader boven staat, hoofdschuddend en met verbaasde afkeuring over zoveel bedrijvigheid. Ze verwacht een snauw te horen, een berisping of zelfs een commando. ‘Stuur die mensen weg Donna!’
Hij kijkt haar alleen maar aan, knikt en draait zich om. Zijn schim verdwijnt in de schaduwen van het huis.
Sommige mensen hebben de privacy van een slaapkamer opgezocht. Uit de oude kamer van Baboe komen stemmen, de deur staat op een kier. Een vrouw staat met haar rug tegen het grote matras tegen de muur, een andere vrouw zit gehurkt tussen haar gespreide benen. Donna hoort de opgewonden kreetjes en het snelle gehijg.
De deur van de grote slaapkamer is dicht en plotseling verlangt Donna naar een bed, een zacht matras en warme dekens. Ze zoekt al ruim een uur naar Seth. Ze voelt hem overal, in elke kamer, buiten in de tuin, maar hij is nergens. Het is zijn feest. Het is ook haar feest. Het is een feest van hen samen. De wereld van Seth in het grote huis zodat iedereen weet dat Donna nu ook deel uit maakt van die wereld.
Ze opent de deur van de slaapkamer. Het bed is een bewegelijke kluwen van menselijke lichaamsdelen. Armen, benen, billen. Lang, blond haar. Rossig haar. Blanke huid. Gekreun en gesteun, zacht gehijg. De man ligt op zijn rug, de twee vrouwen over hem heen. Strelen, likken, zuigen, bijten. Ze hoort zijn stem.
‘Toe maar meisjes, het is allemaal voor jullie.’
Het bloed bevriest in zijn aderen
‘Seth!’
In een paar passen is ze bij het bed. Ze grijpt een bos blond haar en hoort verontwaardigde kreten. Verontwaardigde kreten. Onbekende gezichten kijken haar met grote ogen aan, dan glimlacht de man loom.
‘Kijk, een brunette, het plaatje is compleet. Doe je mee schatje?’
‘Nee! En jullie maken als de sodemieter dat je hier wegkomt!’
Donna schrikt van Seth zijn harde stem en zijn snelle bewegingen richting het bed. Hij graait de kleding van de grond bij elkaar.
‘Kom Donna!’
De man in het bed moppert verontwaardigd.
‘Onze spullen, geef onze kleren.’
‘Jullie hebben vijf minuten! Anders sta ik niet voor mezelf in.’
Donna volgt Seth, haar handen liggen op zijn rug. Ze dacht dat hij daar lag en voelt zich schuldig dat ze het dacht. Seth hoeft geen anderen. Hij heeft zijn Putta, meer heeft hij niet nodig, zij ook niet. Beneden verheft hij zijn stem om boven het rumoer en de muziek uit te komen.
‘Het is mooi geweest mensen.’
Ze houdt hem stevig vast als mensen naar hem toe komen, mannen en vrouwen kijken hem vleiend aan.
‘Seth, zo’n groot huis, je hebt vast wel een plekje over.’
‘Naar huis! Het is hier geen hotel.’
Donna groeit als ze de jaloerse ogen ziet. Diverse gezichten hopen meer van Seth te zijn, misschien omdat ze ooit meer van hem zijn geweest. Nooit zoals zij. Alleen maar de snelle lust en een warm lichaam om de ergste dorst te lessen.
Hij gooit de bundel kleren door de voordeur naar buiten. Dunne jurkjes, fijne lingerie, een overhemd van goede kwaliteit. Er wordt geschreeuwd. Drie naakte mensen rennen achter de kleding aan. Handen die bedekken wat ze niet tentoon willen stellen. Eerst verbazing, dan gelach bij de overige gasten.
De man kleedt zich haastig aan, hij kijkt Seth kwaad aan.
‘Ga jij zo met je vrienden om!’
‘Ga jij zo met de gastvrijheid van mij en mijn vrouw om?’
Donna verbeeldt het zich niet. Sommige mensen houden hun adem in, ergens klinkt zelfs een gekwetste snik. Ze ziet dat Seth gewild is, dat er mensen aanwezig zijn die hebben gehoopt meer van hem te kunnen zijn. Meer dan een vriend, een vriendin, een zakenrelatie. Mensen die ooit meer geweest zijn en het nooit meer zullen zijn. Zij is zijn vrouw. Omdat hij het zegt. Zijn vrouw.

Na de verbazing komen de gelukswensen.
‘Jullie zijn getrouwd? Gefeliciteerd!’
‘We hadden geen idee. Je had moeten zeggen dat het een trouwfeest was.’
Seth schudt handen en neemt de klappen op zijn schouders onbewogen in ontvangst. Mensen die ze niet kent feliciteren haar en zoenen haar op haar wangen. Seth houdt haar pols vast, trekt haar dichter naar zich toe. Ze staan op de stenen trap bij de voordeur en nemen afscheid van hun gasten. Gasten die nu allemaal weten wie ze is. Donna legt haar hoofd op zijn schouder.
‘Ik wist niet dat ik je vrouw was?’
‘Natuurlijk ben je dat Putta, wat anders zou je kunnen zijn.’
Hij lacht, duwt haar verder naar buiten en tilt haar op.
‘Om het af te maken Putta, ons huwelijk is pas geldig als ik je over de drempel heb getild.’
Ze slaat haar armen om zijn nek en legt haar hoofd in het holletje bij zijn hals.
‘En een ring?’
‘Je hebt er drie, vind je het niet genoeg?’
Hij draagt haar naar boven en zet haar in de vensterbank van het grote slaapkamerraam.
‘Kleed je uit Putta.’
Ze kleedt zich uit terwijl hij het bed verschoont. Voorzichtig raakt ze de ringetjes aan. Niet zomaar een versiering, niet alleen omdat ze zijn Putta is. Ze is alles en meer dan dat. Zoals Seth meer dan alles voor haar is.

In bed trekt hij haar tegen zich aan, de smalle ketting die de ringetjes met elkaar verbind slaat hij om zijn vingers. Het trekt bij haar tepels en bij de gevoelige huid van haar lipjes. Het maakt haar opgewonden en ze streelt hem, voelt de hardheid van zijn spieren en de weke zachtheid van zijn lid.
‘Slapen putta, je hebt morgen veel te doen.’
‘Wat dan?’
‘Het huis, alles.’
‘Wat doe jij?’
‘Dat gaat je niets aan Putta.’
Ze streelt zijn lul en trekt voorzichtig de voorhuid over de eikel.
‘Niet neuken?’
‘Wil je dat ik je neuk?’
‘Ja, ik wil voelen dat ik je vrouw ben.’
Hij trekt harder aan de smalle ketting. ‘Dat voel je nu niet?’
Donna kreunt. ‘Jawel, ik wil het nog meer voelen.’
‘Als ik je neuk, ben je alleen mijn Putta.’
‘Dat wil ik.’
‘Vraag het.’
‘Wil je me neuken?’
‘Wie ben je?’
‘Jouw Putta.’
‘Vraag het.’
‘Wil je jouw Putta neuken, Seth?’
Hij lacht en geeft een stevige ruk aan de ketting.
‘Nee Donna, ik wil mijn Putta niet neuken. Ga slapen.’
‘Ik ben geil.’
‘Ik ben moe, we gaan slapen.’
Ze legt haar been over die van hem, duwt haar schaambeen tegen hem aan en maakt wrijvende bewegingen. Haar hand trekt hem langzaam af. Hij duwt haar weg, ze pakt hem weer vast. Hij legt haar hand op zijn borst, ze daalt langzaam weer af naar beneden.
‘Slapen Donna!’
Hij rolt op haar en ze spreidt haar benen. Hij schuift ze weer tegen elkaar, legt zijn handen om haar hals en zijn hoofd op haar borst. De spanning op de ketting stuurt lichte schokjes van haar tepels naar haar kutje. Hij drukt zijn vingers stevig in de huid van haar hals. Haar ademhaling gaat zwaar. Het gebrek aan zuurstof maakt haar licht in haar hoofd en verandert de schokjes in hevige flitsen tussen haar tepels en haar kruis. Ze probeert tegemoet te komen aan de spanning, strakker, weer los. Seth neemt één van de ringetjes tussen zijn tanden. Er verschijnen nog meer flitsen en hete sensaties.
Ze merkt dat zijn ademhaling rustig en regelmatig wordt. Zijn hoofd ligt zwaarder op haar borst en de druk van zijn vingers wordt losser. Ze beweegt onder hem, ritmisch. Zijn tanden houden het ringetje vast en de ketting trekt door haar bewegingen. Tintelende beroering, een grotere prikkeling en een aangename hitte in haar onderbuik.
Ze kreunt zacht als ze klaarkomt, zijn handen knijpen kort haar keel dicht. Zwarte vlekken flitsen in haar hoofd en houden haar orgasme vast. Het blijft door haar heen kolken tot zijn vingers haar weer lucht geven. Hij mompelt zacht.
‘Slapen putta, je hebt je rust nodig.’

Show Buttons
Hide Buttons