Gulzig

Hij duwt haar naar de grond en ze valt op haar knieën op het kale beton. Zijn voetstappen schuiven om haar heen, ze hoort metaal. Het geluid veroorzaakt kippenvel over haar gehele lichaam. Ze huilt zacht.
‘Niet dat …’

Zonder iets te zeggen pakt hij haar linkerarm en koud sluit een ijzeren band rond haar pols, hij herhaalt het bij haar rechterarm.
‘Liggen Putta, op je rug.’
Ze schudt haar hoofd. ‘Ik wil niet …’
Zijn hand sluit rond haar hals en hij duwt haar naar de grond. De kettingen aan de armbanden rinkelen als hij eraan trekt. Donna hoort een zachte tik, gehurkt schuifelt hij langs haar hoofd en er klinkt een tweede tik. De kou van het beton trekt via haar schouders in haar huid en verspreidt zich langzaam door de rest van haar lichaam.
‘Niet doen Seth …’
Ze hoort het zand en kleine steentjes onder de zolen van zijn schoenen, knerpend. Het is een geluid wat ze herkent en angst voegt zich bij de kou in haar lijf. Weer hoort ze kettingen. Seth’s handen zijn bij haar voeten, metaal rond haar enkels, een klik.

Donna probeert zich te bewegen, maar de strakgespannen kettingen geven haar geen enkele vrijheid. Wijdbeens en met gespreide armen ligt ze op de kale vloer van de kelder De ijzeren ringen in het beton zorgen dat ze zich niet kan verroeren. Ze weet het. Die ringen zijn er al jaren, net als de ringen aan de muur en de haken in de balken van het plafond. Ze heeft gezien waar ze voor gebruikt werden, lang geleden. Ze heeft het geschreeuw gehoord en ze zag de tranen van baboe. Het zijn nu ook haar tranen.

‘Alsjeblieft Seth, maak me los. Ik ben niet als jouw moeder en jij bent vader niet.’

Seth kruipt over haar heen en brengt zijn gezicht dicht bij dat van haar.

‘Jij en ik zijn het product van onze vader en je weet wat ze zeggen; zo vader, zo zoon, zo moeder, zo dochter.’
‘Jouw moeder is mijn moeder niet!’
‘Mijn moeder is de enige moeder die je ooit hebt gekend, maar het gaat nu niet om haar of om vader. Het gaat om jou en om mij. Dat is het enige wat nu van belang is en wat ooit nog van belang zal zijn.’

Hij haalt het kleine mes uit zijn zak en zet het tegen de onderkant van haar korset. Donna hoort de stof beetje bij beetje scheuren, steeds een stukje verder omhoog tot aan haar decolleté. Seth geeft een kleine ruk en de panden vallen zijdelings naast haar op de grond. Hij trekt aan de ringetjes in haar tepels, klemt het mes tussen zijn tanden en neemt haar borsten in zijn handen. Hij duwt haar nog steviger tegen de grond en zijn vingers verdwijnen in haar vlees. Zijn gewicht ontneemt haar de adem.

‘Heb je haar dagboeken al gelezen, Putta? Niet? Je wilt haar leren kennen, toch? Misschien is het beter als ik het je laten voelen zodat je weet waarom het ook onderdeel van jou is.’
Donna worstelt, het is een minimale beweging en Seth lacht.
‘Weet je weer waarom vader haar hier bracht?’

De beelden flitsen door haar hoofd en worden ondersteund door de stem van haar vader.

‘De regels zijn duidelijk mijn lieve Lisi en als je met die regels breekt, dan zal ik je straffen. Ook dat is een hele duidelijke regel.’

Het was hier, in de kelder en zowel haar vader als Baboe wisten niet dat ze er was. Het was een spelletje, als ze niet kon slapen, voordat ze bang werd van deze plek. Drie keer alle trappen in het huis, samen met haar pop, vanaf de zolder, tot de kelder en weer terug. Ze hoefde nog maar één keer en werd al moe. Ze kon niet meer terug, omdat haar vader de houten trap af kwam, samen met Baboe. Precies zoals zij en Seth hier vanavond binnen kwamen.

Hij laat haar los, trekt de rok omhoog tot haar middel en gaat op zijn knieën tussen haar benen zitten.
‘Begint het te dagen, Putta?’
Donna fluistert. ‘Hij strafte haar …’
‘En ze genoot ervan. Daarom bleef ze bij hem. Ze noemde hem haar Heer. Ze heeft hem nooit anders genoemd.’
‘Ik ben niet als zij, Seth. Het is niet hetzelfde.’

Seth leunt een beetje over haar heen en duwt een vinger bij haar naar binnen, twee vingers. Langzaam beweegt hij ze op en neer.
‘Nee, het is niet hetzelfde, maar jij geniet hier ook van.’
Hij duwt een derde vinger bij haar naar binnen. Ze kreunt en vergeet haar protesten. Seth trekt met herhalende bewegingen aan het zilveren ringetje door haar kutje.

‘Je geniet van de pijn, de vernedering en de lust die daarmee loskomt, maar vanavond vergat je iets heel belangrijks.’
Nog een vinger en een trekkende pijn. Donna hijgt en trekt aan de kettingen.
‘Die lust hoort alleen nog maar bij mij, dat gevoel in je lichaam en in je hoofd, dat is van mij en je deelt het met niemand anders. Vanavond deelde je het met een kamer vol mensen.’
Haar hoofd komt met een schok omhoog. ‘Dat is niet …’
Ze schreeuwt. Hij draait en duwt zijn vingers in het zachte vlees tussen haar benen, ze voelt al zijn vingers, zijn hele hand, steeds een beetje dieper, weer terug, nog dieper. De pijn is scherp, alsof het scheurt, dan weer niet, toch weer wel. Ze kan nergens heen en hij rekt haar uit, steeds verder.

‘Weet je nog Putta, die spreuken die je uit je hoofd moest leren? Superbia, Avaritia, Luxuria …?’
Donna kreunt hees en knikt, haast automatisch maakt ze de reeks af.
‘Invidia, Gula, Ira, Acedia.’
Seth knikt en duwt zijn hand tot aan zijn knokkels bij haar naar binnen, in haar weke vlees beweegt hij zijn vingers.
‘De zeven hoofdzonden. Ik leerde ze ook, omdat vader dondersgoed wist welke verleidingen er in het leven allemaal op de loer lagen. Verleidingen waar hij aan toegaf, mijn moeder ook, maar hij strafte haar, zoals ik jou nu straf. Weet je voor welke?’

Donna voelt het hete vocht tussen haar benen en onder haar billen voordat het afkoelt aan de lucht en op het koude beton. Seth trekt zijn hand een beetje terug, grijpt met zijn andere haar borst en knijpt in haar tepel. De spieren in haar kutje trekken samen en weer los. Seth duwt, Donna hapt naar adem en gilt. Zijn hand gaat nog dieper, eerst het brede deel van zijn hand dan smaller tot ze zich helemaal en volledig gevuld weet. Seth kijkt haar aan.
‘Welke zonde Putta?’
Ze jammert hijgend. ‘Luxuria.’
Zijn hand beweegt in haar en haar ademhaling stokt als ze voelt dat hij zijn vingers probeert te openen. Misprijzend schudt hij zijn hoofd.
‘Wellust? Hoe kan ik je daar nu voor straffen. Ik wil toch dat je geil bent?’
Ze voelt hoe haar opening oprekt rond het brede deel van zijn hand en weer terugglijdt rond zijn pols. Eerst voorzichtig, maar dan ook steviger zodat ze weer begint te schreeuwen. Hij legt zijn hand op haar mond.
‘Je bent te gulzig en vanavond wilde je alles, niet alleen mijn ogen en handen, ook die van anderen. Jouw zonde is Gula en daarvoor moet ik je straffen.’

Hij onteert haar en neukt haar met zijn vuist. Zijn andere hand stilt de dierlijke geluiden uit haar keel. Haar hoofd wordt wazig en ondanks de pijn en de vernedering groeit de hitte in haar lichaam. Ze schokt met haar heupen en voelt nog meer vocht tussen haar billen. Ze gromt tegen zijn hand, smeekt en jammert onverstaanbaar dat ze komt, dat ze wil komen. Haar lijf staat in brand.

Seth lacht zacht en trekt voorzichtig zijn hand uit haar opening. ‘Straf, mijn lieve Putta, geen beloning. Niet vanavond.’

Haar stem is schor van onvervuld verlangen. ‘Maak me los Seth, ik deed het alleen voor jou, omdat jij het wilde …’

Hij staat op, loopt naar de lage kast onder de trap en trekt een lade open. Donna probeert hem met haar ogen te volgen. Ze begint weer te worstelen als hij bij haar terugkomt met een rol dik, zwart touw en een leren riem. Bij haar hoofd gaat hij door zijn hurken en hij bungelt de riem heen en weer boven haar gezicht. In het midden zit een donkere bal en ze schudt haar hoofd. Seth knikt.
‘Het is al laat en ik heb morgenvroeg een afspraak. Ik heb mijn rust nodig. Die rust ga ik niet krijgen als ik jou de hele nacht hoor jammeren.’
Donna doet haar mond open om te protesteren, maar de bal ligt al tegen haar lippen en Seth duwt hem verder, tussen haar kaken. Het materiaal is hard en dwingt haar door haar neus te ademen. Hij tilt haar hoofd op en bevestigt de riempjes achter op haar hoofd. Met grote ogen kijkt ze hem aan en hij grijnst.
‘Helemaal aan mij overgeleverd. Geil. Ik wil er een foto van!’
Ze schreeuwt tegen de bal als hij met grote stappen naar boven rent en terugkomt met haar digitale camera. De flits verblindt haar voor een moment en woedend kijkt ze hem aan. Hij gaat naast haar door zijn hurken en streelt haar wang.
‘Het kan nog geiler …’

Langzaam rolt hij het zwarte touw helemaal uit en hij legt het midden op haar borst. Geconcentreerd wikkelt hij de uiteinden rond haar borsten. Hij tilt het zacht vlees op, draait het touw eromheen, trekt het strak en herhaalt aan de rechterkant. Haar borsten komen omhoog en stulpen boven het steeds strakker getrokken touw, haar tepels steken hard naar voren. Ze kreunt als hij met een korte ruk nog meer spanning creëert en zucht als zijn vingers langs haar tepels strijken. Seth staat op en bekijkt zijn werk.
‘Mooi. Je tieten zijn er perfect voor.’
Hij maakt nog een foto en trekt aan de ringetjes in haar tepels. Het gevoel trekt zinderend door haar lichaam en blijft kloppend in haar kutje hangen. Hij buigt over haar heen, geeft haar een zoen op haar voorhoofd en loopt de trap op naar boven. Halverwege kijkt hij haar aan. Ze worstelt alweer en haar kreten eindigen stom tegen de siliconen bal in haar mond.

‘Tot morgen Putta ik hoop dat je een beetje kunt slapen. Ik weet heel zeker dat ik daar geen enkel probleem mee zal hebben.’

Hij trekt aan het koordje van de lamp en laat haar achter in complete duisternis. Ze schreeuwt haar keel schor, rukt zo hard aan de kettingen dat de metalen banden in haar huid drukken en huilt.

Ze is niet gulzig, niet zoals hij zegt en ze deed het voor hem, niet voor zichzelf. Hij heeft het recht niet haar te straffen en hij heeft al helemaal het recht niet haar hier achter te laten. Ze is niet als zijn moeder, maar hij is wel als haar vader. Dit is het sadistische genot wat ze zag bij haar vader en herkende in Seth. Het is niet om haar te straffen. Het is omdat hij het nodig heeft.

Show Buttons
Hide Buttons