Hier maak je kennis met Donna en vind je haar verhaal vol passie en verlangen. Vol hoge bergen en diepe dalen, vol liefde ook. Voor zichzelf, maar vooral voor de persoon die haar zo hard heeft weten te raken dat ze zich onmogelijk los van hem kan maken.

Passie, hete lust en gedeelde dromen, maar vooral ook onvoorwaardelijke liefde, ook als het onmogelijk lijkt of misschien zelfs afgekeurd wordt.

Ze is het waard. Liefde, grenzeloos, omdat je daar nu eenmaal geen sticker op kunt plakken.

~

De vrouw is jong, net als Alex en heet Lisa. Ze heeft blauw haar en piercings. Alternatief om te laten zien dat ze de wereld niet nodig heeft. Een farce. Hoe harder mensen laten zien dat ze de wereld niet nodig hebben, hoe groter de behoefte aan goedkeuring. Mijn haar is blauw, ik heb gaten in mijn gezicht, mijn kleding, mijn hart. Het kan me allemaal niet schelen. Niets kan me schelen, zolang je maar van me houdt. Hou alsjeblieft van me. Ze herkent het. Het is de kwetsbaarheid van een jonge vrouw die nog weinig van de wereld heeft gezien. Haar wangen zijn blozend van de kou en ze kijkt met dezelfde blik als Alex. Vol bewondering en een innerlijke drang naar goedkeuring. Donna schenkt wijn in, Alex zet  hapjes op tafel. De verhalen gaan over mensen die Donna niet kent en blikken schieten over en weer. Drie paar zoekende ogen, aftastend en vragend.
De wijn maakt haar rozig. Ze hoort de stem van Alex, die van Lisa. De woorden worden zinnen. Donna drinkt nog een glas wijn. Ze voelt de lippen van Alex op die van haar en de beelden verdwijnen naar de achtergrond. Handen glijden onder haar trui. Het zijn warme, zachte handen.

Ze proeft vreemde lippen en ruikt een vreemde geur, kruidig. Er komen andere beelden, nieuwe beelden. Als in een film.
Alex fluistert.
Ik vind het goed, het mag. Geef je er aan over. Je hebt het nodig.’

~

Smaakt bovenstaand fragment naar meer? De tabbladen hieronder geven je de gelegenheid door haar verhaal te bladeren. Vanaf het allereerste verhaal, tot het laatst gepubliceerde.
14 februari 2018 zijn we gestart met de publicatie van het 7e seizoen. Om de week een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Donna zodat je haar nog beter leert kennen en van haar gaat houden.

We beloven je, ze is het waard.

Copyright © 2015 - 2018 Gaisha. Alle rechten voorbehouden.
Show Buttons
Hide Buttons