April 2015…

Ironisch genoeg zat onze auteur met haar pols in het gips toen het idee van Gaisha naar boven borrelde…
Dat is niet helemaal waar.
Het idee borrelde niet
Het idee was al enige tijd vastgeworteld en zocht een manier om te groeien…

De ontmoeting tussen twee creatieve breinen maakte dit mogelijk…

De personages kwamen tot leven en kregen karakter en diepgang. De verhalen werden geboren. Avonden werden doorgebracht met de zoektocht naar de verlangens en angsten van de personages. Er kwamen antagonisten, nieuwe verhaallijnen, nieuwe hoofdpersonages. Gaisha bleef groeien en er werd een website gebouwd om alle verhalen een plek te geven.

Het idee?

De beleving van erotiek is zo breed, terwijl we het allemaal beleven. Iedereen wil het beleven. Op zijn of haar eigen manier. Niet goed of slecht. Niet abnormaal.
Fantasieën die we allemaal hebben. Niet allemaal dezelfde.
Soms zijn ze donker. Soms lief. Soms zacht, dan weer hard. Geen standaarden. Alles mag, niets moet en altijd zijn ze heel persoonlijk.

Dat is Gaisha. Verhalen over de diversiteit binnen de beleving van de erotiek. Fictieve personages, ontsproten aan het brein van onze auteur, vertellen over hun beleving. Die verhalen zijn warm, liefdevol, gedurfd, temperamentvol, sensueel en ja, soms ook schokkend. Verhalen vol passie en lef, waarin de beleving en het innerlijke rijk der zinnen centraal staat.

Het resultaat?

Beleven en voelen willen we allemaal. Hoe we dit doen bepalen we zelf, met wie we dit delen ook. Geen schaamte om dat waar je van droomt en over fantaseert. Het is jouw eigen passie en die moet je altijd serieus nemen.

Laat Gaisha jouw opstapje zijn naar een vrije beleving van jouw innerlijke rijk der zinnen.

Laat je meenemen door de verlangens en angsten van de personages van Gaisha. Laat je verrassen, verleiden en verwarmen door de verhalen van Valerie, Donna, Zoë en Soumia.

In 2015 zijn we begonnen met de eerste verhalen en al snel waren seizoen 1 en 2 een feit, maar het plot bleef lopen, ontwikkelde zich en kreeg diepgang en zijpaden. Eind 2017 hadden we dan ook zes seizoenen geschreven en gepubliceerd.
14 februari 2018 start seizoen 7 en er ligt alweer een stapel van inspiratie en ideeën voor een volgende seizoen. We zijn dus nog niet klaar.
Houd ons daarom goed in de gaten voor nog meer meeslepende en zinnenprikkelende verhalen.

Ben je lezer of misschien zelfs ook auteur en heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Copyright © 2015 - 2019 Gaisha. Alle rechten voorbehouden.
Handelsmerk van TUAN |  info@gaisha.nl
Show Buttons
Hide Buttons