Wij werken graag samen met anderen die erotica in hun hart hebben gesloten. Dit kan in de vorm van woorden, daden, activiteiten en/of producten. Wil je ook partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Naughty Business Report (NBRplaza) is als weblog in 2004 gestart vanuit een verbazing over wat er zoal op internet te vinden is. Inmiddels is het geëvolueerd tot een weblog zonder oordeel, met informatie over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Je vindt er tips, ervaringen, reviews en uitleg, maar ook erotische verhalen en audioporn (erotische luisterverhalen). Regelmatig doet NBR verslag van diverse wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van seksualiteit en zo nu en dan doen ze ook zelf onderzoek onder hun bezoekers. Kortom, leerzaam en vermakelijk voor iedereen die van seks houdt (en wie doet dat niet?).

Naast veel informatie is er op NBR ook een zogeheten blog-meme te vinden onder de naam; Erotica Fest. Hier worden elke maand auteurs van erotica uitgedaagd een verhaal te schrijven aan de hand van een thema / opdracht. Daarnaast is NBR ook verantwoordelijk voor de Seksbloggers Index. Deze lijst wordt elke vier maanden bijgewerkt en bevat veel namen van seksbloggers die actief zijn op internet. De Index geeft iedere blogger een score en die score bepaalt hoe hoog de blogger in de Index komt.

EroScripta is uitgever van opwindende erotische e-boeken en een community van erotica schrijvers in Nederland. Met ons platform willen wij de Nederlandse erotische literatuur meer bekendheid geven. Wij prikkelen je zinnen!

EroScripta is opgestart door auteur Liza Daen in 2015, als podium voor erotica. Liza Daen is, behalve zakenvrouw en operationeel manager, zelf auteur van erotica. Door haar eigen ervaring met uitgevers, boekhandels en de drempels die veel auteurs van erotica ondervinden, is zij EroScripta opgestart om de toegankelijkheid van erotica te vergroten, het imago te verbeteren en de auteurs meer ruimte te geven hun prachtige werken uit te geven. In 2017 is EroScripta doorgestart als dé uitgever van erotische e-boeken en gefuseerd met EWA Nederland (erotic writers and artists).

Ben je schrijver van erotica? Blogger, auteur of dichter? Bij EroScripta leer je van en met elkaar. Op onze site lees je alles over onze auteurs, blogs en schrijftips. Tijdens onze feedback bijeenkomsten ontvang je tops en tips voor je verhaal en ontmoet je andere schrijvers. We hebben een jaarlijkse wedstrijd, lezingen, workshops en voorlees-middagen.

Show Buttons
Hide Buttons