Lekker is voldoende

Ze zit in het zicht, haar gezicht naar de deur zodat ze in de gaten kan houden wie er binnen komt. Hij ziet haar. Tegelijk met zoveel andere ogen. Mensen kijken naar haar. Hij ziet dat ze het gewend is. Bewondering en nieuwsgierigheid. De eerste tekenen van geilheid. Een vrouw als zij. Een genot om haar te kunnen bezitten, te kunnen zeggen dat je haar hebt gehad. Stoere verhalen om je vrienden te vertellen. Kroegmaten die haar ook zien.
Ja zij. Zij is lekker. Een geile kat, een hoer. Mannen zullen praten als Norman. Omdat ze haar niet kennen. Ze weten niet dat ze hem toebehoort. Nog niet. Maar als ze het weten …

Niemand zal nog naar haar kijken.

Met genoegen ziet hij dat ze het glas wijn dat twee mannen haar laten brengen, laat staan. Ze wacht op iemand. Seth wil weten wie. Als het Norman is … Hij is duidelijk geweest. Hij was al eerder duidelijk. Zoals Norman Donna behandelt, andere vrouwen. Het is goed dat hij Minggus op hem heeft geattendeerd en op die nieuwsgierige, blonde vrouw. Seth heeft geen interesse in haar, maar Norman gunt hij haar ook niet. Minggus had willen weten hoe hij het wist. Seth weet hoe Minggus is, zijn relatie met Janaila. Het zal niet uitmaken. Minggus loopt niet weg als hij denkt dat hij iemand kan helpen. De blonde vrouw past bij Minggus. Zoals Donna bij hem past.
‘Misschien nog wat drinken …?’
Het glas van de vrouw naast hem is al leeg. Seth heeft zijn drankje nog niet aangeraakt. Hij kijkt haar aan. Mooie ogen en een zachte mond. Ze zal hem niet teleurstellen. Snel genot, zoals hij het wil. Snel drinkt hij zijn glas leeg en hij legt zijn hand op haar been.
‘Doe maar, maar drink rustig. Ik vreet je niet op … nog niet.’
Ze giechelt, haar ogen schieten weg en ze krijgt een kleur. Het is zo makkelijk. Hij ziet dat Donna hen observeert. Ze kijkt op haar horloge en haar telefoon. De uitdrukking op haar gezicht gaat van verlangende spanning naar donkere verongelijktheid. Iemand laat haar zitten.
Het zal niet lang duren voor ze geen behoefte meer heeft aan mensen die haar niet zien. Nog even en ze zal alleen nog naar hem verlangen. Ze zal verongelijkt en eenzaam zijn als hij niet bij haar is.

Ze kijkt hem recht aan. Hij kijkt niet weg. Waarom zou hij. Ze kent hem niet. Zijn hart slaat over als ze ongeïnteresseerd wegkijkt. Ze ziet hem niet. Niet zoals ze hem zou moeten zien. Onstuimige wolken in zijn hoofd. Ze zal leren hoe ze hem moet zien. Hij zal haar straffen voor haar desinteresse.

Louisa komt heupwiegend teruglopen. Geil verlangen onder haar strakke jurk en smekende ogen, nu al. Kijk naar me. Zie mij. Hou van mij.
Hij luistert naar haar nietszeggend praatje over haar werk en de nieuwe directeur. Hij hoort de bewondering in haar stem als ze zegt dat hij zo anders is dan haar vorige. Zo begripvol. Echt geïnteresseerd. Seth ziet een oude man, lavend aan haar vlees. Zoveel vlees voor mannen die haar aandacht geven. Een klein beetje maar. Ze zal alles geven voor dat kleine beetje.
Hij luistert en zegt wat ze wil horen. Een klaagzang over haar zoon, maar een paar jaar jonger dan hij zelf is. Ze schrikt.
‘Nu vind je me natuurlijk oud …’
Ongemerkt heeft hij haar rok omhoog geschoven. Niemand is te oud. Het maakt hem niet uit. Hij wil niets van Louisa, zij wil alleen maar wat van hem. Ze vindt zichzelf goed genoeg voor een snelle scharrel. Hij legt zijn vinger tegen haar lippen.
‘Rustig … je bent lekker.’
Het is wat ze wil horen. Alleen maar lekker. Niet lief, bijzonder, intelligent. Lekker is voldoende.

De stagiaire van Donna komt binnen met opgewonden blosjes op haar wangen. Zijn lichaam reageert als Donna zich op haar stort. Haar spel raakt hem. Donna met mannen. Donna met vrouwen. Hij heeft genoeg gezien. Hij is niet bang van vrouwen. Het is net als met Janneke, alle anderen. Niemand zal haar lang genoeg weten te boeien.
‘Is je zoon thuis?’
Louisa schudt opgewonden haar hoofd.
‘Hij is nooit thuis.’
Het maakt Seth niet uit. Hij gaat met haar mee, ook als haar zoon wel thuis is. Die verantwoording is voor haar. Hij hoeft het spel van Donna niet te zien. Hij weet wat er gaat gebeuren. Het is een spel wat ze vaker speelt als ze gaat dansen, waar dan ook. Het is wie ze denkt dat ze is.
‘Kom, heb je afgerekend?’
Louisa knikt, pakt gehaast haar tas. Zijn handen voelen al. Wulps vlees. Geil vlees. Vlees dat maar weinig nodig heeft.
In de taxi geeft ze hem haar mond en haar tong. Haar zoete geur maakt hem even misselijk, het is de wijn die ze dronk. Zijn portemonnee zit diep in zijn binnenzak. Haar tas is sneller open. Het geld gaat van de ene naar de andere hand. Hij betaalt niet voor vrouwen als Louisa. De chauffeur wenst ze een fijne avond.
Louisa heeft al iets meer bravoure en antwoordt met een lachje.
‘Zeker weten.’

Hij neukt haar op zijn knieën in het grote tweepersoonsbed. Zijn handen liggen op haar grote, witte billen haar vlees trilt met iedere stoot. De roze kussens op het bed schudden mee. Twee paar kattenogen volgen nieuwsgierig zijn bewegingen. Haar gekreun haalt hem uit zijn concentratie en vegen met geweld de beelden in zijn hoofd weg.
‘Ja Seth. Zo, harder, dieper … Sneller.’
Haar stem wordt hoger als hij gehoor geeft aan haar gesmeek. De kattenoren gaan plat naar achteren.
‘Oh mijn god, oh mijn god, oh mijn god…’
Op het ritme van zijn stoten.
Hij pakt een van de roze kussens en gooit het naar de starende beesten. Ze maken zich haastig uit de voeten. Met een ander kussen duwt hij haar gezicht in het matras. Ze pakt zijn pols om hem nog dieper in zich te trekken. Haar kut maakt zuigende geluiden als hij in haar stoot en weer uit haar glijdt. Ze jammert gesmoord in het matras. Hij duwt het kussen steviger op haar hoofd als hij zonder waarschuwing tegen haar kontgaatje duwt. Hij voelt de strakke weigering rond zijn eikel en hij gromt.
‘Vinger jezelf.’
Haar vingertoppen zoeken. Hij trekt terug en glijdt verder naar binnen. Ze omvat zijn lul als een rubberen band. Bij iedere stoot dieper. Hij voelt haar bewegende vingers aan de andere kant van de dunne wand. Ze wil omhoog komen, hij duwt haar terug en smoort haar gekerm. Woorden die nog steeds een god aanroepen en hem aansporen nog sneller te gaan. Hij drijft zichzelf naar zijn hoogtepunt. Zijn nagels boren zich diep in haar witte vlees. Zijn heupen schokken tegen haar aan, zijn lul in haar. Haar gekerm komt van ver.
‘Nog niet. Nog even …’
Hij valt naast haar op de glanzende lakens. Met een lachje legt hij het condoom tussen haar billen.
Ze zorgt maar voor zichzelf. Dat doet hij ook.

Show Buttons
Hide Buttons