Zijn putta

Hij rijdt naar haar appartement. Ze vraagt niets, kijkt hem aan en volgt hem. Hij wacht tot ze deur van haar flat opent, duwt haar zacht naar binnen en gebaart dat ze moet blijven staan. Hij pakt haar camera en maakt een foto van haar. De kamer wordt voor korte momenten in het felle licht van de flits gezet. Ze schudt haar hoofd en vertelt hem welke filter hij moet gebruiken voor mooie foto’s. Ze zet de juiste op de camera en weer maakt hij een foto. Ze volgt zijn bewegingen als hij de camera op de bank legt en zichzelf uitkleedt. Haar ogen glijden over zijn lichaam, haar lippen gaan een beetje van elkaar.
Zonder iets te zeggen opent hij haar jas, de jas valt op de grond en hij maakt een foto. De jurk los en op de jas, nog een foto. Hij stroopt haar panty naar beneden, haar slipje. Na iedere handeling maakt hij een foto en hij geeft haar de camera.
‘Druk ze af, ik wil de foto’s.’
Hij bekijkt de foto’s, haar verstilde gezicht en haar ogen.
‘Nog meer, poseer voor me, handen op je borsten.’
Hij plaatst haar in posities die hij op andere foto’s heeft gezien. Foto’s met andere gezichten.
‘Bukken, je handen tussen je benen door.’
‘Op je hurken.’
‘Benen wijd.’
Hij laat haar de foto’s afdrukken en gaat met zijn vingers over de glanzende afbeeldingen, langs de contouren van haar lichaam, haar ogen en mond. Hij stelt zich voor dat hij haar neemt, dat hij diep in haar gewillige kut stoot. Zijn lul komt met schokjes omhoog als hij zich voorstelt dat hij langzaam in haar strakke kontje verdwijnt. Hij doet zijn ogen dicht en voelt bijna hoe haar lippen zich rond zijn eikel sluiten.
Donna strekt haar arm, legt haar hand hoog op zijn been. Seth pakt haar pols, schudt zijn hoofd en draait haar armen op haar rug. Met haar panty bindt hij haar armen vast en hij geeft haar een zacht duwtje. Ze valt achterover op de bank. Weer maakt hij een foto. Hij drukt hem zelf af en laat hem aan haar zien. Haar lichaam open en toegankelijk, haar benen iets gespreid, haar borsten vooruit.
Hij propt een kussen achter haar rug en legt zijn hand om zijn lul. Ze draait en kronkelt, probeert haar armen los te krijgen. Ze likt haar lippen en zijn hand gaat sneller. Hij kijkt naar haar mond en ziet zichzelf erin verdwijnen. Voelt hoe ze likt en zuigt, hem steeds dieper neemt.
Haar heupen schokken omhoog en zijn hand gaat sneller, met lange bewegingen. Tussen haar benen glinstert het en hij voelt haar warmte, haar zachte, weke vlees dat zich helemaal voor hem opent.
Ze draait, kreunt en hijgt, kijkt hem smekend aan. Hij laat haar draaien, pakt de camera en maakt foto’s van haar verlangende ogen, haar smachtende mond, haar hunkerende kut.
Weer trekt hij zichzelf af. Hij gaat voor haar staan en duwt zijn hoofd tegen dat van haar. Zijn hand maakt een droog, raspend geluid over de dunne huid van zijn lul. Hij komt trillend tegen haar dijen aan klaar, zijn zaad loopt langzaam over haar huid naar beneden. Hij maakt nog een foto, drukt hem af en kleedt zich aan. Donna kreunt. Ze vecht om zich los te maken. Seth pakt haar sleutels en gooit een deken over haar heen. De deur draait hij achter zich in het slot.

Als hij bij haar terugkomt is de blik in haar ogen wanhopig geil. Hij trekt de deken van haar lijf en zoent haar ruw. De man die hij heeft meegenomen knielt tussen haar benen en Seth houdt haar vast als ze weg probeert te komen. Hij ziet de angst in haar ogen als de man een scherpe naald tegen haar kutje zet, de naald door de huid duwt en het zilveren staafje zet. Aan weerszijden duwt hij zilveren balletjes. De man kijkt hem aan en knikt.
‘Over vier weken kan de ring erdoor.’
Seth lacht. Hij maakt Donna los en zoent haar wild. Ze trekt aan zijn kleding, haar handen bij zijn kruis, onder zijn shirt. Hij duwt haar weg.
‘Je hebt hem gehoord, vier weken en tot die tijd Donna …’
Hij legt zijn hand tussen haar benen en duwt tegen het zilveren staafje. Ze kreunt.
‘Tot die tijd wordt er niet geneukt.’

Hij maakt de ene foto na de andere. Foto’s waarop haar verlangen naar hem zichtbaar is. Glanzende ogen, een vochtige mond. Lust in haar lichaam. Naar hem, alleen nog maar naar hem. Hij wordt woest als ze de foto’s die hij door haar appartement verspreidt opruimt.
‘Je laat ze liggen hoor je! Ik wil je overal zien en ik wil dat je jezelf ziet. Ik wil dat je ziet wie je bent.’
Hij maakt foto’s als ze slaapt en laat zijn vingers voorzichtig over haar gezicht dwalen. Ze lijkt zo onschuldig.
Als ze wakker wordt daagt ze hem uit. Ze wil dat hij haar neukt, dat hij haar neemt. Ze gebruikt haar ogen, haar lijf, haar handen. Hij speelt met haar. Met haar borsten en stijve tepels, met haar haren, met het zilveren staafje. Hij laat haar komen, meerdere keren achter elkaar en negeert haar gesmeek en gejammer. Hij laat haar kijken als hij zichzelf aftrekt en tegen haar aan klaarkomt en hij laat haar alleen. Een paar uur, een dag, een paar dagen. Hij reageert niet op haar telefoontjes, niet op haar berichten die hem vragen waar hij is, wanneer hij terugkomt.
Midden in de nacht kruipt hij naast haar. Ze probeert bezit van hem te nemen.
‘Waar was je?’
‘Dat gaat je niets aan Donna.’
Hij trekt zichzelf af terwijl hij met haar kutje speelt en laat haar kronkelen. Ze schokt tegen zijn handen aan, smeekt dat hij moet stoppen. Hij stopt nooit. Spuit zijn zaad pas tegen haar aan als ze zachtjes huilt. Ze weet dat ze niets meer te vertellen heeft. Haar lichaam is van hem, haar gedachten zijn van hem. Alles wat ze is, is van hem. Hij bepaalt of ze komt en hoe vaak ze komt. Hij bepaalt wanneer ze neuken. Hij bepaalt wat ze doet, en wat niet.

Op de dag dat het staafje vervangen moet worden kan hij haar niet vinden. Ze komt niet thuis op de gewone tijd en hij wacht op haar, samen met de man die de ring komt zetten. Hij is woest als ze met een vrolijk gezicht binnen komt en pakt haar bij haar arm.
‘Waar was je!’
Ze trekt zich los en doet glimlachend haar jas uit. Ze kijkt hem uitdagend aan.
‘Wat drinken.’
‘Met wie!’
‘Een man, hij wilde me neuken.’
In zijn hoofd begint het te bonzen en hij trekt haar naar zich toe.
‘En jij?’
Donna houdt even haar adem in en haalt dan haar schouders op, ze duwt haar borsten tegen hem aan. Hij laat haar los.
‘Je had hier moeten zijn, op tijd. Doe je broek uit en ga liggen.’
‘Ik wil me eerst opfrissen.’
‘Je gaat liggen!’
Ze kijkt hem aan, maakt dan haar broek los en schuift hem langzaam over haar heupen, langs haar dijen naar beneden. In een langzame dans stapt ze uit de pijpen en ze wil hetzelfde met haar slipje doen. Ongeduldig geeft Seth haar een duw en samen met de man kijkt hij op haar neer. Hij lacht als hij de blik in haar ogen ziet veranderen. Schaamte en woede wisselen elkaar af en hij kijkt haar aan als hij haar benen uit elkaar schuift en de man ertussen laat plaats nemen. Als hij zou willen zou hij haar weg kunnen geven. De man toestemming geven niet alleen het staafje te vervangen, maar haar te neuken. Hij kan er naar kijken, de toeschouwer zijn die hij vaker is. Haar ogen nog bozer omdat ze naar hem verlangt en niet naar een ander. Hij kan haar straffen door haar alleen maar door anderen te laten neuken. Het zal anders zijn omdat niet zij, maar hij degene is die bepaalt wat er met haar lichaam gebeurt. Voor een kort moment wordt zijn hoofd mistig als hij zich voorstelt wat hij allemaal met haar zou kunnen doen nu ze van hem is.
Hij knikt naar de man, het vervangen van het staafje duurt nog geen minuut en Donna trekt met een boos gezicht een deken over haar naakte onderlichaam. Seth lacht boosaardig en wijst met een knikje haar kant op terwijl hij de man aankijkt.
‘Zou je haar neuken?’
‘Nee, dat denk ik niet.’
‘Waarom niet?’
‘Iedereen neukt haar.’
Seth knikt. ‘Er is een woord voor dat soort vrouwen.’
Hij volgt haar blik, de emoties op haar gezicht. Verwarring, boosheid, verontwaardiging. Ze staat op en duwt hem aan de kant, hij pakt haar pas en kijkt naar de man.
‘Over zes weken de volgende, door haar tepels, kan dat ook hier?’
Donna probeert zich los te trekken. ‘Je bent gek! Ik ga douchen.’
Hij laat haar los, geeft de man het geld en houdt de deur voor hem open.
‘Tot over zes weken. Ze zal er zijn.’
Seth sluit de deur, zet de balkondeur open en kleedt zich uit. Hij laat de kou over zijn huid trekken, kijkt naar de wolkjes van zijn ademhaling. Helderheid in zijn hoofd, een frisse wind. Hij draait zich om als Donna met een handdoek om haar lichaam de kamer in komt.
‘Ik ga naar bed.’
‘Nee, nog niet. Ik wil de ring zien.’
Ze aarzelt, schudt haar hoofd, doet toch een stap naar hem toe. ‘Ik ben moe…’
‘Kom hier.’
Hij haalt de handdoek van haar lichaam en gaat door zijn hurken. Voorzichtig schuift hij haar schaamlippen uit elkaar en hij haakt zijn pink door de ring, trekt er zachtjes aan.’
‘Die ring is van mij Donna en daardoor is je kut ook van mij.’
‘Je hebt er anders nog bijzonder weinig gebruik van gemaakt.’
Ze snuift, lacht een beetje schamper en hij voelt zijn borst heet worden, trekt harder aan de ring.
‘Dat hoeft ook niet, toch is je kut van mij.’
‘Dus je gaat me nog steeds niet neuken?’
Hij duwt haar ruw op de bank, trekt haar billen naar achteren. Tussen haar dijen zoeken zijn vingers de ring en weer haakt hij zijn pink erdoor.
‘Die ring is van mij.’
‘Maar je gaat me niet neuken …’
Hij trekt harder en Donna kreunt, gaat met zijn beweging mee.
‘Je doet me pijn Seth.’
‘Wil je zo graag geneukt worden?’
Ze knikt en draait een beetje met haar heupen, probeert zich tegen zijn onderlijf aan te duwen. Hard duwt hij haar weg.
‘Zeg het. Zeg dat je geneukt wilt worden.’
Ze kijkt hem aan over haar schouder. Haar lippen vochtig en een beetje van elkaar. Haar ademhaling gaat snel.
‘Ik wil geneukt worden.’
Ruw trekt hij haar armen naar achter. Hij negeert haar protesterende gekreun en duwt zich tegen haar aan. Zijn lul steigert tussen haar dijen en ze hijgt raspend, maakt bewegingen alsof ze hem het liefst in haar kut zou zuigen. Hij trekt haar verder naar achter, haar kut tegen zijn eikel en fluistert in haar oor.
‘Dus jij bent echt zo’n soort vrouw, een vrouw die alleen maar geneukt wil worden, een kut die gevuld moet worden. Vingers, een tong, een lul. Geil, heet, zaad.’
Ze kronkelt tegen hem aan en zet haar benen uit elkaar. Ze is nat en het topje van zijn lul glijdt een klein stukje naar binnen. Ze jammert teleurgesteld, draait wilder met haar heupen en hij snuift.
‘Het is wat jij bent Donna, zo’n soort vrouw. Goedkoop omdat iedereen jou mag neuken. Zolang ze de juiste ogen hebben, de juiste blik, zolang ze de juiste woorden zeggen. Het is wat jij bent. Een putta.’
Hij voelt haar voor een moment verstijven en haar hoofd schiet omhoog, hij duwt haar terug in de bank. Ze worstelt.
‘Wat zeg je …!?
‘Een putta, dat is wat jij bent. Mijn putta.’
‘Waarom zeg je dat?’
Hij lacht honend. ‘Omdat het zo is. Het is Italiaans, het betekent …’
Haar stem is hoog en schel. ‘Ik weet wat het betekent, hou op!’
‘Dan weet je ook dat het zo is en dat je het altijd geweest bent. Een putta, mijn putta, voor altijd mijn putta.’
Hij houdt haar polsen stevig vast en stoot hard bij haar naar binnen. Zijn stoten volgen het ritme van zijn woorden. Steeds sneller, steeds dieper.
‘Mijn putta. Mijn putta. Mijn putta.’
Hij negeert haar huilen, haar kreten. Ze smeekt dat hij moet stoppen, dat hij haar niet zo moet noemen. Hij hoort haar niet. Het zou haar ook niet helpen. Hoe vaker hij de woorden uitspreekt, hoe krachtiger het gevoel wordt. Ze is van hem. Zijn hoer. Zijn lichtekooi. Zijn slet. Zijn putta. Alles wat ze voor hem deed, de mensen die ze toegang gaf tot haar lichaam. Alles had maar één doel. Ze heeft naar hem gezocht, zoals hij naar haar zocht omdat ze diep van binnen weet dat ze bij hem hoort.
Ze gilt als hij zijn tanden scherp in haar schouder zet en haar vasthoudt, zijn vingers in een stevige greep om haar borsten. Hij houdt zijn orgasme tegen en blijft bezeten stoten in het vlees dat nu van hem is. Het vlees dat zijn stempel nodig heeft zodat het nooit zal vergeten, zodat Donna nooit vergeet wie ze is.
Zijn putta.

Show Buttons
Hide Buttons