Altijd samen

Zonder naar haar protesten te luisteren haalt Seth haar over haar flat op te zeggen en in het huis van haar vader te gaan wonen.
‘Samen Putta. Ik heb ook een plek nodig en laat het dan een plek van ons samen zijn. Jij en ik. Je bent toch van mij?’
Seth weet precies hoe hij haar moet kneden om haar te krijgen waar hij haar wil hebben en al haar bezwaren veegt hij van de tafel.
‘Het is een mooi huis, verkopen kan altijd nog.’

Nog geen maand later wonen ze in een huis met volgestouwde kamers. Het verleden en het heden door elkaar, overal kartonnen dozen. De meubels van Donna bij die van haar ouders. Hij is dankbaar voor de hulp die Albert en Jacob hebben geboden, maar slaat vriendelijk het aanbod om gezamenlijk wat te gaan eten af.
‘Een andere keer heel graag, we hebben nog een een afspraak.’
Donna kijkt hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. ‘Daar weet ik niets van?’
‘Een verrassing Putta.’
Hij negeert het gezicht van Jacob en werkt de twee mannen naar buiten.
‘Echt, heel fijn dat jullie ons geholpen hebben, maar we moeten echt weg. Spreek maar iets af met Donna, dan eten we samen om het te vieren.’
Hij sluit de deur voor een van de twee nog iets kan zeggen en pakt Donna bij haar pols.
‘Kom Putta, je hebt nieuwe sierraden nodig.’

Ze moppert en klaagt dat ze moe is, dat ze honger heeft, maar hij slaat er geen acht op en brengt haar via de keukendeur naar buiten en naar de auto. Het gebeurt. Ze heeft er niets over te zeggen.

Donna moppert nog steeds als ze weer terugkomen en met een boos gezicht trekt ze haar blouse en het topje eronder uit. De zilveren ringetjes door haar tepels steken fel af tegen de lichtroze huid. Hij gaat bij haar staan en neemt haar borsten in zijn handen. Voorzichtig gaat hij met zijn duimen langs de ringetjes.
‘Hoe voelt dit Putta?’
Ze bijt op haar lip. ‘Het doet een beetje pijn.’
‘Ook lekker?’ Hij lacht zacht als ze knikt. ‘Het werkt meteen stimulerend en dat blijft. Altijd stijve tepels Putta, omdat ik het wil. Mijn speelgoed, net als die andere. doe je rok omhoog.’

Haar boze bui maakt plaats voor het geile verlangen dat hij altijd weer in haar los weet te maken. Hij duwt haar onzacht met haar billen tegen het bureau en trekt haar slipje naar beneden. Tussen haar benen zoeken zijn vingers naar het ringetje en hij geeft er kleine rukjes aan. Zijn mond danst tussen haar tepels, heen en weer. Het zilver van de ringetjes laat een prettige smaak achter op zijn tong, een beetje als bloed, heel in de verte. Hij bijt haar en trekt met zijn tanden aan de nieuwe sierraden. Niet voorzichtig. Hij wil dat het brandt. Hij wil dat ze hem smeekt haar te neuken en te laten komen. Ze smeekt altijd, maar hij neukt haar niet. Hij haakt zijn vingers door de ringetjes bij haar tepels en gaat door zijn hurken. Met zijn tong draait hij stevige cirkels rond de ring bij haar kutje tot ze met trillende benen klaarkomt. Hij duwt haar op haar rug en trekt zich af, zijn hete zaad komt terecht op haar buik. Ze smeekt om meer en is haar boosheid en andere honger alweer vergeten. Met een lachje sleept hij haar mee naar het kale matras in de woonkamer, het matras dat ze meenam uit de flat. Ze valt in slaap met zijn vingers bij de nieuwe ringetjes en zijn lichaam rond dat van haar. Hij laat haar weer alleen voor ze wakker wordt.

*

Wanneer hij weer bij haar terugkomt zijn de dozen opgeruimd. Ze heeft kamers ingericht en kamers gelaten voor wat ze zijn. Het kantoor van haar vader in de serre heeft ze ongemoeid gelaten. Hij heeft haar gezegd dat daar zijn werkkamer komt. Zodra hij haar ziet, neemt hij haar in zijn armen en bezit van haar mond. Ongeduldig ontdoet hij haar van haar kleding.
‘Laat je sierraden zien Putta. Ik heb wat voor je.’
Met een wanhopig verlangen kijkt ze hem aan. ‘Ga je me neuken?’
Hij geeft geen antwoord en haalt een zilveren ketting met drie uiteinden uit zijn broekzak. Voorzichtig bevestigt hij de ketting aan haar ringetjes. Hij doet een stapje naar achteren om het resultaat te bekijken. Als een ypsilon ligt het zilver op haar huid.

‘Dans voor me.’

De ketting volgt de bewegingen die ze maakt en geeft korte rukjes aan de ringetjes. Haar ogen beginnen te glanzen en er verschijnt een lichtroze gloed op haar gezicht. De spieren in haar benen, spannen en ontspannen weer. Ze draait kleine rondjes en komt naar hem toe. Hij duwt haar weg, pakt haar camera en maakt de ene na de andere foto’s. Haar lange haren zwieren om haar heen. Ze kronkelt, wiegt en cirkelt. Haar ademhaling wordt zwaarder en er verschijnt een glanzend laagje zweet op haar huid. Uitdagend volgen haar handen de glooiende lijnen van haar lichaam. Haar buik, haar heupen, tussen haar benen. Ze komt naar hem toe en smeekt als hij haar afwijst.
‘Toe Seth, ik wil je voelen.’

Hij legt de camera weg en trekt haar naar zich toe. Haar lichaam is heet en helemaal opgeladen. Enkel zijn hand in haar kruis is genoeg om haar trillend klaar te laten komen.
‘Kleed me uit Putta, gebruik je hele lichaam.’

Haar handen zijn gretig, net als haar tong. Zijn erectie springt tevoorschijn zodra ze zijn broek van zijn billen trekt. Ze likt hem langs zijn hele huid en haalt sissend adem wanneer ze in zijn tepels bijt en haar nagels scherp over zijn huid laat glijden. Hij duwt haar gezicht naar zijn kruis en duwt zichzelf tussen haar lippen. Met zijn vingers geeft hij felle en korte rukjes aan de ketting. Zijn pik reageert trillend op de geluiden die uit haar keel komen. Ze zuigt gulzig, hapt en laat weer los, zuigt weer. Met een bezitterige blik in haar ogen kijkt ze naar hem op. Het veroorzaakt een kille golf door zijn lichaam en hij duwt haar van zich af. Ze roept hem, haar stem gekwetst, haar ogen weer smekend.

‘Seth, kom …’
Hij loopt naar de serre, de kamer van haar vader en wacht tot ze weer bij hem is en haar armen om hem heen slaat. Ruw trekt hij haar nog steviger tegen zich aan en hij duwt zijn gezicht in haar haren.
‘Deze kamer is van mij, net als de schuur. Jij komt daar niet. Hier ook niet. Nooit.’
Donna sluit haar vingers rond zijn erectie. ‘Ik ben hier nu toch?’
‘Alleen met mij, als ik zeg dat het mag.’
Ze trekt hem langzaam af en fluistert schor. ‘Net als vroeger. Deze kamer is altijd verboden geweest. Het was zijn werkkamer en een lustkamer.’
Seth lacht. ‘Een lustkamer?’
Donna vertelt zacht en een beetje aarzelend over het vreemde spel tussen haar vader en het kindermeisje. Seth kent het verhaal maar al te goed en houdt haar tegen als ze weer terug wil lopen naar de grote woonkamer. Zijn hoofd is zwaar en donker.
‘Wat voor een spel Putta?’
‘Gewoon, een spel. Ik was jong. Nu begrijp ik het, maar toen niet. Baboe was er voor mij, maar mijn vader stuurde haar weg. Ze kwam terug, maar niet voor mij. Mijn vader was belangrijker.’
‘Hoe?’
‘Wat bedoel je?’
Hij bukt, raapt haar beha op van de grond en draait haar armen op haar rug. Behendig en strak wikkelt hij de beha rond haar polsen en ruw duwt hij haar op het bureau van haar vader. Aan haar haren trekt hij haar hoofd naar zich toe en met zijn heupen voorkomt hij dat ze van hem wegglipt.
‘Zo Putta, en nu?’
Donna schudt haar hoofd en hijgt. ‘Niets, ik weet het niet …’
‘Lieg niet! Je weet het wel. Neukte hij haar? Hard en diep? Zo?’

Met één stoot komt hij bij haar naar binnen, ze probeert van hem weg te draaien maar hij pint haar stevig vast op het bureau.
‘Zeg het Putta. Wat heb je gehoord. Welke woorden.’
Donna jammert. ‘Putta … hij noemde haar Putta, net als …’
‘En zij?’
‘Mijnheer, alstublieft mijnheer, doe het …’
‘Doe wat!’
‘Neuk me …!’
‘Ik neuk je al. Wil je meer? Dieper?’

Donna kreunt van ja en in zijn hoofd vermengen de beelden die hij lang geleden zag met dat wat hij voor zich ziet. Zonder uit haar te verdwijnen trekt hij haar mee. Hij raapt zijn riem op, legt hem rond haar hals en duwt haar weer terug naar het bureau.
‘Meer Putta?’
Ze hijgt van ja en hij geeft een korte ruk aan de riem. Diep stoot hij in haar vlees en met gesmoorde stem spoort ze hem aan. In de weerspiegeling van het raam ziet hij haar gezicht en haar ogen. Glazig, en licht, steeds lichter, alsof ze wegzweeft.
Met een grom zet hij zijn tanden in haar schouder. Hij bijt en voelt de huid breken, de metalige smaak van haar bloed in zijn mond. Met een schreeuw keert ze weer bij hem terug en hij trekt de riem nog strakker, stoot nog feller.

‘Bij me blijven Putta … Je gaat nergens anders heen. Jouw plek is alleen nog maar bij mij. Altijd samen.’

Show Buttons
Hide Buttons