Kleine jongen

Pas als hij zeker weet dat zijn dochters slapen, durft Wouter een bezoekje te brengen aan de site die Soumia hem stuurde. Hij verliest zich erin en krijgt beelden in zijn hoofd die hem enorm prikkelen. Ook beelden die hem helemaal niet prikkelen en hij vraagt zich af wat Soumia nog meer in haar hoofd heeft.
Het idee van een zweep spreekt hem ook niet erg aan, toch scrollt hij door het assortiment. Hij heeft geen idee wat hij moet kiezen, maar als hij niet kiest, of fout kiest, dan kiest Soumia.
Is dat wat ze wil? Hem slaan? Wat als hij dat niet wil? Hij kan zich er geen voorstelling bij maken. Hij heeft zich nooit in pijn verdiept. Dat hij botergeil wordt van het idee dat een vrouw de dienst uitmaakt, weet hij ook nog niet zo lang, maar hij vraagt zich nu af of dat wat Soumia in haar hoofd heeft, wel overeen komt met zijn eigen ideeën.

Er zijn zoveel soorten en waarschijnlijk weet Soumia al precies welke zij voor hem zou kiezen. Hij kan het niet. Hij moet haar vragen hoeveel ervaring ze al heeft. Heeft ze nog meer contacten? Met mannen zoals hij? Die gedachte staat hem niet aan. Helemaal niet. Wat als hij intiem met haar wordt. Met hoeveel mannen doet ze het dan? De hoeveelste in de rij is hij?
Wat zei ze daar ook weer over?
’De kans dat je mij mag neuken is klein.’
Maar een kleine kans is toch nog altijd een kans.
En die anderen dan? Mogen die haar wel neuken? Waarom hij niet? Hij wil haar ook neuken. Niet gelijk, maar uiteindelijk zou hij dat erg prettig vinden. Waarom schrijft ze hem daarin meteen af.
Wouter klikt de site weg en schrijft haar een mail waarin hij al zijn gedachten zet. Al zijn boze en onzekere gedachten.

Soumia leest de mail van Wouter als ze terugkomt van haar broer. Haar hoofd en hart vol met alles wat ze gehoord heeft en waar ze met Adnan over heeft gesproken.
Nu wordt haar hoofd donker. Heel erg donker.
Ze had niet verwacht dat het zo snel nodig zou zijn, maar zijn reactie laat haar zien dat het hard nodig is. Hij moet weten waar zijn plek is.
Zorgvuldig haar woorden kiezend, schrijft ze hem een mail terug.

Wouter,

Aangezien je geen keuze hebt gemaakt, heb ik dat gedaan.
Ik ben teleurgesteld dat je deze simpele opdracht niet uit hebt kunnen (of willen?) voeren.
In je woorden hoor ik vooral de gekwetste kleine jongen terug die je bent. Zo zal ik je dus ook behandelen.
Ik ben woensdagavond rond acht uur bij jou en ik verwacht dat je schoon bent.
Als ik niet tevreden ben, zal ik mijn maatregelen nemen.

S.

P.S Ik wil dat je nadenkt over hoe je mij in het vervolg gaat aanspreken.

Hij zal een hele reeks aan vragen hebben en ook die zal hij in een mail zetten. Soumia heeft ervaring met mannen als hij. Ze weet ook dat mannen als hij niets liever willen dan de controle weggeven.
Die controle pakken is precies waar Soumia goed in is en wat ze het liefste doet.

Show Buttons
Hide Buttons