Slipje.

Soumia bekijkt zijn gezicht. Ze kan zien wat hij denkt en wat hij verlangt. Zijn lichaam vertelt het haar. Zijn stijve lul schokt bij iedere gedachte die door zijn hoofd schiet. Hij blijft staan en Soumia geniet van de macht die hij haar geeft. Ze kan haar hand uitstrekken en hem om zijn lul leggen. Ze kan hem zachtjes aftrekken. Ze zou hem zelfs in haar mond kunnen nemen. Ze weet dat hij het wil. Hij zal vinden dat hij een beloning verdient. Hij hoopt dat ze het doet. Hij hoopt dat hij haar mag neuken. Ze ziet dat hij haar woorden van de vorige keer niet gelooft.
Ze beweegt niet, zit roerloos op de bank en kijkt naar hem, met een blik die hem zal laten denken dat hij gewonnen heeft. Ze ziet dat hij denkt dat hij gewonnen heeft. Er valt een zweem van arrogantie om hem heen.
Ze kijkt hem ondeugend, tilt haar rok op en gunt hem een blik op haar slipje. Zijn ogen lichten op en zijn ademhaling gaat sneller.
Langzaam trekt Soumia haar slipje uit, een string, ziet Wouter. Hij ziet haar dijen, slank en licht gebronsd. Hij voelt zijn borst, kijkt, wacht op wat ze hem nog meer laat zien. Zijn ademhaling verlaat teleurgesteld zijn borst als ze de rok laat vallen en de huid van haar benen bedekt
Ze reikt hem haar slipje. ‘Aantrekken.’
Geschokt kijkt Wouter haar aan. De arrogantie in zijn blik verdwijnt. Hij stamelt, pakt het slipje niet aan. Ze wacht. Hij weet dat ze het niet nog een keer zal zeggen.
Aarzelend pakt hij het stukje stof van haar aan. Zwart kant, klein. Hij zal het niet passen.
Soumia staat op, trekt haar rok recht en loopt naar de keuken om haar handen te wassen. Ze weet dat dit een grote vernedering is en ze geeft hem een kort moment om van de schok te bekomen. Glimlachend houdt ze haar handen onder de kraan. De schok zal nog veel groter worden.

Als ze terugkomt in de kamer heeft hij het slipje aan. Het zit strak en alles valt erbuiten. Zijn ballen, zijn lul. Zijn erectie is in luttele seconden geslonken, maar past niet in het slipje. De string snijdt scherp in zijn bilnaad. Het voelt niet prettig, hij voelt zich niet prettig. Wat wil ze hiermee bereiken?
Soumia loopt weer een rondje om hem heen. Streelt even zijn wang.
‘Heel goed Wouter. Je mag je aankleden. We gaan uit.’
Geschokt kijkt hij haar aan, pakt zijn broek en overhemd die ze hem aanreikt.
Uit? Hij wil niet uit, niet als hij haar slipje aanheeft. Hij trekt zijn kleren aan, snel. Bij iedere beweging die hij maakt voelt hij de stof van de string in zijn huid snijden.
‘Ik blijf liever hier. Ik heb wijn gehaald.’
‘We gaan uit. Wat drinken, misschien wel dansen.’
Zijn hoofd wordt een beetje donker. Zij heeft zin om te dansen. Zij wil dat hij kaal is, naakt. Zij houdt al haar kleren aan. Ze vernedert hem door hem haar slipje aan te laten doen en mee uit te nemen. Het draait alleen maar om haar, wat hij wil is onbelangrijk.
Soumia ziet zijn ogen. ‘Niet goed Wouter. Wil je iets tegen me zeggen?’
Hij doet zijn mond open, weer dicht en schudt zijn hoofd.
Hij zegt niets. Ze zal het niet waarderen en besluit misschien wel dat het tijd is om de zweep te gebruiken, echt te gebruiken.
Stil trekt hij zijn schoenen aan, laat haar voorgaan naar buiten en loopt achter haar aan over de galerij. Haar vlecht danst op haar rug, hij voelt de kanten stof tussen zijn billen schuren en bedenkt zich dat zij nu geen slipje aan heeft.
Zijn erectie voelt vreselijk ongemakkelijk.

Show Buttons
Hide Buttons