Rusteloos

Wouter draait zich om en nog een keer. Hij gaat voor de zoveelste keer uit bed, naar het toilet. Hij drinkt een glas water, checkt zijn mail. Ook voor de zoveelste keer. Geen bericht van Soumia. Hij heeft haar ook geen bericht gestuurd. Niet sinds ze hem drie dagen geleden voor zijn flat heeft afgezet.

Ze hadden wijn gedronken en gedanst. Zuid-Amerikaanse dans. Soumia was een goeie danser. Ze had met hem gedanst, ook met anderen. Hij had ook met anderen gedanst.
Wouter voelde zich jaloers als ze met anderen danste. Hij voelde zich ongemakkelijk als hij met anderen danste. Alsof mensen dwars door hem heen konden kijken. Alsof ze konden zien dat hij een vrouwenslipje aan had.
Wanneer hij met Soumia danste, voelde hij zich niet ongemakkelijk. Hij wilde dat ze met hem bleef dansen en probeerde het af te dwingen. Hij had tegen haar gezegd dat ze met hem uit was, dat hij het niet prettig vond als ze met anderen danste.
Met een afkeurende blik had ze hem aangekeken en ze had gezegd dat ze wilde dat hij bij de bar bleef. De rest van de avond had hij niet meer gedanst
Weer voelt hij de afgunst en de hitte die het door zijn lijf joeg.
Soumia danste, haar rok zwierde om haar heen en liet grote stukken van haar blote benen zien. Ze lachte naar en met andere mannen, ging zelfs even met een man aan een tafeltje zitten om wat te drinken. Niet lang, en ze hield hem de hele tijd in de gaten, maar het voelde of hij straf had, en dat gevoel maakte dat het slipje nog strakker ging zitten.
Toen ze hem naar huis bracht had hij zich op de één of andere manier gevoeld alsof hij terugkwam van een schoolreisje. Hij was opgewonden, enthousiast en moe van alle indrukken, van alles wat ze hem had laten ervaren. En hij wilde dat ze met hem mee naar boven ging.
Zijn teleurstelling was groot toen ze hem uit liet stappen en zei dat ze contact met hem op zou nemen.

Hij heeft nog niets van haar gehoord en hij is ontevreden en rusteloos.
Haar slipje ligt in de onderste la van zijn kast in een doos, bij de zweep en de blinddoek. Regelmatig heeft hij de spullen tevoorschijn gehaald. De blinddoek heeft hij omgedaan om te ervaren hoe donker het is. Het is donker. Voorzichtig heeft hij zichzelf de zweep laten voelen. Één keer iets harder. Het had een brandende striem op zijn bovenbeen achtergelaten. Haar slipje laat hij steeds weer door zijn handen gaan en hij ruikt eraan, stopt het in zijn mond. Dan verbeeldt hij zich dat hij niet zijn eigen wasmiddel ruikt, maar haar. Hij heeft nog nooit zoveel gemasturbeerd als de laatste dagen en nu hij zich dagelijks scheert voelt het anders. Veel directer.
Soumia had gezegd dat ze hem zou controleren, en dat ze maatregelen zou nemen als ze niet tevreden was. De haren tussen zijn billen en rond zijn anus heeft hij laten zitten. Hij kon er niet goed bij en had zichzelf gesneden met het scheermes. Toen hij zijn scheerapparaat probeerde, liep het vast. Pijnlijk had hij het los moeten trekken.
Ze zal er genoegen mee moeten nemen. Het is onmogelijk om die haren te verwijderen.

Hij wil haar mailen, en hij wil weten wanneer hij haar weer ziet. Hij wil ook weten wat ze doet als hij haar niet ziet, of er andere mannen zijn. Mannen zoals hij misschien wel.
Hij wil het niet. Hij wil haar voor zichzelf.
Hoe ze naar hem had gekeken toen ze haar slipje uittrok, haar ogen zitten weer in zijn hoofd. Haar mond. Hij wil die mond zoenen. Hij wil weten hoe ze kijkt als hij met haar vrijt, als ze klaarkomt.
Even voelt hij weer haar handen op zijn borst, bij zijn kruis, tussen zijn billen.
Hij gaat weer op bed liggen en trekt zich langzaam af terwijl hij zich voorstelt dat ze hem pijpt. Hij stelt zich voor dat ze op haar knieën voor hem zit en hem aankijkt terwijl ze haar mond over hem heen laat glijden. Kreunend komt hij klaar. Zijn rusteloosheid is weer even verdwenen.

Show Buttons
Hide Buttons