Alles is macht

Soumia opent de deur met haar sleutel en is verbaast dat Fleur niet op haar plek zit. Met een frons loopt ze door naar de keuken, waar Fleur met een betraand gezicht groente staat te snijden.
‘Wat is er aan de hand Fleur?’
Fleur schrikt. Ze heeft Soumia niet binnen horen komen en schudt haar hoofd.
‘Niets, gewoon een beetje moe.’
‘Waarom zit je niet in positie Nadu?’
Weer schrikt Fleur. Hoe heeft ze dat nou kunnen vergeten. De positie die haar Meesteres haar gegeven heeft. Geknield, haar benen iets gespreid, haar handen met de palmen naar boven op haar dijen. Altijd, tenzij haar Meesteres anders aangeeft.
Snel droogt ze haar handen af, Soumia houdt haar tegen.
‘Het geeft niet, ga maar verder met het eten.’
Fleur schudt haar hoofd, loopt naar de woonkamer en gaat geknield in het midden van de ruimte zitten, haar handen op haar knieën.
Soumia loopt achter haar aan en kijkt op haar neer.
Het is deze macht. Het gevoel wat door haar heen stroomt op dit soort momenten. Ze kan alles doen. Ze kan Fleur alles laten doen. Als ze zou willen. kan ze haar uren laten zitten. Ze kan zeggen dat ze zich uit moet kleden. Ze kan haar straffen voor het feit dat ze niet in positie zat. Op wat voor een manier dan ook. Fleur zal zich erin schikken. En Soumia zal het gevoel laten uitbreiden. Vanuit haar hoofd, naar de rest van haar lichaam.

Ze denkt aan het gesprek dat ze laatste met Adnan had. Hij had willen weten of de macht die ze voelde gelijk stond aan het gevoel van genot. Het voelen van opgewonden geilheid. Hij had haar gevraagd of het wel eens tot fysiek contact kwam en hoe ze zonder dat contact toch tot een orgasme kwam.
Soumia had hem verteld over haar laatste ontmoeting met Wouter. Zijn gezicht toen hij het zweepje uit de verpakking haalde, zijn reactie op haar handen. Bij zijn kruis, tussen zijn billen. Haar opmerkingen over zijn lichaamshaar. Dat hij haar slipje aan had toen ze met hem uit ging.
Dat doet iets met haar. Net zoals het haar iets doet dat Fleur nu geknield zit te wachten tot Soumia iets zegt. Afwachtend. Het gevoel dat ze alles zou kunnen doen, dat is haar genot.
Ze heeft Adnan niet verteld dat ze dan vreselijk geil is en dat ze er een ongelooflijk natte kut van krijgt. Dat alleen het terugdenken aan die beelden haar in haar hoofd al kan laten klaarkomen.
Fysiek komt ze zelden klaar. Soms kan ze er hevig naar verlangen.
Ze weet dat ze alleen maar het hoofd van Fleur tussen haar benen hoeft te duwen. Dat ze alleen maar hoeft te zeggen dat ze haar moet likken. Fleur zal het doen.
Wouter zal het ook doen. Allebei zullen ze alles doen wat ze vraagt. Het maakt onderdeel uit van het genot dat zij ze geeft. De vernedering, en ook de pijn.
Soumia weet dat ze die macht heeft en dat ze die macht kan gebruiken. Ze doet het niet.
Lang geleden heeft ze met zichzelf afgesproken dat ze de macht die ze heeft nooit meer op die manier zal gebruiken.

Adnan vond dat ze het allemaal te serieus nam. Hij had gezegd dat hij een stukje speelsheid miste in haar verhalen over haar contact met Fleur en Wouter.
Soumia weet dat ze zichzelf vaak verliest in de ernst, en in het zo goed mogelijk willen doen. Ze vindt het moeilijk om daar de juiste balans in te vinden en ze zou willen dat het zo makkelijk was als Adnan zei.
Soms zou ze willen dat ze op een speelse manier met Fleur om kan gaan, en met Wouter.
Soms zou ze willen dat ze, zoals Adnan het kon zeggen, zich kon laten gaan.
Genieten van het fysieke en inderdaad gewoon alleen maar geil zijn.

Show Buttons
Hide Buttons