Het beste van twee kanten

Wouter luistert naar Louisa zonder dat hij echt hoort wat ze zegt. Ze gaat toch wel door. Over het eten, het weekend en wat ze zullen gaan doen. Dat hij af en toe instemmend knikt is voldoende. Louisa heeft haar plannen toch wel. Plannen waar ze hem het liefst in betrekt en waar hij zich in mee laat trekken. Ergens past ze goed bij hem. Ze regelt zijn leven, nu al. Hij laat zijn leven regelen. Hij vindt het prettig.
Ze zijn onderweg naar huis. Drie kwartier om de directeur uit zijn hoofd te schudden en gewoon weer terug te gaan naar wie hij echt is. Wouter Meertens. Hij denkt aan Soumia en hoe ze naar hem keek. De directeur in hem was toen al verdwenen en daarmee nam de spanning in zijn lijf toe. Haar gepraat en haar vragen. Vooral over Louisa. Hoe lang ze al zijn assistente is en of hij tevreden over haar is, wat voor een type ze is.
De interesse had hem verbaasd. Soumia had weer een opmerking gemaakt over zijn kleding, te casual. Ze verwacht dat hij zich voortaan beter kleedt. Op zijn werk en wanneer zij bij hem is. Geen vrijetijdskleding meer. Ze verwacht ook dat hij iets zegt over de kleding van Louisa. Ze kleedt zich te wulps. Wouter houdt van wulps. Waarom zou Louisa zich moeten houden aan de kledingvoorschriften van Soumia?

‘Wat wilde mevrouw Zamora eigenlijk?’
Wouter kijkt even opzij en ziet haar vragende blik. Haar mond staat een beetje open. Veel vrouwen zouden er onnozel uitzien, Louisa niet. Het is een blik die hij kent van andere momenten. Momenten die ook een spanning in zijn lijf veroorzaken. Niet te vergelijken met de spanning die Soumia veroorzaakt, maar evenwel een prettige spanning.
‘Niets bijzonders … ze had wat vragen over een lopend project.’
‘En dat kon niet telefonisch?’
‘Blijkbaar niet.’
Hij probeert zich voor te stellen hoe ze zou reageren als hij haar vertelde wat Soumia echt kwam doen. Haar vragen over Louisa. Of ze getrouwd is, getrouwd geweest. Haar leeftijd, hoe lang ze al bij het bedrijf werkt, of ze kinderen heeft. Wat hij wist vertelde hij haar, zonder wedervragen.
Louisa is gescheiden, heeft een volwassen zoon die niet meer thuis woont, werkt al ruim twintig jaar voor het bedrijf. Ze is een trouwe medewerkster en doet haar werk naar tevredenheid. Wat hem betreft veel meer dan dat, maar dat heeft hij niet hardop gezegd.

Hij probeert zich voor te stellen hoe Louisa zou reageren als hij haar vertelde dat Soumia vaker bij hem komt en wat ze dan doet, wat ze hem laat doen en het genot dat hij daar uit haalt. Dat het van grote invloed is op seks die hij met haar heeft. Dat hij, sinds het moment dat ze hem vertelde dat mevrouw Zamora er is, al een erectie heeft. Dat hij geil is …
Hij stuurt van de snelweg af en een donkere parkeerplaats op. Er staan twee vrachtwagens. Hij ziet geen mensen.
‘Wat doe je … waarom …?’
Ze kijkt hem aan en haar ogen worden groter. Zijn erectie ook. Er danst een geile glimlach rond haar lippen.
‘Hier?’
Hij heeft zijn broek al los en schuift de band over zijn billen naar beneden. Louisa kijkt, haar glimlach wordt breder.
‘Je jas los, ik wil je borsten zien’
Ze knoopt haar jas en haar blouse open en schuift het kant van haar beha naar beneden. Ze kijkt hem aan, lacht ondeugend. ‘Zo, meneer Meertens?’
De woorden veroorzaken een schokje in zijn lul. Zijn kantoorslet. Wat hij ook van haar vraagt, ze zal het doen. Ze is het ondeugende vrouwtje dat al zijn wensen vervult. Wensen die lijnrecht tegenover zijn verlangen naar Soumia staan. Het meisje versus de vrouw. Wulps versus streng. Geil versus koel. Het beste van twee kanten.

Soumia schenkt een glas wijn voor zichzelf in en klapt haar laptop open. Wat ze tijdens het gala heeft gezien klopt. Louisa is meer dan alleen maar Wouter zijn assistente en Wouter wil niet dat ze het weet. Wouter is geen type dat zou weten wie zijn assistente precies is … niet als ze alleen maar zijn assistente zou zijn. Hij heeft geen diepere interesse in wat mensen bezig houdt. Niet als hij er zelf geen voordeel uit kan halen. Ze heeft het eerder in hem gezien en het bevalt haar niet. Dat hij denkt dat hij haar voor de gek kan houden bevalt haar ook niet, maar ze zal hem nog even laten denken dat hij er mee weg kan komen.
In een andere situatie had ze hem er meteen mee geconfronteerd en hem ook meteen verteld welke straf hij kan verwachten. Leugens, Soumia kan er slecht tegen.
Het komt door wat ze in de ogen van Louisa heeft gezien. Nieuwsgierig, jaloers en kwetsbaar, nederig ook. Een alleenstaande moeder, gewend aan bepaalde rol en het maken van opofferingen. Een vrouw die moeilijk nee kan zeggen, haar sensualiteit op de verkeerde manier inzet en keer op keer verbaasd is dat er misbruik van gemaakt wordt.
Wouter zal Louisa aan de kant zetten als Soumia dat van hem zal eisen. Het zal de zoveelste deuk zijn die de vrouw oploopt. Een herhaling van eerdere ervaringen. Ze geeft zichzelf volledig, tot de ander genoeg van haar heeft en ze accepteert het. Haar kwetsbaarheid is haar valkuil.

Soumia tikt een bericht naar Wouter, laat hem weten wanneer ze hem weer wil zien en wat ze van hem verwacht. Haar gedachten snellen vooruit op haar actie’s. Een stukje speelsheid, verlangen?
Ze vraagt zich af wat zijn relatie met Louisa kan betekenen voor het contact dat zij met hem heeft.

Het beste van twee kanten.

Show Buttons
Hide Buttons