Wisselen van rol

Zodra Wouter de voordeur achter Soumia dicht hoort vallen staat hij op en pakt hij zijn kleding. Louisa volgt zijn bewegingen met verwondering. Ze kijkt naar zijn lichaam als hij zonder iets te zeggen langs haar loopt en de deur van de slaapkamer achter zich sluit. Voor de tweede keer die avond sluit hij haar buiten en in haar borst borrelt een vreemd gevoel omhoog. Haar boosheid zit er nog, maar er is een dun laagje overheen gevallen. Nieuwsgierigheid, verlangen en afgunst. Het komt samen naast haar boosheid en tegelijk voelt ze zich op een vreemde manier tevreden. Wouter zo te zien, na alle andere kanten die hij haar heeft laten zien. De kant die haar verliefd liet worden, die haar gelukkig en enthousiast maakt. De kant die haar geil maakt en zorgt dat ze hem net zo geil wil maken. Ook de kant die haar onzeker maakt en doet smachten naar meer. Naar zijn aanwezigheid en de woorden dat hij net zo gek is op haar als zij naar hem.
Ze is jaloers op Soumia. Hoe de vrouw praat, beweegt en er uit ziet. Nu ook op de manier waarop ze Wouter behandeld. Hoe Wouter zijn verborgen kanten wel aan haar laat zien. Ze is verbaasd over het genoegen in haar lijf toen ze die verborgen kanten te zien kreeg.

De zelfverzekerde Wouter te zien in de rol die ze zichzelf heeft toebedeeld. Hij smacht ook. En hij is net zo onzeker en verward als ze zichzelf soms voelt. Zij wil dat ook bij hem teweeg kunnen brengen.
Ze staat op, volgt hem naar de slaapkamer en gooit de deur open. Met haar handen op haar heupen kijkt ze op hem neer. Hij zit naakt met zijn hoofd in zijn handen op het bed en trekt bijna beschaamd zijn kleren over zijn schoot. Zijn erectie is verdwenen.
‘Ga je met haar naar bed Wouter?’
Wouter kijkt haar niet aan en schudt verslagen zijn hoofd. Het verbaast hem dat ze er nog is. Ze zal het niet begrijpen en het doet pijn. Pijn die hij niet had verwacht. Hij was niet van plan haar over Soumia te vertellen, maar nu ze het weet, wil hij niet dat ze verdwijnt. Hij is om haar gaan geven. Hij wil ook niet dat Soumia verdwijnt, maar dat verlangen komt ergens anders vandaan.
‘Laat zij je klaarkomen? Vind je haar geil? Zou je haar willen neuken …?’
Louisa houdt even haar mond, er hangt een vreemde glimlach rond haar lippen.
‘... je mag haar niet neuken. Ze doet wat ze doet, maar je mag haar niet neuken en in haar plaats neuk je mij. Ben je verliefd op haar?’
Weer schudt Wouter zijn hoofd. Het is de waarheid. Wat hij voor Soumia voelt heeft niets met verliefdheid te maken. Het is een behoefte die wordt vervuld door wat ze met hem doet. Het is het verlangen naar een sterke vrouw die haar wil boven die van hem stelt. Als hij haar zou mogen neuken zou het niet meer kloppen. Ze zouden gelijk zijn. Hij wil niet gelijk zijn aan Soumia. Niet op die manier.

‘Ben je verliefd op mij?’
Wouter praat niet in termen van verliefd zijn. Hij is graag met Louisa en ze past in zijn leven. Ze zorgt voor hem. Dat vindt hij prettig. Zijn rol bij haar is anders, het is wie hij is en wie hij altijd is geweest. De rol die hij bij Soumia heeft … Het zijn momenten die zijn hoofd en zijn lijf vullen, maar Soumia zou niet in zijn leven passen. Niet zoals Louisa in zijn leven past.
Nog steeds kijkt hij haar niet aan. ‘Ik ben graag bij je en ik voel me goed als ik bij je ben … misschien is dat verliefdheid?’
‘Hebben wij een relatie, zijn wij een stel?’
‘Ik vind van wel.’
‘Dan wil ik je kinderen ontmoeten en ik wil dat we open zijn op het werk.’
Wouter knikt. De enige reden dat hij die openheid niet wilde geven was Soumia en na vanavond … Hij denkt niet dat hij Soumia nog zal zien.

Nog steeds kijkt Louisa op hem neer en ze vraagt zich af of ze hem zou kunnen behandelen zoals Soumia doet, maar dan met alles. Het hele pakketje. Niet vragend, niet smachtend. Eisend. Wat zij wil, dat gebeurt. Op de manier dat ze wil dat het gebeurt en als Wouter het geil vindt …?
Ze gaat voor hem staan, tilt haar rok op.
‘Op je knieën Wouter en likken. Maak me klaar.’
Perplex kijkt hij haar aan. ‘Dat is niet … Jij bent niet … Zo werkt het niet Louisa.’
Hij had alle mogelijke reacties verwacht, deze was er geen van.
‘Doe het! Jij hebt te luisteren. Jij bent degene met een dildo in je reet. Het kan me niet schelen wat jij wilt. Ik ben geil en ik wil dat je me klaar maakt.’
De schaamte en vernedering in zijn lichaam barst open en maken plaats voor hete lust, mede veroorzaakt door de blik in haar ogen. Als het de woorden van Soumia waren geweest hadden ze hem nederig gemaakt en had hij het gedaan. Nu veroorzaken de woorden het tegenovergestelde.  Hij groeit en met hem groeit bonzend zijn erectie.
Louisa schrikt als hij plotseling opstaat en haar voor het eerst sinds ze binnen is gekomen echt aankijkt.
‘Ik ben geil Louisa en ik ben je slaaf niet… Je mag mij klaar maken. Je zult mijn zaad slikken en je zal me er voor bedanken.
Hij duwt haar op haar knieën en zijn erectie tegen haar lippen. Zijn lul schokt als ze hem gulzig in haar mond neemt.
Wat hij wil gebeurt en Louisa vindt het maar wat geil.

Show Buttons
Hide Buttons