Harde grenzen

Soumia heeft geen idee hoe lang ze hier al is. Ze kijkt al een tijd niet meer op haar horloge. Het is zinloos de uren bij te houden als je weet dat ze toch voorbij gaan en niet meer terugkomen. Toen ze hier kwam scheen de zon. Het werd heet in de auto en ze liep een rondje. Een korte wandeling in de schaduw van de bomen. Ruisend blad boven haar hoofd. Niet te ver bij haar auto vandaan. Nu is het schemerig en wordt het fris. Ze voelt haar lege maag.

Voor de zoveelste keer leest ze de mail van Wouter. Een verslag van zijn samenzijn met Louisa. Zoals Soumia van hem verwacht. Ook nu vlamt het in haar borst. Ze herkent de jaloezie. Wat anderen kunnen en zij niet. Loslaten en vrij zijn. In liefde en in pure lust.
Zijn woorden schetsen de beelden in haar hoofd. Wouter kan het wel en het is in strijd met alles waar Soumia zichzelf toe verplicht. Verantwoordelijk zijn, haar opdracht serieus nemen. Ze heeft het zichzelf opgelegd, maar nu zou ze willen dat ze zich kon overgeven aan de lust en het genot en zich kon verlossen van haar beloften. Niemand anders. Het beeld dat de woorden van Wouter in haar hoofd schetst. Wat het nog meer in haar losmaakt. Waar ze zich aan over zou willen geven. Zich verlossen van haar beloften.

Weer leest ze zijn mail

Ze laat hem binnen. De blik in haar ogen is als alle andere keren. Verliefd en verlangend. Het verlangen maakt plaats voor verwarring als hij haar zegt dat ze zich uit moet kleden.
‘Maar het eten is klaar …’
‘Kleed je uit Louisa.’
De verwarring maakt plaats voor nieuwsgierigheid. Hij kijkt naar haar. Haar blinde haar zit nu al door de war en ze heeft blosjes op haar wangen. Rond haar lippen hangt een verwachtingsvolle glimlach. Hij kan haar alles vragen en ze zal hem ver laten gaan Ze ontbloot haar borsten en pijpt hem in de auto wanneer hij dat wil. Ze ontvangt hem in al haar gaatjes wanneer hij dat wil. Ze is alleen maar geil en wil altijd meer.
Plotseling wordt hij onzeker. Wil ze het ook op de manier die hij nu voor ogen heeft?

Alleen zoals jij het wil.

Maar wat als ze dat niet wil, als ze dat echt niet wil.

Uitdagend en naakt staat ze voor hem. Ze heeft grote borsten en brede tepelhoven met kleine bobbeltjes. Haar heupen zijn rond. Haar billen fors. Er liggen vetrolletjes rond haar middel. Het stoort hem niet. Hij kijkt er graag naar. Nu, maar ook als hij achter haar zit en zich diep in haar vlees stort. Vlees dat meebeweegt met iedere stoot. Zijn eigen verlangen verzamelt zich kloppend in zijn broek en plotseling ziet hij haar met andere mannen. De mannen met wie ze was voor ze met hem was. Het interesseerde hem niet. Nu wil hij het weten. Wie nog meer en hoe. Was ze altijd zo gretig, zoals ze bij hem is. Zou hij er naar kunnen kijken. Een andere man die zich aan haar laaft?
Haar handen liggen op zijn borst, haar vingers bij de knoopjes van zijn overhemd.
‘Nu jij …’
Hij pakt haar polsen en duwt haar armen langs haar lichaam.
‘Blijven staan.’
Hij bekijkt haar reactie als hij de spullen uit de weekendtas voor haar uitstalt. De leren boeien, de zweep en de plug. De blinddoek laat hij in de tas. Hij wil haar ogen zien. Hij wil dat ze weet wat hij gaat doen voor ze het voelt. Ze houdt even haar adem in.
‘Bukken.’
Ze staat al gebogen voor hij is uitgesproken, met haar billen uitdagend omhoog. Ze heeft het vaker voor hem gedaan. Zijn handen strelen en kneden het stevige vlees. Haar ademhaling gaat  sneller. Hij houdt de plug bij haar mond.
‘Nat maken.’
Haar mond gaat open en haar lippen sluiten rond de plug. Wouter beweegt hem heen en weer, tot het ding nat genoeg is, dan zet hij de zwarte top tegen haar strakke gaatje.
Hij ziet zijn stijve pik in datzelfde gaatje verdwijnen. De plug zal te klein zijn. Ze is al meer gewend. Toch duwt hij hem naar binnen. Er in en er weer uit. Ze draait met haar billen. Hij zal grotere voor haar kopen. Groter dan ze gewend is. Voorzichtig duwt hij twee vingers naast de plug. Hij voelt het stevige rubber en de zachtheid van haar strakke vlees. Hij wordt er geil van.
‘Wil je meer?’
Ze hijgt en knikt enthousiast. Hij duwt haar naar de grond en bevrijdt zijn lul uit zijn broek. ‘Mond open.’
De lust om zich meteen te ontladen zodra hij haar natte lippen voelt, is groot, maar hij beheerst zich.
‘Stil zitten en wijd open.’
Hij stoot tot achter in haar keel terwijl hij haar hoofd stevig vasthoudt. Ze zet zich af tegen zijn benen.
‘Handen op je rug.’
Ze maakt grommende keelgeluiden wanneer hij diep in haar mond stoot en er verschijnen glimmende kwijldraden als hij zich terugtrekt. Hij voelt de kokreactie van haar keel, het windt hem op en laat hem nog dieper gaan. Ze doet haar ogen dicht.
‘Kijk me aan.’
Het is teveel. De aanblik van zijn stijve lul die steeds dieper in haar mond lijkt te verdwijnen. Haar grote ogen en de geile blik die in stilte schreeuwt om meer. Hij had er langer over willen doen en willen kijken hoeveel verder hij nog kon gaan, maar het komt. Vanuit zijn heupen, richting zijn lul, in de open mond van Louisa. Stevig duwt hij haar gezicht tegen zijn kruis aan. Schokkend wacht hij tot het voorbij is. Haar snuivende ademhaling kietelt tegen zijn onderbuik. Ze worstelt een beetje. Hij weet dat ze de smaak niet prettig vindt.
‘Doorslikken.’
De bewegingen achter in haar keel vertellen hem dat ze slikt. Hij laat haar los en doet zijn broek dicht.
‘Laten we gaan eten of heb je al genoeg?’
Grinnikend raapt hij haar kleren op en stopt ze in de weekendtas. Hij wil haar naakt. De hele avond en nacht, zodat ze beschikbaar is. Hij hoeft het haar niet te vragen en het is geiler dan hij voor mogelijk had gehouden.

‘Waarom is het voor U niet net zo geil…?’

Zijn vraag verwart haar. Adnan stelde haar ooit dezelfde vraag.
‘Hoe zit het met de lust en het verlangen?’
Wat Wouter haar vertelt is allesbehalve donker. Het is licht en opwindend. Geil tegenover geil. Lijfelijk geil. Lichamelijke ontlading, een zichtbare ontlading. Zoals Wouter deed toen hij geknield voor haar zat, in zijn eigen handen.
Dat gaat in haar hoofd zitten. Haar donkere dwang voldaan. Het is altijd genoeg geweest. Geil genoeg. Nu leest ze zijn verhaal. Wat hij met Louisa deed, wat Louisa hem liet doen. Opwindend, dat wel, maar als ze zich voorstelt dat ze doet wat Wouter doet, krijgt het geen vat op haar. Hij zal het haar toestaan met onbezonnen enthousiasme. Zijn verlangen haar naakt ze zien. Haar te neuken, geneukt te worden. Zij heeft dat verlangen niet. Niet bij Wouter. Hoe zeer ze de beelden die hij schetst ook kan waarderen.
De adembenemende passie waar ze laatste weken zo naar kan verlangen, vindt ze niet bij Wouter. Het past niet bij de controle die ze wil hebben. Over de ander en over zichzelf.

‘Dan zul je nooit je grenzen verleggen.’

Het zijn grenzen die ze zichzelf heeft opgelegd. Harde grenzen. Altijd. Het stramien waar ze in loopt en dat haar houvast geeft.

Ze richt haar blik weer op de parkeerplaats en wacht op de blauwe bestelbus van Vadit. Haar borst is gevuld van het vreemde verlangen hem weer te zien, al is het maar een glimp. Ze durft niet toe te geven aan dat verlangen, maar ze zit hier toch.

Wat als ze haar angst loslaat, laat ze dan de controle ook los?

Show Buttons
Hide Buttons