Hete fantasieën

Het is midden in de nacht en Wouter is klaarwakker, zoals de afgelopen nachten wel vaker gebeurt. Zijn werk vergt zijn aandacht, het is een concentratie die hem voor lange tijd vast kan houden, maar als hij het eenmaal loslaat, dan is zijn hoofd moe en zijn lijf onrustig. Het is een hete onrust, verlangend naar een ontlading, een verlossing. Hij sport om ook zijn lijf moe te maken. Toch blijft de onrust.

De kamer wordt witblauw verlicht door het scherm van zijn laptop en hij leest informatie, verhalen die nog meer onrust in zijn lichaam plaatsen, een nog heter verlangen. Hij kijkt naar de blonde vrouw naast hem. Hij kan haar wakker maken door op haar te kruipen, nemen wat ze hem elke keer weer geeft zonder dat ze er echt bij aanwezig hoeft te zijn. Het gaat om de verlossing. De korte bevrediging die hem steeds minder voldoening heeft, niet zonder andere beelden in zijn hoofd.
Hij neukt haar met de gedachten aan Soumia. Haar ogen en haar stem. Of hij denkt aan die andere man. Andere mannen die Louisa nemen. Ruw en dierlijk, liefdeloos. Het gaat niet om Louisa, niet echt. Het gaat om haar vlees en wat ze daar mee doet, wat ze hem laat doen. Hij weet niet of hij van haar houdt, of hij verliefd op haar is. Hij geeft om haar, dat wel. Ze is wel verliefd op hem, althans, ze denkt dat het zo is en hij laat het. Hij vindt het prima. Hij is op haar gesteld en ze zorgt voor hem, biedt hem de gelegenheid zijn fantasieën werkelijkheid te laten worden. En die fantasieën nemen steeds grotere proporties aan. In zijn hoofd kan alles en het internet geeft hem een scala aan mogelijkheden en suggesties om alle fantasieën uit te voeren.

Hij staart weer naar het scherm en leest de mailtjes terug die hij toch naar Soumia stuurde. Hij nam zelf de beslissing om weg te gaan en het is de waarheid, hij heeft meer van haar nodig, maar hij kan het niet laten haar te vertellen wat hij met Louisa doet, wat Louisa met zich laat doen. Hij heeft de macht en hoewel Louisa echt wel protesteert, ze geeft hem uiteindelijk altijd zijn zin met een geile blik in haar ogen en een triomfantelijk lachje rond haar lippen.

Soumia beantwoord zijn mails niet en ze reageert ook niet op de korte berichtjes die hij haar stuurt. Eigenlijk is het bijna of ze niet bestaat, alsof hij haar verzonnen heeft en via soms schimmige sites zoekt hij naar iets vergelijkbaars. Een sterke vrouw die hem met haar ogen, haar woorden en haar handelingen kan breken en tegelijk zo vreselijk geil kan maken dat hij alles om zich heen vergeet. Dat is wat hij wil. Hij weet dat het de enige manier is om die hete honger in zijn lichaam voor langere tijd te stillen.

Hij kijkt naar de foto op het scherm. Een vrouw in strakke, zwarte kleding, zware make-up, veel leer en glans. Een volle vrouw, nog voller dan Louisa. Een domina. Hij weet niet wat het verschil is. Soumia noemt zichzelf een Meesteres … Hij vraagt zich af waarin zij zich onderscheidt van een Domina en waarin de Domina zich onderscheidt van een Meesteres.. Hij klikt verder en komt bij meer foto’s terecht. Foto’s die niets te raden overlaten, mannen en vrouwen die zich laten gebruiken zoals hij Louisa gebruikt. Pijn, vernedering, lust? Wouter ziet vooral de lust, dat wat hij niet bij Soumia vond, niet op die manier.

Tegen beter weten in stuurt hij de link van de site naar Soumia en hij kan haar minachting al bijna voelen. Ook dat gaat in zijn lichaam zitten. Het gevoel veroorzaakt beelden in zijn hoofd en die vertalen zich naar plannen. Plannen die hij graag werkelijkheid ziet worden. Hij klikt op de contactlink en deelt zijn plannen met de voluptueuze, onbekende vrouw van de foto’s. Met iedere woord groeit de hitte, kolkend en gloeiend. Zijn lul groeit mee, kloppend en hard.

Wouter drukt op send, schuift zijn laptop aan de kant en draait zich om naar Louisa. Hij kijkt naar haar silhouet onder de lakens, haar ronde vormen, haar lichaam dat zich elke keer weer voor hem opent. Hij legt zijn hand rond zijn groeiend erectie. Het is misschien wreed te denken, laat staan hardop te zeggen, maar ze is een hoer. Hij weet dat ze bang is dat hij haar zal verlaten en dat dit een grote drijfveer voor haar is, maar hij weet ook dat het niet het enige is. Ze vindt het geil. Ze wil dat hij haar aan anderen geeft. Hoe meer hoe beter. Het geeft haar een bevestiging, dat ze geil is, dat ze goed genoeg is zelfs. Hij kent haar verhalen, hij hoorde de verhalen van anderen, ze weet niet beter. Ergens, al heel vroeg in haar leven, heeft ze ontdekt dat ze haar lichaam kan gebruiken om anderen aan zich te binden, hoe kort dat soms ook duurt.
Zoals ze zich vastpinde aan zijn ogen toen die ander voor even bezit van haar nam. Ze wilde zien dat hij het geil vond en dat hij er meer van wil. Die erkenning lag voor haar in het hete zaad dat hij nog geen half uur later in haar keel spoot. Hij maakt geen misbruik van haar, hij geeft haar precies waar ze om vraagt. Seks staat gelijk aan liefde, liefde staat gelijk aan seks, aan genot en aan zo veel, zo vaak en zo geil mogelijk. Goedkoper kan een hoer niet zijn, makkelijker kan een hoer ook niet zijn. Iedere hoer heeft haar grenzen. Louisa heeft geen grenzen, niet zolang hij haar elke keer weer de bevestiging geeft dat hij van haar houdt zoals ze wil dat hij van haar houdt. Zijn hand gaat stevig over de huid van zijn lul. Het droge geluid is prettig, heel anders dan wanneer zij het doet. Vele malen anders dan het geluid dat hij maakt als hij in haar is. Dat geluid vindt hij ook prettig. Zoals toen die man in haar stootte, dat geluid. Alsof haar kut hem vastzoog en dan weer met een soppende zucht losliet. Het geluid van huid op huid, zijn heupen tegen haar volle billen. En ze vond het maar wat geil.

Sneller gaat zijn hand, Louisa beweegt even, draait zich naar hem toe. Ze wordt niet wakker.
Haar borsten vallen tegen elkaar aan. Overvloedig vlees.

Ze is een hoer. Ze spreidt haar benen voor hem, voor iedereen. Wellustig steekt ze haar kont omhoog of opent ze haar mond. Hij mag, anderen mogen ook, gratis en voor niks.

Nog meer beelden verschijnen in zijn hoofd en zijn hand volgt het ritme van die beelden, al zijn bloed stroomt pompend in de richting van zijn kruis. Hij ziet haar voor zich, ergens buiten, langs de kant van de weg. Haar kleding verraadt wat ze is, waarom ze daar is. Auto’s passeren haar, de bestuurders kijken en roepen, stoppen. Louisa stapt in, noemt haar prijs.
Wouter kijkt naar haar halfopen mond. Zoveel voor pijpen, zoveel voor neuken. Kut of kontje, kontje kost extra, maar ze doet alles. De klant is koning, zolang hij betaalt en betalen zal hij. Louisa is een geil wijf. Een hoer als hij wil dat ze het is.

Zijn ademhaling gaat sneller en hij voelt hoe alle energie zich concentreert op zijn stijve pik en de bewegingen in zijn hand. Nog even, nog heel even …

Hij duwt Louisa op haar rug en kruipt op haar warme lichaam, met zijn benen duwt hij die van haar uit elkaar. Ze kreunt een beetje. Moeiteloos stoot hij in haar. Een keer, twee keer. Ze zucht, nog een laatste diepe stoot. Hij verstijft en de hitte komt los uit zijn lichaam en eindigt in dat van haar.
Meteen rolt hij van haar af en hij trekt het laken over zich heen. Ze draait met hem mee, legt haar hand op zijn borst, zucht nog een keer. Ze dommelt weer terug in haar diepe slaap en zijn hete onrust is voor even verdwenen.

Show Buttons
Hide Buttons