Ultiem genot

De woonkamer is spaarzaam verlicht door de eenzame schemerlamp op het dressoir. Buiten is het donker en Wouter ziet zichzelf in de weerspiegeling van de hoge ramen die uitzicht bieden op de achtertuin. Hij is niet bang dat hij gezien wordt. De schutting is hoog genoeg. Hij weet dat Louisa wel bang is om gezien te worden en hij stelt zich voor dat het zo is. Toeschouwers. Mannen én vrouwen die zich verlekkeren aan het tafereel dat zich in de woonkamer van Louisa afspeelt. Zoals hij zich nu verlekkert aan het beeld dat zich voor zijn ogen afspeelt.

Madame Paola zit recht tegenover hem op de bank en heeft het hoofd van Louisa stevig tussen haar benen geklemd. Het lichtblonde haar van Louisa steekt fel af tegen de donkere, glanzende huid van Paola en het contrast vergroot zijn opwinding en jaagt het bloed nog heter richting zijn kruis.
Hij hoort Louisa zachtjes hijgen, van Paola hoort hij niets en ook van haar gezicht is niet af te lezen of ze geniet, maar hij gaat ervan uit de ze tevreden. Ze gebruikt geen woorden om Louisa te corrigeren, enkel haar handen om het hoofd met de blonde krullen nog steviger tussen haar gespreide benen te duwen. Ze knikt naar Wouter, precies zoals ze hebben afgesproken en op zijn knieën schuift hij naar de twee vrouwen toe. Zonder waarschuwing legt hij zijn handen tussen Louisa haar benen en duwt twee vingers bij haar binnen. Het gaat zonder moeite. Haar hoofd zegt haar misschien dat ze dit niet wil, maar haar lichaam liegt niet. Ze reageert met een zacht kreuntje wat haar een scherp antwoord van Paola oplevert.

‘Blijven likken! Het enige wat van belang is zijn jouw tong en de gaten in je onderlijf, meer ben je niet!’ Ze kijkt Wouter aan. ‘Neuk haar in haar kont, neem wat je toekomt.’

Wouter heeft geen aanmoediging nodig. Hij trekt de billen van Louisa uit elkaar en duwt zijn eikel tegen haar sterretje. Zonder moeite glijdt hij bij haar naar binnen en zodra hij haar helemaal opvult trekt hij zich weer terug, bijna helemaal, om meteen weer naar binnen te stoten. Paola spoort hem aan sneller te gaan. Haar woorden zijn nu niet meer voor Louisa bestemt, alleen nog maar voor hem.

‘Hoe voelt dat Woutertje? Klemt ze lekker strak om je lul? Ga je lekker diep? Kun je je voorstellen hoe dat bij haar voelt? Toe maar. Neuk haar maar lekker in dat strakke kontje van d’r en stoot haar tong dieper in mijn kut. Geef haar een ritme. Denk aan het ritme dat je straks zelf zou willen voelen.’

Wouter laat zich gaan en pakt Louisa stevig bij haar heupen. Iedere stoot die hij in haar vlees doet, ontlokt haar een hese kreet, maar hij hoort het niet. Hij denkt aan straks, over een paar minuten, misschien pas over een uur of nog langer. Paola bepaalt het, maar hij weet dat het gaat gebeuren en het verlangen trekt nu stroperig door zijn kruis tot diep in zijn aars. Paola blijft hem aansporen sneller te gaan en dieper. Louisa bestaat niet meer. Ze is enkel nog een lichaam dat hem een lauw genot geven. De stem van Paola en de beloftes die zie hem doet, geven hem een veel groter genot en het kost hem moeite zijn orgasme tegen te houden. Hij vertraagd zijn tempo, maar ze spoort hem aan, met harde stem.

‘Niet stoppen Wouter, sneller! Spuit je hete zaad in haar kont. Ik wil wel eens zien hoe snel je weer paraat kunt zijn.’

En het komt, ondanks zijn pogingen het tegen te houden. Het is of haar stem via zijn oren door zijn lichaam naar zijn ballen kruipt om daar zuigend te blijven hangen tot hij niets anders kan dan loslaten. Met schokken raast het door hem heen en hij duwt met kracht zijn heupen tegen Louisa haar billen zodat de hitte in haar blijft en niet verloren gaat. Paola kijkt hem aan en glimlacht boosaardig.

‘Dat was vast lekker Wouter, maar je wordt er wel smerig van. Gelukkig hebben we daar onze slet voor.’

Ze staat op en trekt Louisa met zich mee tot ze met haar gezicht naar Wouter toe zit. Ruw duwt ze haar hoofd richting zijn kruis.

‘Schoonlikken.’

Weer weigert Louisa, nu met walging op haar gezicht en ook Wouter schudt zijn hoofd. In zijn fantasie kan heel veel, maar dit wordt hem ook te gortig.

‘Ze hoeft niet … Ik maak het zelf wel even schoon.’
Paola pakt hem ruw bij zijn haren.
‘Ik bepaal dat en ik wil dat zij jou schoonlikt! Net als zij heb ook jij uiteindelijk helemaal niets te willen. Jullie doen wat ik zeg. Allebei!’

De hitte in zijn lijf keert terug. Dit is wat hij wil. Harde woorden en daden. Geil en heet, zonder aarzelingen of vragen. Doen wat gezegd wordt, voelen omdat een ander het je opdraagt of ontzegt.

Paola stuurt het gezicht van Louisa dichter naar zijn kruis en Wouter volgt haar worsteling. In haar ogen ziet hij even een felle flikkering. Hij herkent het van eerdere momenten. Ze wil het, ze weet het alleen niet zeker, maar haar aarzeling wordt genegeerd door de harde handen en harde stem van Paola.
‘Mond open slet! Hij gaf je zijn zaad. Voor wat, hoort wat.’

Paola pakt zijn geslonken lul tussen haar vingers alsof het een vies vod is en duwt Louisa nog dichterbij. Ze leunt onhandig op haar ellebogen, maar opent toch langzaam haar mond en legt haar lippen tegen zijn gevoelige eikel. Paola geeft haar een klein zetje en hij ziet haar mond verder over zijn rimpelige stam glijden en voelt haar walgende reactie. Alles bij elkaar, Louisa haar mond, de vingers van Paola, de gedachte aan waar hij klaarkwam en de lichte walging die nu ook hem overspoelt, het gaat in zijn lijf zitten en met verbazing voelt hij zijn pik weer groeien. Zo kort na een eerdere ontlading is hem nog niet eerder gebeurd. Paola fluistert tevreden.
‘Heel goed Wouter, zorg dat ze je goed schoon en weer goed hard maakt.’

Wouter pakt Louisa bij haar haren en neemt de dwingende greep van Paola over als de vrouw omhoogkomt en bij de uitgestalde attributen op tafel gaat staan. Zijn pik steigert opgewonden in de mond van Louisa als Paola de donkerrode strap-on bij zichzelf ombindt. Het is een andere dan vorige keer en de dildo die eraan bevestigd zit is groter en dikker. Misschien zelfs wel dikker dan hij aankan. Met een vals lachje kijkt ze op hem neer.
‘Wat denk je, zou dit passen?’
Wouter slikt als hij de dildo van dichtbij ziet, maar toch groeit zijn opwinding. Geil verlangen vermengd met angst en de grote ogen van Louisa leggen daar nog een schepje bovenop. Paola grijnst als ze de verschillende emoties op zijn gezicht ziet.
‘Je mag gaan staan Wouter, maar zorg dat die slet je lul geen seconde loslaat.’
Ze gaat naast Wouter staan, pakt Louisa bij haar haren en trekt haar van zijn lul en meteen over de donkerrode dildo. Met stotende heupbeweging duwt ze het ding tot achter in haar keel. Louisa gorgelt en opent haar mond nog verder. Paola lacht.
‘Goed zo slet, maak hem maar goed nat. Wouter zal je dankbaar zijn.’

Wouter merkt dat hij is gaan zweten. Kille angst vermengd met het verlangen naar wat er gaat gebeuren. Niet willen dat het gebeurt, tegelijk niet willen dat het voorbij is. Zijn pik staat alweer fier overeind, maar zijn genot gaat straks van een hele andere plek komen. Diep vanbinnen uit. Een plek waarvan hij heel lang niet wist dat het hem zoveel genot kon geven.

Paola duwt Louisa weer tegen zijn kruis. Wouter kijkt op haar neer en stuurt lul zijn met zijn heupen tegen haar lippen. Haar ogen krijgen de wazige gloed die hij zo goed van haar kent. Ze is geil. Botergeil. Het maakt haar niet uit wat hij doet. Altijd weet hij haar weer zo ver te krijgen. Met of zonder hulp van anderen. Man of vrouw. Ze is precies wat Paola zegt. Zijn gebruiksslet en het is vele malen beter dan een hoer. Ze zal altijd naar hem blijven verlangen. Hoeveel anderen hij ook toegang tot haar geeft.

Hij schrikt even als Paola hem toch nog onverwacht iets voorover duwt en zijn lul nog dieper in Louisa haar keel verdwijnt. Hij voelt scherpe nagels op de huid van zijn billen en ertussen, dan de kop van de dildo en haar zachte stem.

‘Toe maar Woutertje, open jezelf.’

De kop duwt hem open en geeft ruimte voor de rest. Steeds een beetje dieper, weer terug en nog dieper. Hij kreunt bij iedere millimeter dat hij zich meer gevuld weet. Het gevoel brandt en duwt tegen dat plekje diep van binnen. Dat ene plekje dat hem steeds een beetje gekker van genot maakt en hem het gevoel geeft dat zijn ballen met kolkende bewegingen helemaal gevuld worden met zaad. Paola stoot dieper en daarmee stoot ze hem dieper in de mond van Louisa, steeds sneller, steeds langer vasthoudend en weer terug. Heen en weer. Wouter voelt alleen nog maar. Hij vergeet waar hij is, met wie hij is. Alles concentreert zich op dat ene gevoel dat zinderend tussen zijn aars en zijn ballen trekt. Steeds heviger. Hij hijgt en kreunt en staat toe dat de bewegingen van Paola hem dichter bij het punt brengen, maar net niet. Steeds dichterbij tot hij het met een donkere grom los voelt komt. Zijn orgasme kolkt en houdt aan zonder onderbrekingen. Louisa klemt haar lippen om de stam van zijn lul en slikt zonder dat er iets te slikken valt. Zijn zaad is al opgedroogd het is enkel nog dat gevoel dat hem voor ellenlange seconden helemaal van de wereld haalt.

Hijgend keert hij terug. Zijn aars voelt rauw en zijn ballen beurs, maar het gevoel in zijn hoofd is licht en vrij, net als de vorige keer. Dit is zijn ultieme genot. Een genot dat Louisa hem nooit zal kunnen geven omdat hij niet wil dat zij het hem geeft. Het past niet bij haar. Alleen bij vrouwen als Paola, of Soumia.

Show Buttons
Hide Buttons