Alle remmen los

Na de belevenis met Paola is er iets in Wouter veranderd en het heeft zijn weerslag op de relatie die hij met Louisa heeft. Ze volgt hem, thuis en op het werk met grote, glanzende ogen. Hij weet dat het dubbel is. Aan de ene kant geniet hij van haar slaafse volgzaamheid, aan de andere kant stoort het hem mateloos. Ze gedraagt zich als een voetveeg en komt op geen enkele manier in opstand als hij daar keer op keer gebruik van maakt en de plannen in zijn hoofd steeds extremere vormen aannemen. Hij kan haar alles laten doen en alles tegen haar zeggen, hoe hard zijn woorden ook zijn. Ze slaat enkel sidderend haar ogen neer en werpt zich aan zijn voeten om hem in haar mond te nemen en tevreden te stellen. Tevreden is hij allang niet meer. Hij wil meer en dat verlangen neemt nog grotere vormen aan doordat iedere reactie van Soumia uitblijft.

Hij heeft haar een uitgebreide mail gestuurd over zijn ervaring met Paola en de rol van Louisa hierin, maar iedere reactie is tot nog toe uitgebleven en het maakt de gedachten rond zijn relatie met Louisa nog donkerder en nog perverser.

Hij tuurt naar het scherm van zijn laptop en stuurt met een simpele klik op de button zijn woorden de wijde wereld in. Louisa komt uit de keuken met twee glazen wijn en kijkt hem aan.
‘Wat ben je aan het doen?’
‘Iets … Kom hier, onder de tafel, tieten uit je blouse.’
Ze zet de glazen naast zijn laptop. ‘Ga je me ook nog een keer neuken?’
Wouter opent zijn broek en wijst naar de grond. ‘Zitten, op je knieën en je haren aan de kant, ik wil het filmen.’
‘Waarom?’
‘Omdat ik daar zin in heb, schiet op.’
Hij is ongeduldig en duwt haar mond ver over de stam van zijn lul zodra haar lippen zijn eikel raken. Het geluid van haar ingehouden kreun, trilt zinderend langs zijn huid. Hij heeft haar al weken niet geneukt, niet in de traditionele betekenis van het woord. Hij gebruikt haar mond, vaak zonder dat hij haar aankijkt of zelfs haar gezicht maar ziet, zoals nu. Met zijn hand onder de tafel maakt hij foto’s en zo nu en dan een filmpje van haar bewegende hoofd bij zijn kruis. Ondertussen leest hij de advertentie die hij zojuist heeft geplaatst.

Mijn vrouwtje (39) is een geile, gewillige lustslet met een groot verlangen naar zaad. Ik (man, 43) vind het heerlijk toe te kijken hoe zij door anderen volgespoten wordt. Haar allergrootste fantasie; vastgebonden worden ergens langs de snelweg en dienen als zaadcontainer. Ze is blond, met grote tieten en een lekkere kont. Bij voldoende interesse (minimaal tien gegadigden) gaan wij op zoek naar een geschikte plek waar haar fantasie werkelijkheid kan worden.

Er wordt gereageerd en gevraagd naar foto’s. Wouter trekt Louisa aan haar haren van zijn lul en maakt een foto terwijl ze met gretige ogen naar hem opkijkt. Zijn eikel is net zichtbaar en tevreden plaatst hij de foto bij zijn bericht. De reacties stellen hem niet teleur en de beelden in zijn hoofd nemen vastere vormen aan. Zijn lul groeit en hij trekt haar hoofd steeds dieper over de stam, dicht tegen zijn buik. De wetenschap dat er anderen zijn die haar dolgraag vol willen spuiten, maakt dat hij niet veel nodig heeft en zonder geluid spuit hij zijn zaad achter in haar keel.

Later, als ze teleurgesteld naar bed gaat kijkt hij de filmpjes terug. Haar wangen bollen iedere keer dat hij dieper in haar mond komt en hij ziet de slikbewegingen van haar keel. Met een grijns plaatst hij de bewegende beelden onder zijn bericht. Nog een paar reacties en hij kan op zoek gaan naar een geschikte plek en zijn volgers laten zien waar Louisa, maar vooral hijzelf nog meer toe in staat is.

Nu Soumia er voor kiest niets meer van hem te willen weten, wordt de weg die hij met Louisa wil bewandelen duidelijker met elke stap die hij zet.

*

Louisa kijkt Wouter nerveus aan als hij de auto helemaal tot aan de achterste rand van de parkeerplaats stuurt en de motor uitschakelt. ‘Wat doen we hier? Het is hier donker en …’
‘Dat is ook de bedoeling, of wil je dat je helemaal vanaf de snelweg te zien bent?’
‘Hoe bedoel je helemaal? Ik wil helemaal niet gezien worden.’
‘Dat zeg je wel, maar ondertussen wil je het stiekem wel … Uitstappen.’

Wouter wacht niet tot ze doet wat hij zegt en stapt uit. Uit de kofferbak haalt hij een plastic tas en met de spullen loopt hij in de richting van de verweerde bank. Hij was hier van de week ook al om te checken of het een geschikte plek zou zijn. Er is amper verlichting en de struiken achter de bank bieden de mogelijkheid om je nog verder te terug te trekken als je dat zou willen. Wouter wil het niet. Vanaf de snelweg is deze plek niet te zien en dat is precies de bedoeling. Hij grijnst als hij het portier open hoort gaan en kijkt op zijn horloge. Nog ruim een half uur om voorbereidingen te treffen, maar eerst moet hij zorgen dat Louisa op de juiste plek staat.

Uit de plastic tas komen lange stukken touw en als Louisa bij hem is, duwt hij haar naar de achterkant van het bankje.
‘Hier gaan staan, je handen op de rugleuning en je benen gespreid.’
‘Wat gaan we doen?’
‘Dat merk je vanzelf …’

Louisa leunt voorover, met haar handen op het hout en hij schuift ze uit elkaar, ongeveer net zo wijd als haar benen. Hij wikkelt het touw rond haar polsen en tussen de planken van de rugleuning en trekt het strak aan. Hetzelfde herhaalt hij bij haar enkels en hij slaat het touw rond de betonnen poten van de bank. Hij bekijkt haar van een afstandje en maakt een foto.
Louisa volgt zijn bewegingen met grote ogen en begint te protesteren als hij een donkere lap uit de tas haalt en deze in haar mond propt. Hij trekt haar rok omhoog en geeft haar een harde tik op haar billen. Ze kreunt en hij lacht.
‘Ik weet dat je dit retegeil vindt Louisa, dus je hoeft niet alsof te doen. Die prop is om te voorkomen dat je te veel lawaai maakt en onbedoeld nog meer publiek trekt, maar misschien wil je dat wel …’
Ze schudt met haar hoofd en schreeuwt gesmoord tegen de lap aan. Wouter trekt haar rok nog verder omhoog en duwt zijn vingers tussen haar benen. Ze is nat, en niet een klein beetje. Hij lacht zacht.
‘Je kunt mij niet voor de gek houden, Louisa. Jouw geile kut heeft je ook deze keer verraden.’

Hij loopt om haar heen, trekt met een wilde gebaar haar blouse open en legt haar borsten over de rand van de rugleuning van de bank. Uit de plastic tas haalt hij een dikke, zwarte stift en hij tilt haar rechterborst op.
‘Straks komen de mannen die op mijn advertentie hebben gereageerd en ik heb ze card blanc gegeven, maar voor de zekerheid …’

Met grote letters schrijft hij het woord ‘SPERMA’ op haar linkerborst en op haar rechter het woord ‘SLET’. Hij maakt nog een foto en laat het scherm van zijn telefoon aan haar zien.
‘Dit ben jij en vanaf nu is dat het enige wat jij bent. Vanavond is jouw generale repetitie, om te zien wat je allemaal aan kunt en wat je niet aankunt, ga je leren. Ik ben niet van plan om jou financieel te gaan onderhouden en aangezien je vanaf volgende week je baan kwijt bent, zul je op een andere manier voor je inkomsten moeten zorgen. Ik denk dat deze nieuwe job perfect bij jou past.’

Weer loopt hij om haar heen en hij schrijft dezelfde woorden op haar billen, maakt een foto en laat haar het resultaat zien.

‘Vanavond is het uiteraard gratis. Niemand is bereid te betalen voor een proefritje, maar ik weet zeker dat je meer binnen kunt brengen dan je nu doet en ik weet ook zeker dat het je er veel meer voldoening uit zult halen, denk je ook niet?

Haar verontwaardigde woorden gaan verloren tegen de doek in haar mond en Wouter lacht.
‘Ik wist dat je het me me eens zou zijn.’
Hij gaat op de bank zitten en speelt ruw met haar tepels. Haar tranen veegt hij met de toppen van zijn duimen weg. ‘Niet huilen Louisa. Ik doe dit voor jou. Hoe lang is het geleden dat ik je geneukt heb? Zeker drie weken als ik me niet vergis en je wilt zo graag geneukt worden … Bijna elke avond smeek je me of ik je alsjeblieft wil neuken, maar weet je … ik kijk liever toe hoe anderen jou neuken. Daar word ik nou retegeil van, zeker als je helemaal volgespoten wordt, in al je geile gaten. Misschien dat ik je dan weer neuk … Lijkt je dat wat?’

Hij kijkt op als het bankje kort door koplampen wordt beschenen. Een oude Volvo komt tot stilstand en er stapt een kleine, stevige man uit. Hij overziet het tafereel en knikt. Wouter staat op en streelt Louisa even langs haar gezicht. ‘Veel plezier mijn geile spermaslet en wees niet bang, ik blijf in de buurt.’

Hij beweegt zich om het bankje en Louisa heen en kijkt toe hoe de man bezit neemt van haar uitgestalde vlees. Louisa kreunt hoog bij iedere diepe stoot die hij in haar doet, nog hoger als hij met een laatste, felle beweging zijn lading in haar leegt. Zonder iets te zeggen knoopt de man zijn broek weer dicht, stapt in de auto en rijdt weg. Wouter gaat even achter Louisa staan en bekijkt de slijmerige glinstering tussen haar benen. Weer wordt de plek even verlicht en hij verwijdert zich om van een afstandje toe te kijken hoe een ander zich tegoed doet aan het lichaam dat Louisa zo gul aan hem heeft gegeven. Soms maakt hij een kort filmpje. Tijdens het wachten op een volgende auto gaat hij bij haar op het bankje zitten. Niet om haar gerust te stellen, maar juist om nog meer olie op het vuur te gooien en het brandend te houden. Haar tranen zijn al opgedroogd, maar haar ogen blijven groot, alsof ze niet helemaal kan geloven wat hij met haar laat doen.

Na de derde automobilist kijkt hij op zijn horloge. Het is één uur geweest en gezien het aantal reacties op zijn advertentie weet hij dat het nu wel eens sneller zou kunnen gaan. Hij wil weer naast haar komen zitten als twee auto’s tegelijk aan komen rijden. Een automobilist laat zijn lampen branden, trekt de lap uit Louisa’s mond en stoot zonder pardon zijn stijve pik achter in haar keel. Wouter zet zijn camera aan als de ander ongeduldig achter haar gaat staan en ritmisch in haar begint te pompen. Met de stift zet Wouter kruisjes op zijn onderarm en hij probeert zich het gezicht van Soumia voor de geest te halen als ze morgenochtend leest wat haar zwijgen hem allemaal met Louisa laat doen

Louisa jammert zacht als hij even na drieën de touwen van haar armen en enkels verwijdert en haar losmaakt. Ze wankelt en valt tegen hem aan. In haar haren zitten dikke klodders en ook op haar borsten ziet hij vlekken die al op beginnen te drogen. Ze klampt zich aan hem vast als hij haar terugbrengt naar de auto, maar schudt haar hoofd als hij haar in wil laten stappen.

‘Je zou me neuken …’

De beelden van de nacht staan heet op zijn netvlies en haar woorden doen zijn lul steigeren. Hij duwt haar met haar hoofd op de zitting, opent zijn broek en maakt zijn lul glad en glibberig in haar kut voor hij hem in haar andere gaatje duwt. Op het ritme van zijn stoten vertelt hij haar hoeveel mannen zich in haar geleegd hebben vanavond.
‘Drie in je mond en zes in je kutje Louisa. Je hebt negen wildvreemde kerels zo geil weten te maken dat ze hun zaad bij je naar binnen hebben gespoten. Ik ben nummer tien. De volgende keer zijn het er vijftien en we zullen ze laten weten dat ook je kontje gebruikt mag worden. Wil je dat?’

Ze kreunt onverstaanbaar en jammert dat ze wil dat ook hij haar volspuit. Hij blijft in haar stoten tot ze hem huilend smeekt te stoppen. Hij trekt haar weer uit de auto en duwt zijn glinsterende lul in haar mond. De blik in haar ogen is wazig en het is een blik die hij is gaan herkennen. Ze verkeert in een roes van volledige devotie en als er nu nog een keer negen mannen komen, zou ze vrijwillig haar benen spreiden en zich laten nemen. Pas morgen of overmorgen komen de tranen en de twijfels en heeft ze hem nodig om haar te troosten en gerust te stellen. Nu is ze alleen maar geil en gewillig. Hij kan alles met haar doen of laten doen.

*

Soumia wordt wakker van een berichtje op haar telefoon en ze zucht diep als ze ziet dat het van Wouter is. Waarom kan hij niet accepteren dat het voorbij is? Het was notabene zijn eigen keus en hij had gelijk. Ze kan hem niet geven wat hij nodig heeft. Ze wil hem ook niet geven wat hij nodig heeft. Zijn verlangen komt heel ergens anders vandaan en heeft niets te maken met de manier waarop zij haar macht wil laten gelden. Wilde laten gelden.

Tegen beter weten in opent ze zijn mail en de bijgevoegde filmpjes. Ze ziet een donkere parkeerplaats en een halfnaakte vrouw, vastgebonden aan een bankje. Soumia herkent Louisa. Medelijden heeft ze niet meer. Wouter heeft zijn match gevonden. Zijn woorden en de beelden raken haar niet, maar maken haar wel nieuwsgierig. Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende verlangens. Verlangens die meestal verborgen blijven omdat mensen ze niet durven te delen, laat staan dat ze eraan toegeven.

Soumia heeft jaren toegegeven aan haar verlangens en ging steeds weer op zoek naar iemand die erbij zou passen. Fleur deed dat, Wouter in het begin ook, deels. Vadit niet en als ze wil dat hij haar toe laat, zal ze juist dat onderdeel van haar verlangen los moeten laten. Ze moet het proberen. Ze weet dat ze het zichzelf niet zal vergeven als ze niet uitzoekt of dit een kans kan hebben.

Show Buttons
Hide Buttons