Hier maak je kennis met Soumia en vind je haar verhaal vol passie en vaak donkere verlangens. Vol hoge bergen en diepe dalen, vol liefde ook. Voor haar familie en de mensen die ze onder haar vleugels neemt. Ook voor haar verleden, dat ze maar moeilijk los kan laten.
Passie, hete lust en donkere dromen en fantasieën waarbinnen zij altijd zorgt dat ze de touwtjes in handen houdt. Voor Soumia is dat onvoorwaardelijke liefde, ook als het onmogelijk lijkt of misschien zelfs afgekeurd wordt.
Het is het waard, Soumia is het waard. Liefde, grenzeloos, omdat je daar nu eenmaal geen sticker op kunt plakken.

~

‘Jij wilt mijn slaaf zijn?’
Wouter voelt de reactie in zijn kruis op het woord slaaf en knikt. Soumia praat door. Ze verwacht niet dat hij antwoord geeft. Ze wil alleen maar dat hij naar haar luistert.
‘Als mijn slaaf heb je maar één reden om ‘s ochtends je bed uit te komen en die reden dat ben ik. Jij wilt mijn slaaf zijn? Dan heb je ook maar één rol en die rol is mij tot dienst zijn. Als mijn slaaf ken jij je plek. Je bent er alleen om mijn leven aangenamer te maken. Je eigen genot geeft je volledig op. Je vrije wil? Die bestaat niet meer. Jouw leven komt in het teken van mijn geluk, mijn gezondheid en mijn welvaart te staan. Je moet mijn tijd dubbel en dwars waard zijn, want mijn tijd is kostbaar. Ik zal je uitdagende opdrachten geven, je bent intelligent, je hebt een brein. Waarom zou je deze niet voor mij inzetten? Je lichaam interesseert me niet. Het is je geest die mij kan bekoren.
Wanneer jij je naar tevredenheid gedraagt of een opdracht goed hebt uitgevoerd dan krijg je van mij een compliment. Meer dan dat hoef je niet verwachten. Merk ik dat je dit wel doet dan zal ik daarop reageren op de manier die mij juist lijkt. Je onkuise gedachten kan ik niet uitroeien, maar als je deze kenbaar maakt dan krijg je met mij aan de stok. Soms letterlijk…’
Stil blijft hij naar haar kijken en volgt de beweging van haar lippen. Haar mond gaat open en weer dicht, haar mond sluit zich om zijn stijve pik … Hij slaat zijn ogen neer. Onkuise gedachten? Hij heeft alleen maar onkuise gedachten.
‘Als je goed je best doet dan zal onze relatie zich ontwikkelen en verdiepen. Misschien dat je me mag begeleiden als ik uit ga, misschien eten we een keer samen, buiten de deur. Jouw rol zal ook dan altijd duidelijk zijn. Mijn rol ook. Als je goed je best doet dan mag je misschien, heel voorzichtig, op meer gaan rekenen.’
‘Hoe?’
‘Dat zal ik invullen. Jij hebt daar geen inbreng bij’
Ze kijkt hem aan en hij wacht tot ze verder gaat.
‘Snap je wat ik zeg Wouter?’
Het is de eerste keer dat ze zijn naam noemt. Hij knikt. Hij snapt het. Het is precies zoals haar eerdere woorden.

‘De kans dat je mij mag neuken is klein.’ ...

~

Smaakt bovenstaand fragment naar meer? De tabbladen hieronder geven je de gelegenheid door het verhaal van Soumia te bladeren. Vanaf het allereerste verhaal, tot het laatst gepubliceerde en er ligt nog meer op de plank.

14 februari 2018 zijn we gestart met de publicatie van het 7e seizoen. Om de week een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Soumia zodat je haar nog beter leert kennen en van haar gaat houden.

We beloven je, ze is het waard.

Copyright © 2015 - 2018 Gaisha. Alle rechten voorbehouden.
Show Buttons
Hide Buttons