Ontlading

Tevreden bekijkt Valerie zichzelf in de spiegel en ze strijkt de rok van haar gloednieuwe mantelpak glad. Ze stipt wat lipgloss in het midden van haar onderlip en wrijft haar lippen tegen elkaar. Ondanks de korte nacht voelt ze fris en uitgerust en haar lichaam is rozig en voldaan. Op de bal van haar voet draait ze een rondje. Nu ze weer regelmatig gaat sporten en hardlopen, krijgen haar benen en billen de stevigheid die ze van zichzelf gewend is en deze rok laat haar rondingen goed uitkomen. Raymond zag het ook en ze krijgt het warm als ze aan de blik in zijn ogen denkt toen hij thuiskwam. Hij werkt hard, ook voor haar en ze weet dat hij ook wil dat de club een succes wordt. Hij gunt het haar en hij bekijkt haar steeds vaker op een andere manier dan ze van hem gewend is.

Ze stond voor deze zelfde spiegel in dit mantelpak toen hij thuiskwam en met een bijzonder vuur in zijn ogen de slaapkamerdeur achter zich op slot draaide. Haar buik draaide opgewonden toen hij achter haar kwam staan en zijn handen langs haar bovenbenen naar haar heupen liet glijden. Met zijn vingers trok hij de stof van haar rok mee omhoog en hij zoende haar in haar hals.
‘Mooi. Is dat nieuw?’
Via de spiegel keek ze hem aan en ze zag de verhitte kleur op haar eigen wangen. Langzaam stroopte hij haar rok op tot haar middel en de hele tijd bleef hij haar aankijken.
‘Ik heb zin mevrouw Maertens. Erg veel zin. Weet je waarin?’
Haar keel werd droog en ze fluisterde. ‘Nee mijnheer Maertens …’

Zonder haar los te laten, liep hij achteruit naar het voeteneind van het bed. Zacht duwde hij haar naar de grond en met haar hoofd op het zachte matras. Hij streelde haar billen. Valerie keek naar zichzelf in de spiegel en beet op haar lip toen hij zijn vingers onder haar slipje liet glijden en tergend langzaam haar clitje begon te strelen. Onbewust duwde ze haar billen naar achteren en ze kon zijn erectie door de stof van zijn broek tegen haar huid voelen. Terwijl zijn vingers haar bleven strelen, boog hij over haar heen en kuste hij haar billen. Zacht, met een minimale aanraking van zijn lippen, dan weer stevig, gebruik makend van zijn tong en zijn tanden. Hij liet haar huid gloeien en haar kutje kloppen van verlangen en toen zijn tong eindelijk de plek van zijn vingers innam had ze niet veel nodig om kreunend klaar te komen. Raymond bleef haar likken, ook toen ze hem smeekte te stoppen en zich overeind probeerde te duwen. Hij duwde haar terug in het matras, pakte haar polsen en klemde ze tegen haar onderrug. Haar heupen schokten onder de gevoelige aanrakingen van zijn mond en ze begon zacht te jammeren toen hij grotere bewegingen begon te maken. Eerst alleen tussen haar schaamlippen, maar al snel erlangs en verder omhoog, tussen haar billen. Ze zag haar wangen roder worden toen hij haar ook haar sterretje begon te likken, maar het korte gevoel van schaamte maakte plaats voor een enorme golf van genot toen zijn tong gezelschap kreeg van een vinger.
‘Oh, Ray …’

Ze weet dat hij erover fantaseert en dat hij haar daar wil neuken. Hij vertelt het haar vaak als ze bovenop hem zit. Zijn fantasie werd ook die van haar, maar nooit eerder met het verlangen het ook echt uit te proberen. Nu voelde ze het wel. Ze wilde meer dan zijn vinger. Veel meer en dat verlangen klopte heet door haar bloed.

‘Doe het Ray, ik wil je daar voelen. Helemaal.’

Hij vroeg niet of ze het zeker wist en opende gehaast zijn broek. Meteen voelde ze zijn eikel tegen het strakke gaatje duwen. Door het vocht van zijn tong gleed hij makkelijk een stukje bij haar naar binnen en ze kreunde hees, steeds heser toen hij met iedere voorzichtige stoot dieper ging. Het gaf haar een heet, compleet nieuw gevoel van gevuld zijn en toen hij ook nog eens hijgend fluisterde dat ze stil moest zijn omdat Femke en Milan nog beneden waren, werd haar opwinding alleen maar groter. Ze voelde zijn bewegingen tegen haar billen en zag zijn gezicht in de spiegel. Verhit en verwrongen van lust. Nog dieper en nu ook sneller. Zijn ademhaling ging gejaagd en toen hij met een laatste felle stoot kreunend over haar heen viel, kwam ze voor de tweede keer klaar.

Valerie legt haar handen tegen haar wangen. Ze voelt hem nog steeds. Het gevoel bonst een beetje brandend en jaagt een nieuw soort geiligheid door haar lichaam. Het was anders dan ze had gedacht. Niet vies, maar juist vreselijk intiem. Iets wat ze nooit aan iemand anders zou durven vertellen, zelfs niet aan Louisa. Valerie weet zeker dat Wouter zoiets nooit zou doen. Ze weet hoe Wouter neukt. Stijf en klinisch. Hij zou Louisa nooit anaal neuken. De verhalen die haar vriendin soms vertelt, komen voort uit haar fantasie en zo geweldig wild is ze zelf ook niet. Raymond heeft haar vertelt hoe ze was die ene nacht. Het komt niet overeen met het beeld dat Louisa van zichzelf schept.

Voor de tweede keer verdeelt ze wat lipgloss over haar lippen en ze draait nog een keer een rondje voor de spiegel. Zij is veel spannender en interessanter dan wie dan ook. Spannender dan Louisa. Haar leven is echt en niet meer vol fantasieën die ze misschien tot werkelijkheid wil laten komen. Valerie leeft haar fantasieën en het is veel spannender dan alle verhalen van Louisa.

Ze geeft zichzelf een knipoog, pakt haar tas en trekt de slaapkamerdeur achter zich dicht. Voor het gemak vergeet ze dat de verhalen die Raymond haar vertelde wel degelijk overeen komen met de verhalen die ze van Louisa hoort en dat die verhalen al haar eigen, meest stoute dromen overtreffen.

*

Voor de derde keer slaat Raymond op het midden van het stuur. Het geluid van de claxon gaat schel door de vroege ochtend en hij kijkt op zijn horloge. Als Valerie op tijd bij de club wil zijn, dan moet ze nu toch echt opschieten. Hij heeft ook niet de hele dag de tijd.

Echt ongeduldig is hij niet en als hij eerlijk is, kan niets zijn dag vandaag nog stuk maken. De beelden van gisteren staan nog op zijn netvlies. Eerst de haast bedeesde volgzaamheid van Celeste. Haar grote ogen bij alles wat hij haar liet zien en vertelde en daarna haar wulpse bewegelijkheid om hem heen. Ze weet inderdaad van aanpakken, daarover heeft ze zeker niet gelogen en terwijl hij op de hoek van de grote bar deed of hij verdiept was in zijn mail, volgde hij tersluiks al haar bewegingen en draaide zijn fantasie overuren. Hij had niet veel verbeelding nodig om haar naakt voor zich te zien en moest een beetje lachen om zijn eigen, clichéachtige droombeelden. Valerie noemde Celeste brutaal, maar het woord heeft een negatieve lading. Raymond vindt haar vrij en openhartig, misschien een klein beetje losbandig. De verhalen die ze hem vertelde tijdens haar sollicitatie logen er in elk geval niet om. Een vroegrijp meisje met veel ervaring. Veel meer ervaring dan Raymond zelf heeft en hij bleef bij haar in de buurt hangen omdat haar aanwezigheid een prettige hitte in zijn lichaam veroorzaakte en iedere keer dat ze hem iets kwam vragen en hem ‘mijnheer Maertens’ noemde, werd zijn lul weer met een schokje wakker. Zijn lul bleef wakker toen hij haar naar het station had gebracht en bij het uitstappen haar rok omhoog kroop tot boven de rand van haar billen. Ze droeg een smaragdgroene slip en in zijn hoofd trok hij het stukje stof aan de kant en neukte hij haar in haar kontje terwijl ze hem hijgend smeekte dieper te gaan.

Dat beeld zat nog steeds in zijn hoofd toen hij Valerie voor de spiegel in de slaapkamer zag staan.

Hij voelt zich niet schuldig. Het was een fantasie en tot zijn verbazing ging Valerie mee in die fantasie. Dat Celeste op zijn netvlies verscheen zodra hij zijn ogen sloot, hoeft ze niet te weten. Het zou haar kwetsen, terwijl hij honderd procent zeker weet dat hij ook niet altijd de enige in haar gedachten is.

Show Buttons
Hide Buttons