Hier maak je kennis met Valerie en vind je haar verhaal vol passie en verlangen. Vol hoge bergen en diepe dalen, vol liefde ook. Voor haar man en jeugdliefde Raymond, voor haar kinderen, haar vriendinnen, maar ook voor zichzelf.

Passie, hete lust en fantasieën die onderhuids leven en haar steeds meer in beslag lijken te nemen. Fantasieën die ze wil delen en misschien zelfs wel uit wil laten komen. Valerie ontdekt een wereld die altijd heel ver van haar af stond, maar nu beetje bij beetje dichterbij lijkt te komen en het is het waard.
Valerie is het waard. Liefde, passie en genot, omdat je daar nu eenmaal geen sticker op kunt plakken.

~

Raymond komt binnen in zijn badjas. Zijn haar is nat en ze ruikt zijn after shave. Het prikkelt in haar neus. Hij fluit en ze kijkt naar hem, weer verlegen.
‘Is het echt niet te?’
‘Juist mooi en veel te.’ Hij lacht en helpt haar met de rits. Ze tilt de jurk op, laat hem de kousen zien. Hij zoent haar in haar nek. ‘Sexy, misschien …’
Zijn handen liggen op haar billen en zijn lul groeit. Hij streelt haar. De kousen, de string. Hij ziet haar in de spiegel en duwt zijn onderlijf tegen haar aan. Ze wil wegstappen, hij houdt haar vast.
‘Nee Ray, niet nu, Femke en Milan … Ik heb net gedoucht.’
‘Femke en Milan kijken een film en dan douche je nog een keer, of niet. Best een spannend idee eigenlijk.’
Hij blijft haar polsen vasthouden en draait voorzichtig haar armen op haar rug. In de spiegel ziet hij haar ogen. Het zijn dezelfde ogen als laatst. Ze hebben het nog nooit staand gedaan, ook dat idee is spannend. Het idee van even snel, voordat de gasten komen, ook.
Hij fluistert in haar oor en tilt de rok van haar jurk weer op. Ze zegt nee omdat ze denkt dat het zo hoort. Hij wil dat ze zegt dat ze het wil. Hij voelt dat ze het wil. Ze is nat.
‘Wel zacht doen Val, je wilt niet dat we gestoord worden … toch?’
Zijn vinger glijdt bij haar naar binnen. Ze reageert en duwt haar billen naar achteren. Tegelijk schudt ze haar hoofd, ze probeert haar handen los te trekken. Hij streelt haar en praat tegen haar. Haar aanblik in de spiegel windt hem op en maakt hem nog harder.
‘Zeg het gewoon. Ik weet dat je het wilt. Straks gaat de bel. Je ouders, je broer. Hoe langer je wacht, hoe langer het duurt.’
Valerie hoort zijn woorden en ze voelt dat hij het weet. Hij weet dat ze het wil, zoals hij achter haar staat. Haar jurk, de kousen, haar borsten die bijna uit de jurk lijken te vallen. Ze hijgt een beetje ...

~

Smaakt bovenstaand fragment naar meer? De tabbladen hieronder geven je de gelegenheid door het verhaal van Valerie te bladeren. Vanaf het allereerste verhaal, tot het laatst gepubliceerde.
14 februari 2018 zijn we gestart met de publicatie van het 7e seizoen. Om de week een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Valerie zodat je haar nog beter leert kennen en van haar gaat houden.

We beloven je, ze is het waard.

Copyright © 2015 - 2018 Gaisha. Alle rechten voorbehouden.
Show Buttons
Hide Buttons