Hier maak je kennis met Zoë en vind je haar verhaal vol passie en verlangen. Vol hoge bergen en soms diepe dalen, vol liefde ook. Voor zichzelf, maar vooral voor de twee mensen die haar zo hard hebben weten te raken dat ze zich onmogelijk los van hen kan maken.
Passie, hete lust en gedeelde dromen en fantasieën, een gedeelde wereld, maar vooral ook onvoorwaardelijke liefde, ook als het onmogelijk lijkt of misschien zelfs afgekeurd wordt.
Het is het waard, Zoë is het waard. Liefde, grenzeloos, omdat je daar nu eenmaal geen sticker op kunt plakken.

~

Ze legt haar hand tussen haar benen, zet haar telefoon op speaker en doet wat hij van haar vraagt. Ze voelt haar gladde huid en het streepje tussen haar benen. Ze staat al een beetje open en is vochtig. Zijn stem gaat zacht verder. Ze doet haar ogen dicht en verbeeldt zich dat hij naast haar ligt en naar haar kijkt.
‘Voel hoe zacht je van binnen bent. Week en vochtig. Weet hoe graag ik dat voel, raak je borsten aan.’
Zijn stem versterkt het gevoel. Ze raakt zichzelf vaker aan, met haar handen, één van de speeltjes die ze heeft. Ze voelt hoe de spanning in haar buik zich sneller opbouwt nu ze ook naar zijn stem luistert.
‘Weet dat alles wat je voelt van mij is. De ronding van je borsten, je heupen, je billen. Je harde tepels. Je natte kutje, je kontje.’
Zoë haalt diep adem.
‘De beelden in je hoofd en de verlangens die zich daar ontwikkelen. Alles is van mij. Het is wat jij wilt, jij hebt het me gegeven. Streel jezelf sneller, knijp in je tepels, niet voorzichtig, maar stevig. Voel hoe ik dat kan doen. Weet dat je wilt dat ik het doe.’
Ze ademt sneller. Haar huid begint te gloeien.
‘Nog sneller Zoë, nog steviger, ik wil je horen. Denk aan hoe nat je wordt als ik je blinddoek en vastbindt. Voel hoe ik het check. Voel hoe opgewonden je werd toen ik je moest straffen. Voel de wijn die ik je laat proeven, de hete was, mijn vingers in je opening, in al je openingen. Het is wat jij wilt.’
Haar vingers gaan sneller en strelen het gladde knopje. Ze verdwijnen in haar vochtige opening, knijpen haar tepels. Ze kreunt, voelt het touw om haar polsen, en haar enkels. Zijn vingers. Zijn stem.
‘Laat me horen hoe geil je ben, hoe graag je het wilt. Het is van mij. Alleen van mij.’
Zoë knikt en hijgt zacht.. Haar huid is nu heet. Tussen haar benen brandt het. De spanning komt los ...

~

Smaakt bovenstaand fragment naar meer? De tabbladen hieronder geven je de gelegenheid door het verhaal van Zoë te bladeren. Vanaf het allereerste verhaal, tot het laatst gepubliceerde.
14 februari 2017 zijn we gestart met de publicatie van het 7e seizoen. Om de week een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Zoë zodat je haar nog beter leert kennen en van haar gaat houden.

We beloven je, ze is het waard.

Copyright © 2015 - 2018 Gaisha. Alle rechten voorbehouden.
Show Buttons
Hide Buttons