fluisterend verlangen

Alex komt gehaast binnen, blij om het telefoontje van Donna, dat ze al niet meer had verwacht. Het sterkt haar in haar gedachten. Donna wil net zo graag bij en met haar zijn, als zij met Donna wil zijn.
Door de mensen zoekt ze Donna en vindt haar aan de bar, geanimeerd in gesprek met twee mannen. Even blijft Alex staan, ze bekijkt Donna. Ze draagt een strakke, gebreide jurk met een hoge boord. Haar benen zijn bloot en ze heeft zwarte pumps aan. Het maakt haar onzeker. Ze had zich om moeten kleden. Donna ziet er altijd perfect uit. Haar haren mooi in model, lange, gelakte nagels en haar kleding stijlvol. Ze kijkt naar haar eigen nagels en de losse velletjes rond haar nagelriemen. Ze moet stoppen met nagelbijten en naar de kapper. Haar eigen haar is een bron van ergernis. Naast Donna ziet ze er slonzig uit. Misschien wil Donna haar helpen, Donna zal weten wat haar mooi staat en bij haar past.

Donna ziet Alex, zwaait naar haar en wenkt haar te komen. Ze staat op, knipoogt naar de mannen. ‘Mijn meisje.’
Alex komt blij naar haar toe en Donna pakt haar vast. Ze drukt haar mond op die van Alex en duwt haar tong naar binnen. De mannen kijken, nieuwsgierig en opgewonden. Perfect.
Alex is overrompeld, maar beantwoord de zoen van Donna gretig, ze duwt haar lijf tegen haar aan.
Donna fluistert in haar oor. ‘Eindelijk. Zin in een spelletje?’
Alex heeft geen idee wat voor een spelletje, maar tot nu toe heeft Donna haar nog niet teleurgesteld dus ze knikt.
Als Donna haar armen om één van de mannen slaat, fronst ze even haar wenkbrauwen. Er vlamt een steek in haar borst. Donna lacht, gaat even met haar tong langs haar tanden.
‘Heren, dit is Alex, mijn kleine dondersteen.’
Alex schudt handen, accepteert het glas wijn en luistert naar Donna. De dingen die ze zegt zijn dubbelzinnig, ondeugend en soms zelfs een beetje schunnig. De twee mannen hangen aan haar lippen. Regelmatig geeft Donna haar een gepassioneerde zoen. Ze likt haar over haar wang, bijt zachtjes in haar vingers en streelt nonchalant langs haar borsten. Alex voelt haar buik warm worden en het verlangen tintelt tussen haar benen. Tegelijk is ze jaloers op de aandacht die Donna aan de mannen geeft.
Als Donna weer om haar heen komt hangen, houdt Alex haar even tegen.
‘Wat ben je aan het doen?’
‘Gewoon, een beetje teasen. Niet leuk?’
‘Het zijn mannen.’
Donna schiet in de lach. ‘Dat is me opgevallen ja.’
‘Waarom, ik bedoel… jij en ik. Het zijn mannen Donna!’
‘En jij houdt niet van mannen?’
‘Ik ben nu toch met jou.’
‘En voor je met mij was, wat je met Ronnie, ook een man als ik me niet vergis.’
‘Ja, maar ...’
Donna fronst haar wenkbrauwen. ‘Kom op hoor, niet zo moeilijk. Je lijkt mijn ex wel.’
Alex weet niets van een ex, toch voelt ze zich gekwetst en heel even lijkt het of ze is gezakt voor een test. Donna ziet haar blik en geeft haar een zoen.
‘Maak je niet druk meisje, maar geef toe ...’
Ze houdt haar mond dicht bij Alex haar oor, fluistert zachtjes, net niet zacht genoeg.
‘Mannen zijn lekker Alex, al was het alleen maar de gedachte. Een warme, behaarde borst, sterke armen die je vasthouden, vastpinnen op het bed, tegen de muur, over de keukentafel.’
Donna fluistert, kijkt ondertussen naar de twee mannen. Ze staren en ze weet dat Alex het ook ziet. Het meisje luistert en kijkt, haar ademhaling gaat sneller en wordt zwaarder met elk woord dat Donna in haar oor mompelt.
‘Grote handen op je heupen, je billen. Een dikke, warme lul, in en uit je dampende kutje, in en weer uit, hard en snel. Het petsen van zijn heupen tegen je kontje, ritmisch. Een stevige pik in je mond, misschien zelfs wel pompend in kontje.’
Alex kreunt zachtjes en Donna lacht schor.
‘Zie je, alleen maar de gedachte. Ik durf te wedden dat je nu geil bent, en vreselijk nat.’
Weer duwt ze haar tong in Alex haar mond.
‘Jammer dat je geen jurk aan hebt, dan kon ik voelen hoe nat.’ Ze pakt haar tas. ‘Kom, we gaan naar huis, dan mag je me laten zien hoe geil je bent.’
Donna lacht naar de twee mannen. ‘Dag heren, het was ons een waar genoegen.’
Ze lachen wat ongemakkelijk terug. Alex durft ze niet aan te kijken.

Donna heeft gelijk. Haar woorden, de beelden die ze daarbij krijgt. Ze is geil, botergeil.
Bijna struikelend laat ze zich door Donna meetrekken, haar lijf en hoofd pijnlijk vol van het zoete verlangen te blussen wat ze heeft aangewakkerd.
Voor de zoveelste keer prijst ze zich gelukkig dat ze Donna is tegengekomen.

Show Buttons
Hide Buttons