Geketend

Ze zit met het Ouijabord op schoot als Seth via de keukendeur binnenkomt. Hij zet een grote doos met spullen in de serre, de werkkamer van haar vader. Nu is het de kamer van Seth. Ongeduldig neemt hij haar in zijn armen. Het bord valt op de grond. Seth ziet het niet. Donna wil dat hij het ziet. Hij zal vragen wat het is en dan kan ze vertellen. Hij vraagt niets, neemt alleen Donna en ze vergeet dat ze wil vertellen. Ze voelt en ziet alleen nog maar Seth.
‘Waar was je?’
De wanhoop in haar stem ontgaat haar. Hij is er weer. Ze wil weten waar hij was, en met wie. Hij is ook van haar en van niemand anders. Seth geeft geen antwoord. Hij maakt de knoopjes van haar blouse los en trekt de rits van haar rok naar beneden.
‘Laat je sieraden zien Putta. Ik heb wat voor je.’
‘Ga je me neuken?’
Zijn vingers liggen bij de rand van haar slipje en met haar handen op haar rug maakt ze haar beha los..
Zijn hand verdwijnt in zijn broekzak. Donna ziet een zilveren schittering. Hij houdt het voor haar gezicht. Het is een dunne driepuntsketting.
‘Stil staan.’
Hij draait aan de ring door haar schaamlippen en maakt de ketting er aan vast, de andere uiteinden zet hij vast aan de ringetjes in haar tepels. Het zilver kriebelt op haar buik en ze kijkt er naar. Het is een ypsilon.
Seth laat haar bukken en haar rug strekken met haar armen hoog boven haar hoofd.
‘Dans voor me putta.’
De ketting volgt iedere beweging die ze maakt. Het trekt aan de ringetjes en aan haar tepels en schaamlippen. Het maakt haar bewust van alles wat ze doet. Het maakt haar nog meer bewust van de aanwezigheid van Seth. Ze staat stil en wil hem aanraken. Hij weert haar handen af.
‘Blijven dansen. Ik wil naar je kijken.’
Donna danst zoals ze nog niet eerder heeft gedanst. Alleen maar voor zijn ogen. Hij mag haar zien en hij mag haar raken waar hij haar wil raken. Seth beweegt om haar heen en ziet hoe de ketting aan de ringetjes trekt. Haar opwinding groeit met iedere beweging. Hij sluipt als een grote, wilde kat, klaar om haar te bespringen en te verslinden. Ze wil dat hij haar verslindt. Ze wil dat hij alles van haar neemt. Hij neemt foto’s zodat ze zelf kan zien hoe hij haar ziet. Ze draait met haar lichaam om nog meer spanning op de ketting te zetten. Haar handen glijden over haar lichaam. Over haar rondingen, haar platte buik en haar vochtigheid. De ogen van Seth vertellen haar wat hij met haar wil doen. Schokjes zinderen door haar buik als ze naar hem toe danst en als hij zich van haar weg beweegt.

Donna is een ervaren danser. Ze kan het lang volhouden en in een roes geraken. Nu wordt ze moe. De roes wordt tegengehouden door de prikkelende rukjes van de ketting en door de aanwezigheid van Seth. Ze voelt de spieren in haar benen en haar heupen. Seth laat haar dansen en maakt foto’s. Hij wijst haar af als ze naar hem toe komt en ze merkt dat haar ademhaling zwaarder wordt. Vermoeid door de onafgebroken bewegingen. Ze zweet onder haar haargrens en er verschijnt een dun laagje vocht over haar naakte huid. De zoete geur van haar zweet omringt haar. Ze smeekt.
‘Alsjeblieft Seth.’
Donna wil hem voelen. Om haar heen en in haar. Ze wil met hem verdwijnen zodat ze samen één worden.

Seth legt de camera weg en trekt haar naar zich toe. Zijn hand in haar kruis is al genoeg, meer heeft ze niet nodig om sidderend tegen hem aan te vallen.
‘Kleed me uit Putta. Gebruik je hele lichaam.’
Haar handen zijn gretig en zoeken zijn naakte huid onder zijn kleding. Zijn erectie komt tevoorschijn en ze ziet welk effect ze op hem heeft. Ze likt hem, proeft zijn verlangen. Het is zwaar en donker. Hij haalt sissend adem wanneer ze in zijn tepels bijt en ze laat haar nagels scherp over zijn huid glijden.
Hij duwt haar gezicht naar zijn kruis en ze neemt hem in haar mond. Ondertussen zoeken haar vingers naar nog meer van hem. Zijn zachte gehijg nestelt zich bovenop de tintelingen in haar buik en ze neemt hem dieper in haar mond. Seth trekt stevig aan de ketting. De geluiden uit haar keel blijven trillend tegen de top van zijn lid aan dansen en hij trekt nog harder. Zijn pik reageert schokkend op haar binnensmondse geluiden. Ze zuigt nog gulziger, likt wanneer ze hem loslaat en hapt als ze hem weer in haar mond neemt. Haar verlangen is geketend en laat haar zweven.

Ze valt achterover als hij haar van zich af duwt en van haar wegloopt. Ze roept hem, ruw weggetrokken van het gevoel dat haar had overgenomen. Wankelend op haar benen loopt ze achter hem aan naar de serre, de kamer van haar vader.
‘Seth, kom …’
Hij trekt haar tegen zich aan en duwt zijn gezicht in haar haren.
‘Deze kamer is van mij, net als de schuur. Jij komt hier niet, nooit.’
Haar handen zoeken alweer en ze vindt zijn hardheid.
‘Ik ben hier nu toch.’
‘Met mij. Je komt hier alleen met mij, als ik zeg dat je hier mag komen.’
‘Waarom?’
‘Ik heb een plek nodig voor mezelf nodig. Met mijn eigen spullen, mijn werk, zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat jij de boel verplaatst. Je komt hier niet. Ik zal een slot op de deur zetten.’
‘Dat hoeft niet. Ik kwam hier al niet. Het was verboden terrein. Een werkkamer en een rustkamer. Een lustkamer.’
Seth lacht. ‘Lustkamer?’
‘Ja een lustkamer. Er was iets gaande tussen mijn vader en het kindermeisje, een spel vol lust en pijn, misschien ook wel tussen mijn vader en mijn moeder. Ik hoef hier niet te zijn. Kom, laat me afmaken waar ik aan begonnen ben.’
Ze wil weglopen en hem mee trekken. Hij houdt haar tegen met een vreemde blik in zijn ogen.
‘Wat voor een spel putta?’
Ze wilde het hem vertellen, nu niet meer. De begeerte naar alles van zijn lichaam houdt haar vast.
‘Gewoon, een spel. Wat ik zag als kind, wat ik nooit had mogen zien.’
‘Wat zag je.’
De beelden verlaten haar mond in woorden. Het sadisme en de lust in de ogen van haar vader. Een totaal andere lust in de ogen van baboe. Het was overgave, totale overgave. Ontvangen in liefde. Dat moet het zijn geweest. Genot halen uit pijn en het toedienen van pijn. Het was ook genot halen uit angst. De riem van haar vader strak om baboe haar hals.
‘Ik was te jong en begreep het niet. Nu begrijp ik het, tenminste dat denk ik. Je hoort er vaker over tegenwoordig, maar ik begreep het niet. Baboe was er voor mij en mijn vader stuurde haar weg. Ze kwam toch terug. Niet voor mij, maar voor mijn vader. Ik was haar nona, maar mijn vader was belangrijker.’
Seth loopt weg en komt terug met haastig bij elkaar geraapte kleding.
‘Hoe?’
Donna schudt haar hoofd, ze begrijpt niet wat hij bedoelt en het is niet belangrijk. Al wat telt is Seth en wat hij met haar doet. Wat zij met hem doet.
‘Ik weet het niet, mijn vader is dood. Baboe waarschijnlijk ook.’
Seth draait haar armen op haar rug en haar beha eromheen.
‘Zo Putta?  En dan?’
Ruw duwt hij haar op het bureau van haar vader, op de zachte, donkergroene schrijfmat. Hij trekt haar hoofd aan haar haren naar achteren, met zijn onderlichaam houdt hij haar heupen tegen. De ketting staat strak tussen de ringetjes en laat haar lichaam weer kloppen. Ze hijgt.
‘En dan neukte hij haar? Hard en diep? Wat zei hij, wat zei zij?’
Met één stoot komt hij bij haar naar binnen, hij verdwijnt uit haar vlees en komt weer terug. Haar heupbot stoot pijnlijk tegen de rand van het bureau. Ze probeert van hem weg te draaien. Het vergroot alleen de spanning op de ketting. Haar tepels worden van haar af getrokken en de sensatie die het teweeg brengt schiet fel door de rest van haar lichaam.
‘Zeg het Putta, welke woorden gebruikten ze.’
Ze hijgt jammerend. ‘Putta. Hij noemde haar Putta.’
‘En zij?’
‘Mijnheer, alstublieft mijnheer, doe het …’
‘Doe wat?’
‘Neuk me, doe het.’
Hij duwt haar handen hoger tegen haar schouders, haar spieren protesteren brandend.
‘Ik neuk je al Putta. Wil je meer? Dieper?’
Ze kreunt van ja. Ze wil hem voelen, overal. Ze wil voelen dat hij haar neukt en dat hij haar geneukt heeft. Ze wil voelen dat hij van haar houdt. Ze wil dat  hij van haar houdt. Hij moet van haar houden.
Ze voelt het smalle leer van zijn riem om haar hals, de kou van de gesp. Seth geeft een korte ruk.
‘Meer putta?’
Zijn stem klinkt gesmoord, net als die van haar wanneer ze hem smeekt om meer. Hij stoot in haar hete vlees en de schokken trekken vanuit de ringetjes naar haar buik. Haar hoofd wordt licht, steeds lichter als ze het leer in haar hals voelt drukken. Ze zweeft als hij grommend zijn tanden in haar schouder zet en ze de huid voelt scheuren.
Hij houdt van haar. Ze weet dat hij van haar houdt.

Show Buttons
Hide Buttons