Een spannende werkelijkheid

Ze heeft woorden met Zoë en die woorden gaan over in ruzie. Raymond heeft gelijk. Valerie heeft haar niet nodig. Zoë koos een ander pad, weg van haar en de vriendschap is al lang geen vriendschap meer. Valerie vindt haar ondankbaar. Het is een kans die ze nooit meer krijgt. Haar winkel is ten dode opgeschreven.
Zoë kijkt haar met felle ogen aan.
‘Het past niet bij me Val. Dat moet jij ook snappen. Ik vind het lief dat je aan me denkt, maar ik wil het op mijn manier doen. Dat heb ik altijd gedaan.’
Valerie verheft haar stem, het gebeurt de laatste tijd vaker. Ze is nerveus vanwege de plannen van haar en Raymond. Ze is bang dat het misschien niet doorgaat. Ze wil dat het doorgaat en Zoë zou geld betalen voor de huur. Dat geld zou welkom zijn.
‘De huur is te hoog Valerie, bijna het dubbele.’
‘De ruimte is ook drie keer zo groot.’
‘Ik kan dat niet betalen.’
‘Dan niet!
Ze geeft haar de kans om opnieuw te beginnen, maar Zoë wil helemaal niet opnieuw beginnen. Ze hangt aan die man en die vrouw. Haar interesse naar Raymond en de kinderen is gemaakt en de belofte dat ze graag komt kijken als de club er is, is vals. Zoë is niet meer wie ze was. Die man en die vrouw hebben haar veranderd en het is een schijnwereld van vriendschap en vertrouwen. Zoë komt er nog wel achter, maar dan is het te laat. Zoë past niet meer bij haar en al helemaal niet bij de plannen die zij en Raymond hebben. Ze zou de glans ervan af halen en veel te kritisch zijn. Ze heeft Zoë niet nodig. Ze heeft haar nooit nodig gehad.

De volgende dag drinkt ze koffie met Louisa en ze vertelt haar over het pand en de plannen die zij en Raymond hebben. Wat ze mist bij Zoë, krijgt ze van Louisa. Ze reageert enthousiast en praat met haar mee.
‘Echt een goed idee zeg, alles. Mensen zijn niet op zoek naar braaf vertier. Ik tenminste niet en Wouter ook niet. Volwassenen willen vermaakt worden, zo veel mogelijk. Er is hier bijna niets, alleen de korenbloem of het grand café en daar zit het vol met saaie mensen.Valerie zegt niet dat ze vaak in het grand café kwam. Met Zoë en met Raymond. Ze kwam er de mensen van de wijkcommissie tegen en soms collega’s van Raymond. Mensen met dezelfde interesses. Mensen die niets laten merken van verborgen verlangens. Saaie mensen. Mensen die niet weten hoe ze moeten leven. Ze heeft zelf ook lang niet geweten hoe ze moest leven.
‘Laat Wouter naar het bouwrapport kijken. Hij heeft er verstand van. Wat willen jullie nog meer? Alleen een club, of ook, nou ja, strippers, een parenclub?’
Louisa vertelt dat Wouter naar een parenclub wil.
‘Ik weet niet wat het is, maar op de één of andere manier windt het hem op als hij zich voorstelt dat ik het met een ander doe.’
Valerie reageert geschokt. ‘En dat wil jij ook?’
‘Als hij het geil vindt, ik doe het voor hem, en wie weet misschien ga ik het wel heel leuk vinden,’
Ze knipoogt en giechelt.
‘Maar een vreemde, jij met een andere man en hij met een andere vrouw. Wat als je het niets vindt of als hij die ander leuker vindt, misschien wel sexyer’
Valerie bekijkt Louisa. Haar strakke jurk verhult niet dat ze eigenlijk wat te zwaar is. Ze weet dat mannen haar interessant vinden, misschien zelfs wel sexy en geil, maar is het gras bij een ander niet altijd groener? Helemaal als je er even van mag proeven. Ze weet dat het zo is. Ze heeft het zelf ervaren. De aandacht van een ander raakte haar en haar hoofd sloeg ervan op hol.
‘Is het niets voor jou en Raymond?’
‘Ben je gek, nee zeg!’
‘Waarom niet?’
‘Raymond met een ander? Ik zou hem vermoorden.’
‘Jij ook met een ander. Je weet het van elkaar, je maakt er afspraken over.’
‘En dan in dezelfde ruimte? Nee!’
‘Niet meteen, maar later als het klikt, dat kan. Het hoeft niet. Denk je dat Raymond ervoor open staat?’
‘Jemig Louisa, natuurlijk niet. En ik ook niet!’
Louisa lacht. ‘Ik heb je naar Wouter zien kijken. Je vindt hem een lekker ding. Misschien is dat al voldoende.’
‘Ik heb niet …’ Ze kijkt Louisa aan, ziet dat ze haar plaagt en geeft haar een zachte duw. ‘Leuk hoor. Hou er maar over op. Ik wens je alle plezier met je experimenten, maar zoiets is niet aan mij en Raymond besteedt.’
‘Maak je niet druk, maar als je van gedachten verandert dan weet je me te vinden.’
‘Geen haar op mijn hoofd!’
Louisa lacht hard en bestelt twee glazen wijn, ze lacht nog harder als ze het gezicht van Valerie ziet.
‘Ik heb zin in wijn. Het kan me niet schelen dat het net twaalf uur is geweest. Ik drink wijn, lekker decadent bij de lunch. Gewoon omdat het kan en we hebben iets te vieren’
Ze wacht tot de wijn is gebracht en heft haar glas naar Valerie.
‘Op de club en op je plannen. Dat er maar heel veel wilde experimenten uit voort mogen komen.’
Valerie kijkt om zich heen, giechelt en volgt Louisa haar voorbeeld. Zoë zou dit nooit doen. Wijn midden op de dag, een voorstel tot partnerruil, blij zijn voor Valerie. Zoë is saai. Valerie begrijpt niet waarom ze dat niet veel eerder heeft gezien.

‘s Avonds kruipt ze tegen Raymond aan en slaperig speelt ze met de haartjes op zijn borst.
‘Ben jij wel eens nieuwsgierig naar anderen?’
‘Waarom wil je dat weten?’
Ze vertelt hem van de lunch met Louisa en wat zij en Wouter van plan zijn.’
‘Swingers? Louisa en Wouter? Grappig.’
‘Nee, dat denk ik niet. Ik geloof dat Wouter het een opwindend idee vindt en Louisa gaat daarin mee, dat is anders toch?’
‘Misschien, maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Je doet het met een ander.’
‘Misschien wil Wouter alleen maar zien dat zij het met een ander doet.’
‘Dat kan, zou jij het met een ander willen doen?’
Raymond streelt haar rug, zachte kriebels over haar huid.
‘Nee zeg!’
‘Echt niet? Fantaseer je daar nooit over?’
Valerie aarzelt. Ze denkt aan haar fantasieën, eerst over Adnan, later over mannen zonder gezicht.
‘Niet meer, soms … Ik weet niet, jij?’
‘Soms.’
‘Hoe dan?’
‘Gewoon, een andere vrouw, anders dan jij.  Het zijn maar beelden, als in een film.’
‘Ook als wij vrijen?’
‘Soms.’
‘Dat vind ik niet leuk.’
‘Je vraagt het zelf en het is ook niet echt bewust. Wat ik zei, als in een film.’
‘Vind je Louisa aantrekkelijk?’
Raymond zucht. ‘Je moet geen vragen stellen waarop je het antwoord niet wilt weten Val. Ik ga niet tegen je liegen en ik heb geen zin in ruzie.’
‘Dus je vindt haar aantrekkelijk.’
‘Dat is niet het goeie woord. Ze heeft iets wulps.’
‘Zou je het met haar willen doen.’
‘Nee, ik heb jou. Ik heb geen behoefte aan Louisa of een ander. Jij bent genoeg.’
‘Maar als ik het goed zou vinden?’
Ze vertelt hem wat Louisa haar vertelde. Partnerruil en dan het liefst met iemand die ze al kennen. Misschien wel met haar en Raymond. Het waren plagerijen, maar ergens met een serieuze ondertoon.
‘Als ik ja had gezegd. Ik denk dat ze het serieus zou willen.’
Ze beweegt haar vingers over zijn borst, zijn buik. Ze slapen naakt sinds hij heeft gezegd dat hij het elke dag wil doen. Elke dag seks. Het gaat makkelijker als er geen kleding in de weg zit. Vandaag hebben ze het nog niet gedaan en ze voelt dat hij hard is.
‘Het wind je op?’
‘De gedachte, meer niet. Zou jij het willen?’
‘Misschien, ik weet het niet.’
‘Vind jij Wouter aantrekkelijk?’
‘Een beetje.’
Ze legt haar hand om zijn stijve lul en trekt hem af. Ze vraagt zich af of ze het zou kunnen. Seks met Wouter, terwijl ze weet dat Raymond seks met Louisa heeft. Alleen maar seks, niets meer. Omdat het misschien wel spannend is. Omdat ze het later met elkaar kunnen delen. Ze vraagt zich af of Wouter een goede minnaar is, of ze bij hem klaar zou kunnen komen, of één keer genoeg zou zijn.

Raymond hijgt een beetje. Wat Valerie hem vertelt, geeft zijn fantasieën een zetje en de beelden in zijn hoofd een gezicht, een naam. Louisa die doet wat Valerie doet. Haar hand om zijn stijve lul, het veroorzaakt een prettige spanning rond zijn liezen.
‘Pijp me Val.’
Hij sluit zijn ogen en ziet Louisa, haar mond om hem heen, langzaam, dan weer sneller. Hij kreunt. Wulps is niet het goede woord. Louisa is geil, uitnodigend geil en hij is niet de enige die dat vindt. Mannen vinden vrouwen als Louisa nu eenmaal geil omdat ze seks uitstraalt. Alleen maar seks, meer niet. Zacht en rond vlees dat er om vraagt te kneden en te nemen. Op een hele andere manier geil dan Valerie. Hij houdt van Valerie en de seks met haar is prettig, de laatste tijd zelfs meer dan prettig, maar seks met Lousia?
‘Kom Val, ga op me zitten.’
Hij kijkt naar haar, ze beweegt nog steeds een beetje verlegen, maar al minder vergeleken met eerder. Toen durfde ze nog amper te bewegen en moest hij haar sturen.
Dat ze hem aankijkt terwijl ze over hem heen glijdt, is geiler dan de flitsen in zijn hoofd en geiler dan de fantasieën die hij plotseling heeft over Louisa.
‘Speel met je borsten Val…’
Hij duwt zijn vingers tussen haar benen en voelt zijn lul tegen zijn vingertoppen, warm en vochtig. Zijn ogen volgen haar handen over de huid van haar borsten, voorzichtig over haar tepels.
‘Knijp erin.’
Zijn lul schokt in haar als ze doet wat hij zegt en hij legt zijn vingers rond de stam, duwt zichzelf dieper als ze over hem heen zakt, weer omhoog komt en terugzakt.
‘Vinger jezelf, ik wil het voelen.’
Ze aarzelt geen moment, laat haar vingers naar beneden glijden en duwt ze naar binnen bij zijn lul.
‘Maak jezelf klaar, laat het me voelen.’

Valerie doet, en hij voelt. Haar warme vlees glijdt over hem heen en haar vingers raken hem daar soms aan, wat extra schokjes veroorzaakt. Ze begint sneller te hijgen en haar spieren trekken ritmisch samen. Zijn lul klopt, glijdt steeds dieper in haar weg en met dat ze harder begint te kreunen voelt hij de huid rond zijn ballen trekken. Stroperige energie wordt door de stam omhoog geduwd en zoekt schokkend een uitweg naar zijn eikel. Haar vingers blijven bewegen als hij het hete vocht over zijn hand voelt lopen en hij neemt haar bewegingen over met zijn duim, streelt en duwt over het natte, harde knopje. Hij kreunt als ze haar vingers in haar mond stopt en met haar heupen over hem heen beweegt. Trillend valt ze stil. Ze schokt op zijn slinkende lul en laat zich met een zucht op zijn borst vallen.
Hij streelt haar, voelt dat hij uit haar glijdt en hoe vochtig het is. Hij heeft geen fantasieën nodig. Niet zolang hij alles met haar kan doen, met haar kan delen en tegen haar kan zeggen. Wat er bij komt kan een leuke toevoeging zijn, maar alleen als ze het samen doen. Alles altijd samen.

Valerie rolt van hem af en gaat weer tegen hem aan liggen. Ze zucht.
‘Misschien moeten we het een keer proberen Ray, samen. Zal ik het nog eens aan Louisa vragen?’
Hij trekt haar tegen zich aan en duwt een vinger bij haar naar binnen. Haar vocht, zijn vocht. Hij zoent haar.
‘Doe maar, vragen kan geen kwaad.’
Raymond grinnikt zacht.
Ze is veranderd, op een geile, spannende en sexy manier. Ze is de motor die hem draaiende houdt en motor laat versnellen. De motor die hem kennis laat maken met een andere wereld. Een wereld waar hij nog nooit over heeft gefantaseerd. Zo spannend zijn de fantasieën die hij heeft niet en daarnaast … De werkelijkheid is vele malen spannender.

Show Buttons
Hide Buttons